2005. június 13-tõl 19-ig

nlc | 2005. Június 13.
Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21 – Április 20.)

Általában keresed a súrlódást kapcsolataidban, hiszen ez ad neked teret arra, hogy jobban megismerd önmagad. Szükséged van arra, hogy a temperamentum jelen legyen életedben, még akkor is, ha feszültségek formájában nyilvánul meg. Most azonban nincs kedved vitatkozni, s szeretnél egy kicsit inkább csendesen elvonulni. Kedveseddel meg is gyűlhet a bajod: hiszen hozzászokott már ahhoz, hogy néha jól odamondogattok egymásnak. Nem tudja mi történt, s bizony addig piszkál, amíg tényleg megharagszol.






BIKA (Április 21 – Május 20.)

Lazítani vágysz, s szeretnéd elfelejteni egy kicsit a gondjaidat. Pénzügyeidet tekintve mostanában egy kicsit borúlátóbb vagy, de úgy gondolod, hogy egyszer élünk: elmész a barátaiddal egy bút felejteni. Örülsz annak, hogy csak magadra kell figyelned, s tényleg nagyon jót tesz egy kis szórakozás. Megajándékozhat ez az alkalom valami plusszal is: hirtelen meglátsz valakit, s az ilyen találkozásra mondják azt, hogy szerelem első látásra. Arra azért készülj fel, hogy jól megkavarja az életedet.






IKREK (Május 21 – Június 21.)


Bizony szembe kell nézned néhány feszültséggel teli helyzettel. Annyi benned az energia, hogy egyszerűen nem tudod hová tenni. Nem elégíti ki a napi robot, hanem valami különlegesre, rendhagyóra vágysz. Ha lehetőséget kapnál rá, akkor a földet is kiforgatnád a négy sarkából. Mivel az energiáidat nem igazán tudod kiaknázni, számíts arra, hogy a külvilágból kapod vissza: vagyis meglehet, hogy beléd kötnek, megkritizálnak mások, egy jó kis balhé reményében.






RÁK (Június 22 – Július 22.)


Most megkapod az alkalmat arra, hogy „megszerezd” magadnak azt a vonzó embert, aki annyira felkavarta a lelkedet, s bizony alaposan megmozgatta a fantáziádat. Ha egy picit is meg tudod őrizni az objektivitásodat, akkor nem lesz baj. Azonban, ha egyáltalán nem látod partneredet a maga valóságában, hanem teliaggatod vágyálmaiddal, mint ezernyi karácsonyfadísszel, akkor már az elején megfosztod magadat attól, hogy valóban egyenrangú és felnőtt kapcsolatot alakíts ki vele.






OROSZLÁN (Július 23 – Augusztus 22.)

Pénzügyeidet, anyagi helyzetedet kissé kiszámíthatatlannak érzed, s ez az érzelem teljesen független lehet a valós helyzettől. Vagyis borúlátóbb vagy a megszokottnál, hiszen általában nagyon optimistán állsz bármely kérdéshez, amelyet az élet feladatként hoz neked. Talán az önbizalmad nem a régi, s nem hiszel magadban most annyira, mint máskor. Tanulási feladatként is felfogható a helyzet, hiszen most átérezheted azt, hogy miként vannak jelen az életben azok az ismerőseid, akik sokkal pesszimistábbak, mint Te.






SZŰZ (Augusztus 23 – Szeptember 22.)


Nem a valóságban létezel ezekben a napokban, s nem is akarsz lejönni a földre. Nagyon álmodozó a hangulatod, s ez meredeken elüthet attól, amit mások megszoktak tőled. Racionális éned háttérbe szorul, s most sokkal inkább hallgatsz megérzéseidre, hangulati világod teret nyer. Nagyon alkalmas az időszak arra, hogy befelé fordulj, s megkeresd a választ azokra a kérdésekre, amelyek már régóta foglalkoztatnak, s csak a saját lelkedben vannak jelen.






