2004. november 01-tõl 07-ig

nlc | 2004. November 01.
Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)

A következő napokban házasságod, vagy párkapcsolatod virulni fog, s végre megélheted a boldogító érzést, hogy egyek vagytok és félszavakból is, megértitek egymást. Ez olyan állapot, amikor csak ránézel kedvesedre és tudod, hogy mit gondol, szinte nem is kell beszélnetek ahhoz, hogy kommunikáljatok egymással. Az ideális állapot egy párkapcsolatban, amikor egy irányba megy a „szekér”, a célok közösek, s együtt tudtok dolgozni nagy céljaitok elérésének érdekében. Ezáltal most érzelmi összhang is van közöttetek, hiszen az ilyen mértékű összehangolódás mindig egyfajta fejlődés eredménye egy párkapcsolatban.






BIKA (Április 21. – Május 20.)


A következő napokban itt lesz az ideje annak, hogy családoddal komoly tárgyalásokat folytass, azokról a témákról, amelyek eddig feszültségeket, nehézségeket okoztak közös életetekben. Most végre indulatok nélkül, objektívan meg tudjátok beszélni ezeket a témákat, úgy, hogy érzelmileg kevésbé vonódtok bele a történetbe. Vagyis tisztán és pontosan látjátok a saját szerepeteket a konfliktusok kialakulásában, s ez a józanság ahhoz vezethet, hogy meg tudtok állapodni abban, hogy mit is fogtok ezután másként csinálni, annak érdekében, hogy otthon béke és nyugalom honoljon.






IKREK (Május 21. – Június 21.)


A következő napokban kicsit bizonytalanná válsz, mégpedig az anyagiak területén. Általában nem veszed a szívedre, ha éppen pénzzavarban szenvedsz, hiszen éles eszed segítségével úgyis kimászol a bajból, s ötleted általában rengeteg van ahhoz, hogy ne érjen komoly baj. Most azonban semmi kézzel fogható ötlet nem jut eszedbe, s fogalmad sincsen arról, hogyan is oldod meg majd a kialakult helyzetet. Mégsem kell elkeseredned, hiszen ez a nagyfokú bizonytalanság, s „tompultság” nem tart sokáig, s visszatér tettre kész lényed, küzdőszellemed a régi lesz. S ötleteid is adódnak majd bőven, ha elmúlt ez a pár nap.






RÁK (Június 22. – Július 22.)


A következő napokban személyiségednek a legérzékenyebb oldala kerül felszínre, s ez valóban „nem semmi”, hiszen alapkaraktered is nagyon érzékeny lelkületű embert takar. Most mégis profitálhatsz ebből az óriási sérülékenységből, hiszen lesz valaki a környezetedben, aki nagyon vonzónak talál téged, s pont ez az óriási érzékenység fogja meg Őt. Ez az illető úgy gondolja, hogy pont ilyen embert keresett maga mellé, s neki pont az a típus tetszik nagyon, amit Te képviselsz. Ebből a vonzalomból óriási szerelem lehet, s az is elgondolkodtató, hogy az olyan ember, akinek tetszik az, hogy valakinek lelke van, biztosan nem „betonfejű” és lelketlen alak.






OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)


A következő napokban bizony előtérbe kerül életedben a súrlódás és a konfliktus. Azonban valamilyen oknál fogva fáradt és fásult vagy ahhoz, hogy kimutasd az agressziódat és dühödet. Ez azt jelenti, hogy nyelsz, és egyre csak nyelsz, s egy idő után már állandósul benned a feszültség. Ha pedig nem találsz egy olyan csatornát, ahol ezt a dühöt levezetheted, akkor könnyen lehet, hogy rendetlenkedni kezd a gyomrod, vagy a szíved. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy vajon miért gyűlt meg a bajod az agressziókezeléseddel?






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)


A következő napokban nagyon sokat leszel együtt munkatársaiddal, azokkal az emberekkel, akikkel amúgy is együtt töltöd életed nagy részét. Ezek a kapcsolatok már-már barátinak mondhatók, s természetessé teszik, hogy közösen elmentek valahová. Az, rendben is van, ha egy-egy alkalommal közös programot csináltok, azonban ilyen sűrűséggel? Mikor marad így időd családodra, és otthonodra? Anyagilag is megárthat neked ez a sok bulizás, hiszen ha nap, mint nap vacsorázni, vagy sörözni mész munkatársaiddal, az, bizony megterheli a pénztárcádat. A legokosabb az lesz, ha munkahelyi kapcsolataidat valóban a munkahelyeden ápolgatod.






