Napi horoszkóp (11. 26. Szombat)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2005. November 26.
Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide!

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Józan természetességgel kezeled a pénzügyeket, jól megállnád a helyedet mindenféle pénzügyi pályán. Sokra viheted, mert nálad a becsületesség a legjobb út az anyagi területeken. Nagy ambícióid vannak, de ugyanakkor óvatos is vagy, csak ritkán szeretsz saját tőkét kockáztatni. Fontos a számodra a pénz, és biztonságot ad. Sokszor megleped az embereket nagylelkűségeddel, amikor egyébként takarékosnak ismernek.



Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Szereted a jogot, az igazságosságot és szívesen társulsz másokkal, jó kapcsolatot tudsz fenntartani a testvéreddel, vagy a rokonságoddal, környezeteddel, szomszédságoddal. Széles és sokoldalú az érdeklődésed, a szellemiségedet, muszáj behatárolnod pár területre, mert máskülönben hajlamos vagy arra, hogy mindenhez érts de csak keveset. Szereted és érted is a zenét, legtöbbször meglátod az élet mindkét oldalát, sokszor kérik a tanácsodat. Jól és megnyerő modorban beszélsz, ritkán mégy bele heves vitákba, most se tedd ezt, bár a Mars eléggé harcossá varázsol téged.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kifejezetten elvárod, hogy egyéniségként kezeljenek, már kora gyermekkorodban közelebbi kapcsolatba kerülhettél az irodalommal, szellemi kincsekkel, és lehetőséget kaptál és kapsz szellemi tevékenységekre. Szüleid valószínűleg liberális, széles látókörű emberek, és kellemes gyermekkori alapokat adtak neked, határozott életszemlélettel, amelyet te is természetesnek tartasz. Egész életedben lehetőséged van külföldre utazni, sőt ott élni is, de azért mindig szeretettel és büszkeséggel gondolsz saját hazádra, otthonodra.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Életednek lehet, hogy a jelenlegi szakaszában – talán házasság vagy egyik szülő révén – mások is tartósan bekerülnek majd otthonodba. Szereted a nagy tágas otthont, és ilyet szeretnél most is megvalósítani, főleg, ha pénztárcád megengedi, és miért ne engedné? Otthonodban is igen vendéglátó vagy és jól elszórakoztatod barátaidat, ismerőseidet. A lakás berendezésére és díszítésére elég nagy hangsúlyt fektetsz és büszke is, lehetsz erre.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Bár kívülről nézve igen tartózkodón és hidegen viszonyulsz a szerelmi ügyekhez, belül igen intenzív érzelmi életed van, ami inkább érzékiség, félsz az elutasítástól ezért először tartózkodóan közelítesz másokhoz, de utána szeretsz új utakat felfedezni. Megbízható barát vagy, viszont néha szeszélyes, és önfejű. Jó tanár lehetnél, aki megköveteli a fegyelmet. Alaptermészeted nem adakozó, kissé mindig távolságtartó, és másokat is a falakon kívül tartasz.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Esetleg úgy érzed, hogy mindenért keményen meg kell dolgoznod, ezért meg is becsülöd, ha kapsz valamit. Valószínűleg komoly felelősséget vállalsz akár a saját, akár mások gyermekeiért. Nem nagyon ugrasz bele kockázatos ügyekbe, inkább megbízhatóbb, konkrét hasznot hozó dolgokba fekteted az energiádat. Büszke lehetsz arra, hogy másoknál jobban és alaposabban dolgozol, bár talán nem a legszervezettebben, néha idegesít, hogy nincs elég időd arra, amit el szeretnél végezni



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Fontos a számodra, hogy munkádat jól végezd el. Olyan munkákat szeretsz, amivel adhatsz valamit az embereknek, ami valamiképpen maradandó. Mellé állsz a gyengéknek, rászorulóknak, és ezt önként, akár minden ellenérték nélkül teszed. Ha erőidet nem fogod valami konkrét munkára, tevékenységre, úgy hajlamos leszel a hipochondriára, mindenféle képzelt betegségre, vagy túlzott hangsúlyt kap nálad a táplálkozás, és az egészség.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Néha túl kritikus hajlamod megnehezíti a vitás helyzetek megoldását. Képes vagy az ügyek jó és kihangsúlyozott megítélésére, amely segít abban, hogy mások ne tudjanak becsapni, vagy ne éljenek vissza a jóhiszeműségeddel, jóindulatoddal. Vonzz a különleges partner, akivel mindig mindenről lehet beszélgetni. Házastársad lehetséges, hogy külföldi, vagy külföldön él, vagy külföldön dolgozik, vagy a leendő házastárs szülei külföldiek.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mivel igen aktív az idegrendszered, valóban nagy szükséged van arra, hogy valami konkrét, pozitív területet találj magadnak, ami leköt, és ami örömet okoz. A társ vagyonával kapcsolatosan néha lehetnek félreértések, esetleg becsapások. Szerelmi kérdésekben igen érzékenyen reagálsz bármi kritikára. Óvakodnod kellene a túlzott gyógyszerszedéstől, és az altatóktól. Mindig több orvos tanácsát kérd ki akkor is, ha bármilyen apró műtétre lenne szükséged.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Új trendeket, irányzatokat, elképzeléseket indíthatsz útnak. Személyiségedet könnyedén fejezed ki, minden külfölddel kapcsolatos ügyben. Az utazás tágítja horizontodat. Szereted a jogi ügyeket és jó ügyész is, lehetnél, vagy lehettél volna. Életszemléleted sohasem lesz dogmatikus, mivel szereted a friss új megközelítéseket. Most szeretsz másokkal együtt dolgozni, és a sorstól megkapod kitüntetésként a diplomatikus viselkedés ajándékát.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Számos eltérő, különféle érdeklődési területen tevékenykedhetsz, hogy igazán jól érezd magad. Többször is válthatsz karriert, vagy foglalkozást. Cselekvő ember vagy, akinek cselekednie kell. Kitűnő szónok, beszélgetőpartner, és ezt a tehetségedet jó, ha tovább fejleszted, az emberek szeretik hallgatni azt, amit, vagy ahogy beszélsz. Ezért akár jó tanár is válhatna belőled. Vigyázz, mert hajlamos vagy arra, hogy túl sok feladatot vállalj magadra, hogy túldolgozd magad, amely megviselheti az idegrendszeredet.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Valószínűleg nagy társasági életet élsz, jó barátságban vagy a családdal és erősen kötődsz a gyermekekhez, és szereted a pénzt. Jó megérzéseid vannak, és befolyásos barátokra tehetsz szert. Inkább a szorosabb, baráti társaságot szereted, nem a nagyszabású rendezvényeket. Gondoskodó vagy a társakkal és kész vagy segíteni őket és szívesen látod vendégül is őket. Akár tartósabban is együtt élhetnél egy baráttal. Mindig készséges és nagylelkű vendéglátó maradsz.

Exit mobile version