Napi horoszkóp (05.25. Szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2005. Május 25.
Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide!

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ne próbálj meg az ár ellen úszni, inkább húzódj félre mások haragja elől. Ha az ellenségeskedést keresed, nagyon könnyen meg is találod, pedig nincs rá semmi szükséged. Partnereddel sem a legtökéletesebb a helyzet, nagyon nehezen értitek egymás szavát. Lehetőleg tartsd távol őt a saját gondjaidtól, problémáidtól. Munkát, kötelezettséget csak annyit vállalj, amennyi feltétlenül szükséges.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A következő időszakban annyi lesz a teendőd, hogy az már az elviselhetetlenség határait súrolja. Lehetőleg ne hajszold túl magad, és ne támassz túl nagy követelményeket másokkal szemben sem. Ez különösen a partnerkapcsolatodat, illetve a házasságod békéjét veszélyeztetné. Elsősorban a barátaid fognak jó tippeket, és hasznos tanácsokat adni, de szívesen siet a segítségedre néhány jóakaratú személy is. Egy hullámvölgy tehát hamar a felfelé vezető úttal folytatódik.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ez a nap elsősorban anyagilag lesz kedvező. Megengedheted magadnak, hogy egy kicsit költs az otthonodra, emellett jut pénz –szórakozásra is, még akkor is, ha úgy érzed, nem mindig teheted azt, amihez éppen kedved van. Úgy érzed, mindenki az idődet és az erődet akarja elrabolni. Ez nem egészen így van, sokkal inkább a szeretetedet, az érdeklődésedet akarják megnyerni. Ennek köszönheted, hogy egy percig sem maradhatsz egyedül, barátaid újra, és újra „zaklatni” szeretnének.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A családod nagyon is elvárja, hogy ennél sokkal több időt tölts otthon. Próbálj meg ebben a helyzetben az okos, fontos emberhez méltóan viselkedni, anélkül, hogy bárkit is megbántanál. A születésnapod körül majd biztosan jól esik, hogy annyian vesznek körül. Valószínűleg pénzhez jutsz, vagy lehet akár szó szerint talált pénz is. Az sem baj, ha megdolgozik érte, vagy ügyes és tisztességes manipulációkkal jutsz hozzá. Az a lényeg, hogy az anyag gondoktól mentesülsz.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az esetleges, akaratlan sértéseket észre se vedd, vagy rögtön bocsásd meg. A többiek nem látják, hogy te kiutat keresel, mert sok szempontból szinte reménytelennek látod a helyzetedet. Meg nem értettnek érzed magad, aki jobbnál jobb ötletekkel próbálkozol, de számíts rá, hogy újra, és újra visszautasíthatnak. Sajnos otthon sem a béke és a nyugalom vár, amikor hazatérsz. Ha rövidesen otthont akarsz változtatni, az komoly erőfeszítésekkel jár.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Igazán nem panaszkodhatsz, akár így, akár úgy előbb-utóbb helyreáll a külső és a belső egyensúly. Joggal érezheted sikeresnek magad. Ha állásajánlatot kapsz, vagy vállalkozásba kezdesz, nem szabd semmit sem halogatnod. A jó lehetőségek hamarabb elszállnak, mint hinnéd. Vállalkozó kedvednek és általában jó hangulatodnak köszönhetően kivívod mások elismerését és szeretetét.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A szerelemben jó lehetőségeket kínál neked a sors, ha magányosnak érzed magad, ha eleged van a függetlenség régen nagyon szépnek látott időszakából, ezen most könnyen változtathatsz. Hamar társra találsz, éspedig éppen olyanra, amilyen eddig csak az álmaidban létezett, ezért talán nem is veszed majd olyan nehezen az akadályokat, melyeket a következő napok ígérnek.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem mondható rád, hogy túlságosan hiszékeny, vagy túlságosan hívő ember lennél, inkább mindent tagadva próbálsz megismerni. A rejtélyek számodra nyugtalanító, nem elfogadható dolgok, de a kihívásnak nem tudsz ellenállni, és biztosan végére jársz a titkoknak. Embertársaid jól teszik, ha óvatosan bánnak veled, mert soha nem tudhatják, mi az, amit nem engedhetnek meg maguknak veled szemben.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Sok minden megváltozik, és ezért most már tényleg komolyan kell gondolnod arra, hogy munkahelyeden új beosztást keress magadnak, vagy új állást, esetleg hivatást válts. Az első egy-két hétben jelentős változás történik az otthonodban, családi életedben. Ez meglep, és olyan reakciókat vált ki belőled, amiről eddig azt hitted, hogy képtelen lennél rá. Lehet a konfliktus oka költözködés, otthonváltoztatás is, vagy annak előkészítése.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Olyan reakciókat váltanak ki belőled az események, amire eddig azt hitted, hogy képtelen lennél rá. Lehet a konfliktus oka költözködés, otthonváltoztatás is, vagy annak az előkészítése. Semmiképpen sem szabad meggondolatlanul kapkodnod, lesz időd rá, hogy mindenhez kivárd a kedvező pillanatot, hamarosan még a legbonyolultabb dolgok is leegyszerűsödnek. Sokat dolgozol, de ennek legalább kézzel fogható eredményét is látni fogod.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nem bánod meg, ha olyan vállalkozásokba kezdesz, vagy úgy próbálsz meg többlet jövedelemhez jutni, hogy másokkal is szövetkezel. Ne feledkezz meg arról, hogy partnereid sem csak szeretetből álltak melléd. Ha osztozkodásra kerül a sor, önzéseddel nagyon kellemetlen helyzetet tudnál teremteni. Az eredményes, sőt sikeres munka és a derűs szórakoztató események sora teszi nagyon széppé ezt az időszakot.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Magabiztosan, derűsen jársz-kelsz a világban, nemcsak látszat, hogy amit akarsz, azt el is érheted. A korábbi egy-két kéve lappangó problémáktól is lassan, vagy éppen egyik napról a másikra megszabadulhatsz. Lehet, hogy alaposan kiköltekezel, de nem annyira, hogy ez a legcsekélyebb fejfájást is okozná. Nemcsak az étvágyad óriási, de a lehetőségeid is jobbak a szokásosnál.

Exit mobile version