Napi horoszkóp (09. 30. Péntek)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2005. Szeptember 30.
Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide!

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Kellő türelmed lesz olyasmivel foglalkozni, amivel csak lassan, lépésről lépésre lehet haladni és apró részletekbe menő, elmélyült odafigyelést igényel. Gondos munkádért elismerésben részesülhetsz. Gyakorlatias, kevésbé fennkölt, de érdemi célokra törekszel és ilyen ütemben el is érheted azokat. Energiáidat most ellenőrzésed alatt tudod tartani, és be tudod osztani, hogy elhúzódó, pontos, türelmes munkát végezhess fizikai vagy szellemi téren.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Ebben az időszakban nagyon kedves, gyengéd romantikus szentimentális hangulatban vagy, most nem az erotikán lesz a hangsúly. Közeli hozzátartozóid körében, meghitt környezetben kívánod időd nagy részét eltölteni, hogy közös emlékeiteket felidézhesd. Fontossá válik a számodra a család, ezért akarsz velük lenni. Ma nem éppen a legszorgosabb kedvedben leszel, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznod az emberekkel, sikerre számíthatsz, feltéve, ha őszinte leszel hozzájuk.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Döntsd el mi lenne a legjobb megoldás és ezt, hogyan tudnád elérni. Használd képzelőerődet. Kedvező pillanat ingatlanvásárlásra vagy utánjárása. Most megvalósíthatod terveidet és világossá teheted álláspontodat mások előtt. Csak ne feledd meghallgatni az ő véleményüket is és tényleg vedd is figyelembe azokat. Ne akadj fenn jelentéktelen apróságokon, és akkor nagyon hatékony munkát végezhetsz a mai napon.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Nagyon is tisztában leszel érzéseiddel és könnyedén ki is tudod fejezni őket, miközben logikai képességeiden sem esik csorba, ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremt. Képes leszel értelmes döntéseket hozni, szinte bármely téren. Remek alkalmak lesznek arra, hogy megoszd gyengéd érzelmeidet szeretteiddel, barátaival, családtagjaiddal. Különösen a nőkkel fogod tudni, jól megértetni magadat.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Hajlamos leszel kissé tovább nyújtózkodni, mint ameddig a takaród ér. Egy kis önmérséklettel azonban optimizmusodat és önbizalmadat saját javadra fordíthatod. Vigyázz, annyira optimista és magabiztos vagy, hogy mások szemében az már szinte dölyfösségnek tűnhet. Ez nyilvánvalóan minden kapcsolatodra nézve káros, de egy kis visszafogottsággal még szerezhetsz egy jó napot magadnak.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Kiváló alkalom a mai nap arra, hogy kifejtsd véleményedet, előadd elképzeléseidet – amelyekről eddig vonakodtál említést tenni, megvédd nézeteidet mások előtt, beszédet tarts, sőt fizetésemelést kérj. Önbizalmad és az értelmed kedvező benyomást tesz hallgatóságodra. Tárgyalásaidon sikerre számíthatsz. Bátran élhetsz a lehetőségekkel. Szellemileg nagy teherbírással rendelkezel és kihívásként fogadsz bármilyen nehéz vagy félelmetesnek tűnő problémát, amivel szembekerülsz.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ennek egy szerencsésebb időszaknak kellene lennie, melynek révén embereket, pénzt, vagy tárgyakat vonzhatnál magadhoz. De ez több mint szerencse, arról a képességedről van szó, hogy egyszerűen csak hagyod megtörténni a dolgokat anélkül, hogy erőlködnél. Romantikus hangulat lengi körül szerelmi életedet és egyébként is minden kapcsolatod kedvezően alakul.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Hatalmi harcok vagy más nehézségek támadhatnak személyes kapcsolataidban. Egy olyan belső átalakulási folyamaton mehetsz keresztül, melynek során személyiséged eddig rejtett vagy elfojtott oldalai kerülnek előtérbe. Akár tudatában vagy e változásoknak, akár nem, a környezeted másképp kezd hozzád viszonyulni és ez mindenképpen válaszlépésekre, változásokra kényszerít majd téged.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Hallgassa meg mások véleményét is és szükség esetén változtasson saját nézetein. Erős kísértést érezhetsz arra, hogy valami nagyon drága és – legalábbis a te szemedben – elegáns dolgot megvegyél. Szép dolgokkal kívánod körülvenni magad. Pénzhez is juthatsz ebben az időszakban. Hajlamos leszel kissé túlzásba vinni az evészet-ivászatot. Igyekezz visszafogni magadat, különben egészségi problémák adódhatnának belőle. Egy új szerelem is köszönthetne ebben az időben rád.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Talán most kerülsz először kapcsolatba a valós világ realitásával, az emberi kapcsolatok gyakorlati problémáival, saját személyiségednek hiányosságaival és harcolsz az ellen, amit felismerni vélsz. Az eredmény: jellemednek elmélyülése és személyiségednek kiszélesedése, de amíg tart ez a tranzit, nemigen leszel képes átlátni ezt a fejlődést. Önmagadba zárkózol, félreértettnek és támadottnak véled önmagad.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Váratlan változások lépnek a képbe, és egy csomó új dologgal kezdhetsz foglalkozni. Így, vagy úgy, de váratlan változások állnak elő közéleti arculatodnak vagy szakmai előmenetelednek területén. Ha elégedett vagy a közelmúlt fejleményeivel, alighanem minden megy tovább a maga útján vagy talán még jobbá válik. Ha nem, minden a visszájára fordulhat, eltakarítva útjából mindazt, ami fejlődésedet gátolja, úgyhogy újra próbálkozhatsz másik irányban.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Alacsony energiaszint, csökkent vitalitás és ellenálló képesség jellemzi ezt az időszakot. Most nagyon vigyáznia kell magára. Kerüld el a túlterhelést, a kétes gyógymódokat és a drogokat. Zavarodottá és iránytévesztetté válhatnál. Elbizonytalanodhatsz, hogy mit tegyél, merre haladj. Így sok mindenre nem alkalmas ez az időszak, pl. kapcsolatok elmélyítésére vagy szentesítésére, csatlakozásra vallásos csoportokhoz vagy szektákhoz, okkult területeken való elmélyedésre.

Exit mobile version