Napi horoszkóp (02. o6. Hétfõ)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. Február 06.

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

A mai nap jelszava a munka, amit meglehetősen gyorsan, és nagyon lelkesen végzel. Nem csoda, hiszen nem kevés pénzt kereshetsz vele, akár milliók is foroghatnak kockán ezen az üzleten, amin jelenleg dolgozol. Fontos, hogy nagyon jól gondold meg, kinek és mit mondasz, mert sokszor szavaid megelőzik a gondolataidat, és ezt mások ragyogóan ki- vagy fel tudják használni akár a te károdra is. Ismered a közmondást: hallgatni arany.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ma a csillagos ég neked ajándékozta a VII. házat, igyekezz jól élni vele. A Mars és a Hold félelmükben egymás kezét fogják ezen a területen, így valószínűleg a te lelked most háborog, úgy érzed jogosan, pedig lehet, hogy nincs igazad. Személyiséged igen intenzív, követelő és mélyreható. Olyan partnert szeretnél, akár a magánéletedben, akár az üzleti életben érzelmet, érzékenységet, és kedvességet ad.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A párkapcsolatok háza egybe esik a heti anyagi javak területével. Így nagy valószínűséggel a párodnak a legfontosabb terület a pénzszerzés lesz. Elsősorban az ingatlanvagyont szeretné növelni és ez irányú törekvései komoly sikerrel kecsegtetik, főleg a hét első felében, melynek ez a mai a legerősebb napja. Később váratlan akadályokba ütközhet, ezek elsősorban jogi akadályoknak látszanak. Lehetséges, hogy a megszerezni vágyott ingatlan még állami tulajdonban van?!



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ebben az időszakban közelebb kerülsz érzelmi világodhoz és jobban foglalkoztatnak énednek mélyebb rétegei. Ez rendjén is van. Ez az önvizsgálat ideje, és ha nem tudsz időt szakítani vagy helyet biztosítani hozzá, felborulhat a lelki egyensúlyod. Pszichológiai vagy világnézeti változások mehetnek végbe, vagy kezdődhetnek el ilyenkor. A halál utáni élet kérdései is jobban érdekelnek ebben az időszakban, mint máskor.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Könnyen jogvitákba keveredhetsz. Ez esetben jól tennéd, ha jogászokkal konzultálnál. Ebben az időszakban nem járnál olyan jól, ha csak önmagadra támaszkodna, a másokkal való együtt működés helyett. Akár üzleti, akár személyes vonalon nem árt megvizsgálni kapcsolataidban betöltött szerepedet, vajon biztosan nyújtasz-e annyit, mint amennyit te kapsz másoktól. Kedvező a nap a társulások létrehozására.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Igényled, hogy kitörj a régi rutinokból, szokásokból. Sokkal érdekesebbnek akarsz látszani most, mint amit a környezeted sugall. Tegyél hát ezért. Ragadd meg a lehetőségeket. Tanulj, foglalkozzon olyan dologgal, ami megragadja a fantáziádat. Válts jegyet egy olyan filmre, amit már régóta meg akartál nézni. Gyárts új elméleteket. Gondolkozz el az élet értelmén. Higgy önmagadban ahhoz, hogy egy korábban még soha nem próbált cselekedetet meg tudsz tenni.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kedve támadhat egy kis szellemi mulatságra és játékosságra. Közeledik a Valentin nap, talán elvállalhatnád cégednél a játékmester szerepét. Szívesen beszámolsz érzelmeidről és elképzeléseidről, csak ne felejtsd el meghallgatni a többieket is. Ha gyermeked, vagy testvéred gyermeke fájdalmakra panaszkodik, ne tétovázz, nagyon gyorsan vigyétek orvoshoz, főleg, ha látszólag ok nélkül ájult el az óvodában, iskolában.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Bizonyos gyengeségre és bizonytalanságra utalnak a mai bolygóállások. Sajnos könnyen lehet, hogy csalódnod kell, mert túl kritikus vagy, és túlságosan is gyanakvó. Ez nem nagyon előnyös a párkapcsolatokra vonatkozóan, de nagyon jó a tudományos tevékenységhez, vagy az olyan vállalkozó kedvű Skorpióknak, akik fölött nem kizárólag az értelem uralkodik. Sikereket ígér a nap tudományos vizsgálatokban.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagy valószínűséggel elégedettnek érzed magadat saját bőrödben és úgy hiszed, nagyon jól ismered önmagadat. Ez talán így is van. Mindazonáltal ügyelj arra, nehogy túl merev legyél vagy azt hidd, hogy mindenre tudod a választ. Maradj nyitott az új eszmék és meglátások iránt, hogy maradéktalanul kihasználhasd ezt, és a soron következő tranzitot.




Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Néha ez a tranzit valakinek a konkrét megbetegedését, vagy műtétveszélyét jelezheti, akit te jól ismersz. A közös pénzügyek és a másoktól származó anyagi erőforrások kerülnek most előtérbe, többnyire negatív körülményekkel összefüggésben. Időben készülj fel előre erre a tranzitra, bebiztosítva anyagi helyzetedet, amennyire csak lehetséges. Most ne számíts például arra, hogy hitelhez jutsz.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Még a szilárd alapokon nyugvó kapcsolatokban is szembesülnünk kell és lehetőleg meg kell oldanunk azokat a nehézségeket, amiket eddig többé-kevésbé szőnyeg alatt tartottunk. Nézz utána, hogy nem szeged-e meg bármely ígéretedet vagy kötelességedet. A Szaturnusz a VII házban néha egy-egy kapcsolat felbontását jelzi, ahol a probléma gyökere karriered vagy hivatásod lehet, miután e téren egyre több elismerésben részesülhetsz.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A legfontosabb az, hogy tudatában legyen az ember ebben az időszakban annak, hogy minden egészségi probléma /vagy munkahelyi probléma/ speciális feladat, ami megmutatja nekünk, hogy milyen változtatások szükségesek napi életvitelünkben, hogy előkészülhessünk az új életfázisra, ami nálad akkor kezdődik, amikor a Szaturnusz a születési horoszkóp VII. házába lép, kb másfél év múlva.

Exit mobile version