Napi horoszkóp (03.18. péntek)

Németh Ágnes | 2005. Március 18.
Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide!

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Úgy tűnik, hogy nagyon is határozott vagy, ám ez többnyire csak a látszat. Vigyáz, nehogy a részletek rabjává válj. Most megeshet veled, hogy a fáktól nem látod majd az erdőt. Szívós kitartásodnak köszönhetően többnyire nagy eredményekre leszel képes. Olykor kiegyensúlyozatlanságod miatt célt téveszthetsz, és mire felismered a hibát, már késő lesz. Nem vagy annyira zárkózott, mint amennyire azt el akarod hitetni magadról.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Előfordulhat, hogy rosszul ítéled meg esélyeidet és helyzetedet, de lesz erőd korrigálni. Néha az sikerül a legjobban, ami rosszul kezdődik. Talán éppen arra van szükséged, hogy a sors kényszerítse ki azokat a változásokat, amik lehetővé teszik, hogy tovább lépj. Hónapról hónapra javulnak a körülmények, amivel kedélyed is lépést tart. Az erőfeszítések nem hiába valók, a hét vége felé már ugyancsak lesz miért irigykedni a szerencsédre.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Céltudatos, és határozott ember vagy, ennek ellenére, most egy kicsit elbizonytalanodhatsz. Lehet, hogy ideje valóban új életet kezdeni. Csak azt nem lehet pontosan meghatározni, hogy milyen is legyen ez az új életforma. Minden igyekezeteddel azon kellene lenned, hogy megváltoztasd eddigi viselkedésedet, és biztosítsd a jövődet. A gondolatot tettek követik, de az eredmény majd csak hónapok múlva látszik. Próbálj meg egyszerűen a munkába temetkezni.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nem árt, ha nyitott szemmel jársz a világban, olvasd a hirdetéseket, azokat is, amik nem éppen neked szólnak. Előbb, utóbb kipattan az isteni szikra. Közben az sem árt, ha egy kicsivel több gondot fordítasz az otthonodra, és a családodra. Ezt úgy is szinte megkövetelik, érdemes elejét venned a felesleges zaklatásnak. A családi problémákból úgy is bőven kijut ezekben a napokban. Ha átrendezed, szépíted az otthonodat, abban szívesen segítenek a rokonaid, sőt számíthatsz szomszédaid közreműködésére is.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Munkahelyeden kedvező változások történnek, nem árt, ha egy kicsit odafigyelsz arra, hogy mi is történik. Most, amikor mások a koncon marakodnak, neked öledbe hullhat egy jobb pozíció. Lehetséges, hogy ez nem jár együtt címmel és ranggal, De kevesebb, kényelmesebb munkát mindenképpen biztosíthatsz magadnak. Ha elveszíted a fejed, akkor elég kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ami inkább kínos, mintsem rossz lenne.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A túlzott ambíció sok kockázattal is jár. Érezned, tudnod kell, hogy hol a határ. Az év legnyugtalanabb, legmozgalmasabb időszaka köszönthet rád. Kapkodsz fűhöz-fához, azt sem tudod hol ál a fejed. Az egészségeddel is lehetnek apróbb problémák. Nem kell attól félned, hogy valamilyen súlyos baj ér, mindenesetre nem árt az óvatosság. Nem lehet nagyobb a gond, mint egy megfázás, vagy egy foghúzás, ha nem is szó szerint ez történik.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Munkahelyeden vagy a hivatásodban minden megváltozik. Nem biztos, hogy váratlanul ér a dolog, de tény, hogy meglehetősen összekuszálsz mindent magad körül. Nem sokára bekövetkezik a várva várt kedvező fordulat. Egy erélyes döntő lépés, egy ügyes húzás a részedről, saját javadra fordítja a zavaros és nem igazán kellemes eseményeket. Láss munkához. Ha új vállalkozásba kezdesz senki nem állíthat meg, olyan lendületesen törsz a célod felé.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Arra kellene nagyon vigyáznod, hogy minden szerződést, írásos megállapodást gondosan olvass át, leginkább az apró betűs részeket. Egy könnyelmű döntés komoly anyagi veszteségeket jelente. Ha ingatlant vásárolsz, tedd azt szakértő bevonásával. A rejtett hibák később sok felesleges gondot okozhatnának. A túlzott bizalmatlanság viszont ugyanolyan veszélyt jelenthet, mint a hiszékenység. Próbálja az arany középúton járni.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nem valószínű, hogy túl sok halaszthatatlan dolgod akad. Igazán megtehetnéd, hogy legalább néhány nap szabadságot engedélyezz magadnak. Szükséged van a pihenésre, a kikapcsolódásra, erre pedig sok jó lehetőséget kínálnak ezek a napok. Nemcsak azért jár társaságba az ember, hogy szórakozzon, hanem azért is, hogy új, hasznos kapcsolatokat építhessen ki. Erre is bőven akad lehetőséged, tehát nemcsak kellemes, hanem ésszerű dolog is, ha időd egy részét ilyesmikre áldozod.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A szerelemben most szerencse kísér. Éppen ezért, ha körülményeid megengedik, hiba lenne kihagyni a kedvező alkalmat. Sehogy sem kerülheted el, hogy ne találkozz, tárgyalj befolyásos emberekkel, akik egy kicsit áveszik mások sorsának irányítását, de nem olyan mértékig, hogy az téged zavarna. Kedvesed több szeretetre és gyengédségre vágyik, te pedig szívesen teljesíted ezeket a kívánságokat. A közös programok csak szórakoztatnak, de nem terelik el a figyelmedet a fontos dolgokról.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ebben az időszakban több ember is fordul majd hozzád tanácsokért. Most tapasztalhatod, hogy milyen sokat ér az életbölcsesség, amit az idők folyamán felhalmoztál. Sok embert megvigasztalsz és útba igazítasz. Leginkább a pénzedre kell vigyáznod. Ha nem vagy elég óvatos, hamis ígéretekkel könnyen anyagi csődbe sodorhatnak. Több, mint kockázatos dolog pénzt befektetni, vagy értékesebb tárgyakat vásárolni. Az álnok kereskedők, és a bóvli, szinte üldöznek téged.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A lakásodra nagyon kellene vigyáznod. A Merkúr lop, az Uránusz, mely most a Halak jegyében áll, sajnos rabol. Könnyen lehet, hogy érzékeny kár ér, ha elmulasztod az óv intézkedéseket. Mindennek ellenére mégis inkább szerencsésnek tekinthető ez az időszak, hiszen jókedved, optimizmusod szinte elpusztíthatatlan. A gondoknál több jut az élet örömeiből. Saját ügyeidben minden a lehető legnagyobb rendben van.

Exit mobile version