Erotikus, hódítási és szakítási tippek a 12 csillagjegyre

nlc | 2004. Szeptember 01.

A tizenkét állatövi jegy négy, egyenként három-három jegyből álló csoportra oszlik, aszerint, hogy jelképesen melyik elemhez tartozik azok közül, amelyek az ókori görögök elképzelése szerint a környező anyagi világot, így tehát az embereket is alkotják. Ennek megfelelően a következő csoportokról beszélhetünk:

-tűz-jel: Kos, Oroszlán, Nyilas
-föld jel: Bika Szűz, Bak
-levegő jel: Ikrek, Mérleg, Vízöntő
-víz jel: Rák, Skorpió, Halak

Elvileg az azonos jelcsoportba tartozó jegyek szülöttei között alakulhat ki a leginkább a kölcsönös vonzalom és a kommunikáció lehetősége. Összeférhetőség szempontjából a tűz-jelek közelebb állnak a levegő-jelekhez, a föld-jelek pedig a víz-jelekhez. Ez egy általános szabály, nem törvényszerűség.

A különféle állatövi jegyek alatt születettek közötti megértés több más körülménytől is függ. Például a születés évétől, napjától, az aszcendenstől, a származási környezettől, stb. Előfordulhat például, hogy két, elméletileg összeférhetetlen jegy alatt született ember között hosszabb vagy rövidebb időre tökéletes kapcsolat alakul ki, magas fokú szellemi fejlettségük eredményeként.

Így megeshet, hogy a klasszikus zodiákus egyébként pontos előrejelzései olykor szembekerülnek a valósággal. Szerencsére ezek a tévedések könnyen elkerülhetők egy személyes partnerkapcsolati horoszkóp alapján történő egyeztetéssel.

Ha a kapcsolatokat valamennyi lehetséges szempontból megvizsgáljuk, gyakorlatilag nullára csökkenthető a tévedés kockázata. Ezt csak képzett asztrológus végezheti. A HarmoNet táblázatai csak az irányt mutatják meg az eligazodáshoz.

Ezekkel biztonságosan felmérhetjük az egyes személyek összeférhetőségének, kapcsolatainak erényeit és hiányosságait, és kiválaszthatjuk a harmonikus együttélésre, munkálkodásra leginkább alkalmas személyt.

Exit mobile version