NYILAS (11.23-12.21) – Divathoroszkóp

nlc | 2004. Augusztus 24.






Színei:
Bíborvörös, királykék, mély sárga és a világító színek mindegyike.

Milyen textilt viseljen?
Flanell és szövet, lehet minta nélküli vagy széles csíkos. Erős kontrasztokkal.


Öltözködése jellemzői


Toleráns, felvilágosult, kozmopolita, aki a távoli egzotikumok izgalmai felé vonzódik. Öntudatos fellépése fesztelen és megnyerő. Fürkésző pillantása a messzeségeket kutatja, élénk hangjából kicseng a bizakodás, megjelenéséből egyszerre sugárzik előkelőség és lazaság. Öltözködésében határozottan a kényelmes holmikat részesíti előnyben, szívesen vesz fel egzotikus ruhadarabokat, a “szabad stílust” követi, nem rabja a divat diktátumainak.

A Nyilas férfi öltözéke


Kockás ingében ücsörög otthon – ebből lehet, hogy egyszerre hat egyformát vett –, ha fázik, kicsit nyúlott pulcsiba bújik. Flanell nadrágban szeret járni, és a bebújós cipőket kedveli. Estélyre kétsoros, arany gombos öltönyt, selyemsálat, mandzsettagombot és lakkcipőt húz. Lehet kicsit színpadias vagy feltűnő is, az sem baj, lényeg, hogy nagyvilági férfi benyomását keltse!



A Nyilas nő öltözéke


Mintás, virágos kosztüm, nadrágkosztüm munkába és otthonra is. A kockás, nagy mintás dolgok általában jól állnak rajta. Barátságos színeket kever öltözetében, megnyerő a külseje. Estélyen baby-doll stílusban jelenik meg, akár egy barokk dáma, némi túlkapással, de elragadóan. Sok fodorral, zsabóval, és kivágással.


Híres Nyilasok
Törőcsik Mari, Frank Sinatra, Kirk Douglas, Woody Allen, Tina Turner, Maria Callas

Exit mobile version