Napi horoszkóp (10. 28. Péntek)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2005. Október 28.
Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide!

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ez a nap nem lesz alkalmas hosszú távú tervek készítésére. Váratlan zavarok jellemzik a mai bolygóállások, és engedetlenségeddel csak ártana ügyeidnek, különösen a hatóságokkal, vagy a felsőbbséggel szemben. A legtöbb, amit most tehetsz, az lenne, ha egy olyan hitelt érdemlő feladatba fognál, amely kifejezi saját egyéniségedet. Ha mérges vagy valakire, próbálj meg pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Kölcsönös belátás és engedmények nélkül nézeteltérések keletkezhetnek pénzügyi vagy szerelmi életedben. Alkotó energiáid lendületet vesznek, így most elvégezheted feladataidat, amelyeken már jó ideje dolgozol. Ha most egy új kapcsolat kezdődik, az inkább csak tisztán testi vonzalomra épül, így be kellene látnod, hogy hosszú távon nem lesztek felhőtlenül boldogok, ne számíts arra, hogy tartósíthatod a szerelmet, mint a befőttet.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Törekedj olyan ismeretek megszerzésére, amelyek az univerzum és a benne elfoglalt helyednek jobb megértését szolgálják, mint pl. vallás, filozófia, idegen kultúrák. Kedveznek a bolygóállások a jogi dolgok intézéséhez, vagy peres eljárások lefolytatására, akár alperes, akár felperes vagy. Most megérheted, hogyan illeszkednek a napi események életed mozaikjába. Így jobban megismered önmagad, és minden téren, de elsősorban lelkiekben sokkal gazdagabbá válsz.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Keresd a többiek társaságát, és ha jó megfigyelő vagy, sokat tanulhatsz kölcsönhatásaid révén, még ha az negatív is. Ingerlékenységed és türelmetlenséged problémákat okozhat, de ha fegyelmezed magadat, akár rendkívüli teljesítményekre is képes lehetsz. A mai napon lobbanékony leszel és elhamarkodott. Próbálj nyugodt maradni, és szükség esetén állj készen a kompromisszumra.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Alapos munkát tudsz végezni, szervezetten, tervszerűen látod el feladataidat, odafigyelsz a részletekre. Valószínűleg semmit sem kell majd utólag átdolgoznod. Minden olyan feladat, vagy tanulmány szempontjából kedvező ez az időszak, ahol koncentrált figyelemre van szükség az apró részletek iránt. Nagyszerű alkalom, hogy szemügyre vedd életedet, terveidet, családodat, foglalkozásodat, környezetedet, vagy bármit, hogy lásd, mi az, ami működik, mi az, ami nem. Eközben rengeteget tanulhatsz önmagadról.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kedvetlen, töprengő, borongós hangulatba kerülhetsz, talán éppen azon tűnődsz, vajon ki is vagy te, és hol a helyed ebben a világban. Egyedül a pozitív gondolkodás és az építő tettek ránthatnak ki ebből az űrből pillanatnyilag. Legyél különösen óvatos vezetés közben. Gyors észjárásod, heveskedő hajlamod balesethez vezethet. Fogd vissza magadat, nehogy hibázz. Kommunikációd pergő ritmusú és nagyon izgalmasnak fogod találni a vitákat, annyira izgalmasnak, hogy még gondolataid is összezavarodhatnak tőle.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Olyan emberek társaságát keresed, akik mások, mint amilyen te vagy, és meglévő barátaid. Bármilyen kapcsolat, amely e tranzit idején kezdődik, magán fogja viselni az izgalmasság, másság, és rövid éltűség jegyeit. Keresd az újat és a szokatlant, és ezt valószínűleg úgy találod meg, hogy olyasmit teszel, vagy olyan helyre mégy, ami általában nem szokásod, vagy újfajta emberekkel találkozol. Figyeld meg reakcióidat, lehetőséged lesz önmagad jobb megismerésére új körülmények hatása alatt.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Intuitív és érzelmi adottságaid erőteljes, talán robbanás szerű lökéseket kapnak, amely jelentős változások forrása lesz életedben. Tudattalan reakciók kerülhetnek felszínre, amelyekkel foglalkoznod kell, bármily felkavarók és intenzív érzületűek is legyenek. Ha ki tudod “gurulni” ezeket a lökéseket, akkor sokkal könnyebben meg fogsz birkózni életednek nagy változásaival. Ha valamilyen változtatást tartasz szükségesnek egy kapcsolatban, most itt a jó alkalom, hogy meglépd.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ne aggodalmaskodj: mottód az legyen: „szembe kell nézni a tényekkel”. Az ábrándokba való menekülés idegrendszeri zavarokat okozhat. Jó időszak arra, hogy valamilyen konkrét dologra függeszd az értelmedet, ahelyett, hogy érzelmekre pazarold. Pénzügyekben feszültség várható, takarékosságra, és pontos költségvetésre van szükség. Előfordulhat, hogy őrlődnöd kell a saját és mások igényei között. Egyszer csak új perspektívák nyílhatnak meg a számodra és mindent egészen más fényben fogsz látni.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Úgy lehet a legkönnyebben kezelni ezeket a problémákat, hogy nem hagyod érzelmeidet eluralkodni. Kiváló alkalom arra, hogy életedben változtatásokat kezdeményezz, mert tárgyilagos és elfogulatlan tudsz maradni. Adódhatnak otthonával vagy munkájával kapcsolatos problémák abból, hogy az egyiket elhanyagolta a másik miatt. Egyensúlyt kell teremtenie közöttük. Lehet, hogy ez nehéz, de megéri, mert boldogabb és teljesebb emberként kerül majd ki ebből a szorult helyzetből.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Családi életedben váratlan felfordulást okozhat pl. egy betegség vagy baleset – különösen szüleid esetében. De más okból is keletkezhet szakadás a családon belül, illetve társkapcsolataidban – főleg az Önben végbemenő belső változások miatt. Ha tisztában vagy önmagaddal, nyitott maradsz és másokra is tekintettel leszel, a súrlódások elkerülhetők, vagy minimálisra csökkenthetők. Ne félj legyőzni azokat a rejtett feszültségeket, amelyek most felszínre kerülnek.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Feltétlenül kerülje az alkohol, altató vagy nyugtató fogyasztását, különösen, ha egyébként is lennének folyadékrekedési problémái. Most nem ártana egy szemészeti felülvizsgálat sem. Ez az időszak tartós kötelezettségvállalásra nem alkalmas. Annyi információ ötlik fel tudatalatti vagy lelki szintekről, hogy alig tudja megkülönböztetni majd a valóságosat a valótlantól. Könnyen eligazodhat, ha tudja, hogy tudatalattija gyakran szimbolikusan fejezi ki magát. Nem kell minden szót szó szerint vennie.

Exit mobile version