2005. április 11-tõl 17-ig

nlc | 2005. Április 11.
Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)

Nagyon erőteljesen nyilvánulsz meg életednek szinte minden területén, s most biztos, hogy akaratodat érvényesíteni tudod. Tele vagy életerővel és tettvággyal, s elképzeléseid szilárd formát nyerhetnek. Azonban mégsem nyers erőszakkal harcolod ki magadnak azt, amit szeretnél, hanem a győzelem tudatában azt is megengeded magadnak, hogy kedves és megértő légy. Lehet, hogy ezzel a viselkedéssel, sokkal többet érsz el, mintha harcos énedet mutatnád meg a külvilágnak. Hiszen így valódi barátokat szerezhetsz magadnak, akik nem kényszerből, hanem szabad akaratukból tartanak veled.






BIKA (Április 21. – Május 20.)

Hihetetlenül érzékeny hangulatban vagy a következő napokban, s minden hangulat, áramlat könnyen megérint, ami a külvilágból érkezik el hozzád. Nagyon fogékony vagy mások bújára, bajára is, ezért nagyon könnyen előfordulhat, hogy meg is keresnek téged a körülötted élő emberek a gondjaikkal. Megtalálják benned legerősebb adottságodat – megbízhatóságodat, szilárdságodat – s erre most alapozhatnak is. Segítesz nekik, hogy pontról, pontra végiggondolhassák nehéz problémáikat, közelebb jutva a megoldáshoz. Az ilyen beszélgetések neked is adnak valamit: erősítik empátiádat és együttérzésedet.






IKREK (Május 21. – Június 21.)

Különös feszültségek munkálnak most lelkedben, s szinte mindenkiben ellenséget gyaníthatsz. Érzékeny vagy mások kritikáira, esetleges rosszízű megjegyzéseire, s a hatás munkahelyed területén érezteti leginkább az erejét. Meglehet, hogy valaki csúnyán néz rád, vagy rosszul fogalmaz meg egy mondatot, de akár egy rossz hangsúly is elég lehet ahhoz, hogy megsértődj, s vissza is vágj. Gondolkodj el azon, hogy egy rosszul hangsúlyozott szó véletlen is lehet, s korántsem biztos, hogy munkatársad ellenségeskedni szeretne veled. Az első alkalommal nem kellene háborút üzenned.






RÁK (Június 22. – Július 22.)

Pénzügyi kérdésekről szólhat ez a hét, mégpedig nem is a legpozitívabb értelemben. Nem a pénz hiánya okozza a problémát, hanem az, hogy másokkal is egyeztetned kell, hogy miként használd a rád bízott anyagi forrásokat. Lehet, hogy munkahelyeden robban ki a feszült helyzet, vagyis nem értesz egyet munkatársaiddal, feletteseiddel abban, hogy miként használjátok a közös pénzt. Meglehet, hogy jutalmazási kérdésekben nem értetek egyet, vagyis, máshogy látjátok azt a kérdést, hogy ki mennyit dolgozott, s mennyire érdemli meg a soron kívüli juttatásokat.






OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Egy olyan szerelem érintheti meg a lelkedet, amely nagyon megmozgatja fantáziádat és ösztönvilágodat is. Azonban itt nem áll meg a történet: jelentősen változhat világlátásod, gondolkodásmódod is általa. A számodra annyira vonzó ember új vetületét világítja meg a világnak, s bizony alaposan el is gondolkodtat téged azon, hogy miként is látod te a környezetedet. Fogékony leszel általa olyan eszmékre is, amelyek még eddig nem érintettek meg, s néhány új téma közel kerülhet a szívedhez. Mindennek fényében azt lehet mondani, hogy a kapcsolat építő és fejlesztő értékekkel bír számodra.






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Rendkívül jó esélyeket kapsz munkahelyeden arra, hogy most kiharcold magadnak azt a vágyott állapotot, amely lehet előrelépés, vagy esetleg több jövedelem is. Rá tudsz világítani arra, hogy elképzeléseid nagyon helyénvalók, s most azt is észreveszik végre, hogy nálad szorgalmasabb ember kevés van a világon. Egyetlen negatívumként jelentkezhet, hogy nem tudod pontosan, hogy mit is szeretnél, s merre is tartasz valójában. Ha sikerül elképzeléseidet szilárd struktúrába rendezned, akkor biztos sikerre számíthatsz, s valóban senki sem állhat az utadba.