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)


Munkahelyeden a következő napokban feszült helyzetek várhatóak majd. Nagy szükséged lenne a pénzre, s valamilyen okból nem folyósítják neked azokat az összegeket, amelyeket elvárnál, s nézeted szerint megérdemelnél. Ezért főnököddel, vagy üzleti partnereiddel előfordulhat néhány „tetemre hívás”, amely akár késhegyig fajuló vitává is kinőheti magát. Ha mégsem kapod meg, ami járna neked, az azt is eredményezheti, hogy bizalmatlanná válsz, s a továbbiakban sokkal, kisebb kedvvel és örömmel dolgozol majd. Hiába, a régi mondás nagyon igaznak bizonyul: „a hosszú barátság titka a pontos elszámolás”.





SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)


A következő napokban azt veheted észre, hogy a környezetedben élő emberek titkolóznak, sugdolóznak, s a hátad mögött tárgyalnak ki téged. Akár még a buszon – a tömegközlekedésben – is észreveheted, hogy téged néznek az emberek, s közben össze-össze mosolyognak, s mondanak egymásnak valamit. Ez a fajta tapasztalat tényleg nagyon bosszantó tud lenni, ám semmire nem mész azzal, ha Te is hangos megjegyzéseket teszel, vagy – szélsőséges esetben – akár verekedést kezdeményezel. Az ilyen ügyekből nem lehet „jól kijönni”, s minden résztvevő vesztes. A legjobb hozzáállás, ha észre sem veszed ezeket az apró momentumokat.






NYILAS (November 22. – December 21.)


A következő napokban nagyon érzékivé és vágyakozóvá válik a hangulatod. Mindenre fogékony leszel, ami szép és jó, s meglesz benned a hajlam, hogy mértéktelenül élvezd az életet. Ez azt jelenti, hogy sokat eszel, talán iszol, s a szerelmet is „nagy kanállal” akarod élvezni. Lesz is jelentkező arra, hogy megossza veled ezeket a mértéktelen élvezeteket, s nagyon vágysz arra, hogy belebonyolódj ebbe a viszonyba. Azonban etikus éned – igazi Nyilashoz illően – még mindig működik, s kétségeket támaszt benned. Nem tudod, hogy később megbánnád-e, ami történt, vagy esetleg hiba lenne kihagyni ezt a tapasztalatot.






BAK (December 22. – Január 20.)


A következő napokban nagyon szilárd világképed egy kicsit „lazulni” kezd, s talán már nem fogsz annyira mereven ragaszkodni az elveidhez, mint eddig. Ez azt jelenti, hogy képes leszel külső áramlatokat is beengedni a tudatodba, s megengeded magadnak, hogy végiggondold, hogyan is gondolkodnak, s éreznek mások. Ez az empatikus hozzáállás új lehet neked, magadnak is, hát még a környezetednek! Teljesen meglepődnek azon, hogy mennyire „álmodozó” s „romantikus” lettél, bár romantikus oldaladnak párod biztosan nagyon fog örülni, s ki is használja életednek ezt az időszakát.






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)


A következő napokban munkahelyeden érdemes lenne kifejtened, hogy melyek azok a pontok, amelyekkel nem vagy elégedett, akár munkatársaid viselkedését illetően, akár a közös munkával kapcsolatban. Most nem lesz olyan érzése munkatársaidnak, hogy „dirigálni” akarsz nekik, hanem tényleg érdeklődve fogják hallgatni a gondolataidat. Most van itt az alkalom arra is, hogy új ötleteidet elővezesd, s megvitassátok, hogy azok életképesek-e. Szerelmi életedben nagyon harmonikus időszak következik, remekül fogjátok „érezni” egymást. Ha még egyedül vagy, akkor most nézz körül, jól nyisd ki a szemedet, mert találhatsz valakit magad mellé.






HALAK (Február 20. – Március 20.)


Az előző hetekhez hasonlóan – még mindig a szexualitásról szól az életed. Ez azt jelenti, hogy túl vagy egy fejlődési folyamaton, amely ezen az életterületen érzékeltette a legjobban a hatásait. Partnereddel össze tudtátok hangolni az igényeiteket, s most úgy érezhetitek, hogy valóban egyek vagytok, összeforrt testtel és lélekkel. A szexualitáshoz való hozzáállásunk nagyon sok más lélektani folyamattal összefügg, vagyis „rímel” arra, hogy mennyire tudunk elfogadóan viselkedni, mennyire tudunk valaki másra ráhangolódni, mennyire működik nálunk a verbálison túli kommunikáció. Tehát nagyon sok mindent megtanulhattál önmagadról az elmúlt hetekben.

Exit mobile version