MÉRLEG (Szeptember 23 – Október 22.)


Kicsit dühös vagy, mert lépten, nyomon azt tapasztalod, hogy véleményedet nem igazán helyeslik mások, s nem adnak teret gondolataidnak, mondandódnak. Előfordulhat, hogy valójában nagyon is meghallgatnak, azonban nem lelkesednek érted a várt módon. Nem mutatod ki nyíltan a dühödet, – hiszen az, távol áll tőled -, de magadban bizony vérig sértődsz: hiszen arra lenne szükséged, hogy feltétel nélkül elfogadjanak. A hét végére bezárkózó, csalódott lehetsz, azonban nem tart sokáig ez a csigaház-állapot.






SKORPIÓ (Október 23 – November 21.)


Többször is előfordulhat veled a héten, hogy lelkiállapotodban nagy ingadozásokat tapasztalsz. Mintha valami fel akarna törni a lelkedből, de magad sem tudod, hogy mi lenne az. Meglehet, hogy mostanában nagyon is komoly témákat vetett fel életed, s nem volt sem erőd, sem pedig időd törődni gyermeki éneddel. A benned élő gyermek azonban most kiköveteli magának, hogy játszhasson, szórakozhasson egy kicsit, s nagyon vágyik az örömre és a spontaneitásra.






NYILAS (November 22 – December 21.)


Nem igazán vagytok egy véleményen kedveseddel, s a viták, vagy veszekedések pici apróságokból indulnak ki, olyan semmiségekből, amelyeken igazán veszekedni sem lenne érdemes. Tudnod kell, hogy ez csak egy „tünet”, vagyis a háttérben egészen más ok húzódhat meg. Lehet, hogy beszélgetnetek kellene egymással, de arról, ami valójában bánt, vagy sért titeket. Ha úgy viselkedtek, mint az a bizonyos strucc, akkor nem valószínű, hogy eredményes lesz a kommunikáció közöttetek.






BAK (December 22 – Január 20.)


Érdemes lenne szem előtt tartanod azt a tényt, hogy nem mindig az olyan ember ajándékoz meg minket a szeretetével és barátságával, aki feltűnően kedves velünk. Sokszor a nagy kedvesség mögött érdekek húzódnak meg, s őszintétlenség. Munkahelyeden nézd meg jobban, hogy milyen módon kapcsolódsz munkatársaidhoz, feletteseidhez. Hiszen pont ez a terület lesz az, ahol az álságos viselkedést megkaphatod, s ha nem ismered fel időben, akkor bizony károdra válhat.






VÍZÖNTŐ (Január 21 – Február 19.)


Szerelmi életedben még mindig a zabolátlan nyers erő dominál, egy pici különlegességgel megfűszerezve. Nagyon fontos most neked, hogy a szexualitásban ki tudj teljesedni, s nagyon vágysz az izgalmakra, új elemekre is szerelmi életedben. Ez azt jelenti, hogy meg szeretnéd mutatni kedvesednek, hogy különleges vagy, érdekes ötleteid vannak, s nem elégít ki a „mindig ugyanaz” típusú szex. Ha mindezt nem tudod megtenni, vagyis kedvesed nem partner ebben, akkor bizony továbbállsz egy házzal.






HALAK (Február 20 – Március 20.)


Ha tartós kapcsolatban élsz valakivel, akkor bizony megvan annak a veszélye, hogy egyfajta „állóháború” alakul ki közöttetek, vagyis egyikőtök sem elég nagyvonalú ahhoz, hogy a másik apró kis hibáit elnézze, s megbocsássa. A probléma arra világíthat rá, hogy túl sokáig halogattátok az „egyeztető tárgyalásokat”, s persze az sem mindegy, hogy a megbeszélés milyen légkörben zajlik. Az olyan megjegyzések, amelyek rendre azzal kezdődnek, hogy miben hibás a másik, nem sok eredményt hoznak majd.

Exit mobile version