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Nagyon szenvedélyes szerelmet találhatsz ezekben a napokban, amely valóban szinte generátorként működteti majd az életedet. A számodra vonzó emberben éppen az tetszik neked a legjobban, hogy szinte olyan, mint egy erőmű, energiái kifogyhatatlanok, s neked is jut belőlük bőven. Vele egy szerelmi együttlét olyan, mintha villamos energiával töltenének fel, s nemhogy fáradt leszel tőle, hanem egyenesen új erőre kapsz. Ha állandó kapcsolatban élsz, akkor most megtalálhatod kapcsolatodban azokat az erőket, amelyek valaha nagyon vonzóak voltak számodra, s kivirágozhat közöttetek újra a szerelem érzése.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

Nagyon jó hír lehet számodra, hogy most pénz állhat a házhoz, vagyis nagyon könnyen tudsz pénzt csinálni. Ehhez persze szükséged lesz jó ötleteidre, kreativitásodra is. Mindössze annyi dolgod van, hogy engedd szabadjára a fantáziádat, s ne félj a legmeredekebb ötletektől sem. Ha megfogalmazódik benned egy első ránézésre különös ötlet, akkor ne vesd el, hanem vizsgáld meg racionálisan: valóban kivihetetlen a dolog? Tehát szabadulj meg saját, belső gátlásaidtól és félelmeidtől, s meglátod, hogy hirtelen és csodálatos módon mennyi új gondolatod születik majd.






NYILAS (November 22. – December 21.)

Nagyon energikus hangulatban vagy, s szívesen veszed le családod tagjainak válláról a gondokat, s tennivalókat. Nagylelkűséged határtalan: még a legnehezebb feladatokat is magadra vállalod, s még talán köszönetet sem vársz érte. Nagyon jó dolog, amit csinálsz, hiszen nem felejtik majd el neked kedvességedet, hanem adandó alkalommal, amikor majd Te leszel fáradt, s meggyötört, viszonozni fogják. Emellett megerősödhetnek családi kapcsolataid, hiszen nincs nagyobb összetartó erő, mint amikor úgy érzitek, hogy számíthattok egymásra, s egymásért éltek.






BAK (December 22. – Január 20.)

Érzelmeid mélységei megint tele vannak szenvedéllyel, s olyan vagy, mintha jégből lennél, de belül forrong a láva. Nem mutatod meg párodnak, hogy mennyire megérinthető és mélységesen szerelmes vagy, ezt nem engedi meg szemérmességed és határozottságod. Azonban van egy jó módszer arra, hogy megéld a végtelen szenvedélyt, s valóban eggyé válj pároddal. Tanulmányozd mélyebben a tantra szexet, amelynek gyakorlásával olyan elképzelhetetlen mélységekben erősítheted meg kapcsolatodat, amelyre talán eddig még nem is gondoltál.






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

A következő napokban figyelj oda különös odaadással baráti kapcsolataidra. Ezek a kapcsolatok segíthetnek majd neked abban, hogy pénzhez juss, s egy lépéssel előbbre kerülj egzisztenciád működtetésében. Könnyen lehet, hogy olyan pénzkereseti ötleteket tárnak eléd, amelyekben együtt szeretnének működni veled, s valóban nagyon jó terveik vannak. Ebben az esetben nem kell félned attól, hogy a közös üzlet tönkreteszi a barátságot, hiszen számodra jól ismert emberekkel dolgozol majd együtt, s a kapcsolat érzelmi vetülete sem sínyli meg a közös munkát.






HALAK (Február 20. – Március 20.)

Hihetetlen energiákkal rendelkezel, s nemcsak a külsőd virágzik, hanem az intelligenciád és az erőnléted is. Olyan vagy, mint egy erőmű, amely soha nem fárad el, s persze mindig merítesz valahonnan energiát a napi küzdelemhez. Érdemes erre a hétre programoznod fontos üzleti tárgyalásaidat, s most van itt az ideje annak is, hogy feletteseidet meggyőzd arról, hogy nagyon jó ötleteid vannak. Magánéletedben, pedig fektess nagy hangsúlyt a közös szexuális élményekre, hiszen nagyon szenvedélyes vagy, teli vagy erővel, amelyből a párod is meríthet majd.

Exit mobile version