Napi horoszkóp (09.09. Péntek)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2005. Szeptember 09.
Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide!

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Meg kellene tanulnod, hogy saját problémáidat csak is kizárólag te tudod megoldani, ne várd se más emberek, se a környezeted segítségét ehhez, mert addig, amíg más emberektől várod a megoldásokat, számítasz azok megértésére és vezetésére, ők úgy érzik, hogy a nyakukba varrod magadat, és így hiába vesztegeted energiáidat. Sikereidnek legbiztosabb garanciája az, ha mindkét lábbal mindig a földön állsz. 

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Képtelen vagy arra, hogy sokáig alkalmazkodj másokhoz, ezért a legjobb, ha önálló foglalkozásban tevékenykedsz, ahol nem kell sem parancsot adni, sem kapni. Intelligens ember vagy, aki jól tanul, és sokáig megőrzi emlékezetében, amit egyszer megtanult. Mindig olvasol, tanulsz, és befogadod magadba, amit másoktól megtudsz. Mindenek felett, nagyon kedves vagy, kellemes modorod van, ami különösen női horoszkópban előnyös. 

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Mindenből tudsz hasznot húzni, ami csak az utadba kerül, mert nem kívánod az embereket és a világot a saját akaratod szerint formálni, de annál inkább kihasználod mindazt, ami megfelelő a számodra. Ezért mindig meg tudod találni azt, ami érdekel vagy ami megélhetést nyújthat számodra, bárhol bukkansz is fel, és mivel nyugtalan és aktív vagy, valószínűleg majdnem mindenhol felbukkanhatsz egy pillanatra.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

A függetlenség és a függés különös kombinációját jelzik a csillagok. Nem sokat adsz magadból, mivel túl érzékeny és introvertált vagy, de szeretsz belemerülni más emberek lelkébe. Természetes báj van benned, mely megfogja az embereket. Romantikus, szerelmes természetű, és szereted, ha sok ember van körülötted, de elégedettséget az hoz a te számodra, ha mások észrevesznek, figyelnek.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Jó ízlésed van és ha felszínre engeded veleszületett udvariasságodat és kedvességedet, megnyerheted az embereket magadnak és elismerést kaphatsz. Vérmérsékletedet átszövi a jó egészséges vitalitás, ami gyakran kitörhet indulatosságban, haragban, szenvedélyben, de ha ezt szabályozni és irányítani tudod, nagy emberré válhatsz. Valószínűleg tudatában vagy egyéniséged kettősségével.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Jól látod a dolgokat mások szemével, talán túlságosan is jól, de kevésbé tudsz biztos lenni a saját terveidben és cselekedeteidben. Másrészről a parancsokat nagyszerűen teljesíted, és alárendelt beosztásban remekül megállod a helyedet. Tehát vagy mások irányítása alatt dolgozhatsz, vagy teljesen függetlenül, szabad foglalkozásban, vagy művészi tevékenységben. Alkotásaidat műgond és pontosság jellemzi és a hibátlanság, ami hideg és tanult szellemiségre vall, de ami nagyszerű ízléssel társul.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Irtózol minden durvaságtól és szívtelenségtől, éles szavaktól és haragtól. A spiritualizmus, okkultizmus és elvont tudományok minden formája csak messzebb visznek a valóságtól, de problémáidat nem oldják meg. Meg kell oldanod a gondokat, rögtön, ahogyan azok felmerülnek. Legyél te az, aki erősen ellenlábas álláspontot képvisel, mert éles precizitással gondolkodik, és úgy fejezi ki magát, hogy nem lehet kétség afelől, melyik oldalon áll.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Alkotóerőd hatalmas, és az, hogy ez mennyire fejeződik ki harsány emocionális kitörésekben, egy teremtő-végrehajtó típusú üzleti karrierben, vagy művészetben, attól függ, hogyan használod ki hatalmas energiádat és mágikus képességeidet, melyeknek birtokában vagy. Ennek legkevésbé kívánatos és legnegatívabb kifejeződési formái szenzációhajhászáshoz, túlzott romantikához és szerelmi kalandozásokhoz vezethetnek. 

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Mindenütt otthon tudod érezni magadat. Ahogy idősödni fogsz, ez megváltozik, különösen, ha megházasodsz – és valószínűleg ezt teszed, és saját otthont szeretnél – és ezt meg is kapod. A szerelemben egy kissé tartózkodó vagy, bár bizonyos értelemben idealista. De félsz attól, hogy félre értenek és félsz a nyugtalanságtól is. Jobb, ha olyan társat választasz, aki egyensúlyban tart. Nem kell sokat aggódnod a dolgok miatt.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Türelmetlenségedben nem tudsz elég megfelelően viselkedni az emberekkel. Nem vagy eléggé romantikus. Van bizonyos elvontság benned. Rendkívül társaságszeretőnek látszol és szereted az embereket magad köré gyűjteni, de ugyanakkor lassan melegszel fel velük, gyanakszol, büszke vagy és kicsit tartózkodó. Érzelmi és értelmi koncepcióid összekeverednek. Reménytelenül becsaphatnak hiszékenységed miatt, amikor gyanakvásod nem működik. Ha működik, hajlamos vagy elidegenedni az emberektől.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Tudományos hajlamod nagyon erős. Tudásodat széles körben társadalmilag is terjeszted. Hajlamod inkább kritikai, mint alkotó vagy végrehajtó, bár az emberek értelme feletti uralmad erős. Magánéletedben romantikus vagy, de azzal a tendenciával, hogy személyes érzelmeidet hozzákapcsolod a nagy eszmékhez. Ha a Vénusz a születési horoszkópodban a Vízöntő jegyében áll van, rendkívül idealista és romantikus leszel szerelmi dolgokban.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Jobban tudsz a szívekre hatni, mint az agyakra, és amikor intellektusod az inspiráció köntösében működik, csodákat tudsz létrehozni. Nem szabad belebonyolódnod a spiritizmusba, médiumizmusba, vagy miszticizmus bármely formájába, mert ezek túlságosan hatalmukba keríthetnek, viszont ki kell fejlesztened magadban a beszéd, a cselekvés és az írás automatikus képességét, mert legjobb, legtökéletesebb akkor vagy, amikor ösztönösen cselekszel.

Exit mobile version