Hold a Nyilasban

Izing Klára | 2006. Február 20.













Kossal:

Szerencsés kapcsolat, amely rendkívül szórakoztató és tele van változatossággal, egyikőtök sem fog egyetlen percre sem unatkozni. Könnyen megtörténik, hogy flörtökbe bocsátkoztok éppen azért, hogy a másik figyelmét ébren tartsátok, és ezzel az energiaszintek is növekszenek. Ügyelned kell arra, hogy tartós kapcsolat esetén ne ess bele a kényelem csapdájába, és ne hanyagold el sem a külsőd, sem a szellemed.









Bikával:

Elveszhetsz a szerelemben, mert annyira a külsőségekre fordítod a figyelmed. Olyan hatalmas energiákkal rendelkezel a Bika mellett – de az is lehet, hogy csak unod őt -, hogy úgy érzed, egyszerre több szeretőt is elbírsz. Így aztán képes leszel több párhuzamos kapcsolatba belemenni, és hogy a lelkiismeretedet megnyugtasd, igen bőkezű leszel a Bikával szemben, akit elvakítanak az ajándékok, és semmit sem vesz észre.









Ikrekkel:

Még az is lehet, hogy megtéríted őt. Befolyásolhatod az Ikrek világnézetét, és olyan szellemi, lelki útra terelheted, ahol talán még sohasem járt. Rendkívül jól kommunikáltok, de abban a pillanatban, amikor a beszéd helyettesíti a szexet, a kapcsolat elindult a lejtőn. Nagyon fontosak a viszonyotok életben tartásához az erotikus sms-ek, a fülbe súgott szavak, amelyeket mindig tettek kell, hogy kövessék.







Rákkal:

Minden tökéletes lenne, ha képesek lennétek a hűségre. De mivel sok csábításnak vagytok mindketten kitéve, napirenden lesznek a féltékenységi drámák, amelyek a Rák érzékeny lelkét jobban megviselik. Talán nemcsak azért találkoztatok, hogy a hűséget gyakoroljátok, hanem azért, hogy te megtanuld, hogyan kell bocsánatot kérni, hiszen te sokkal többször bántod meg őt, mint fordítva.








Oroszlánnal:

Az Oroszlán iránti szerelmes érzéseidet szívesen megosztod a barátaiddal, az ismerőseiddel, és ha nincs hangod, akkor is tudsz neki szerenádot adni, amiben te énekelsz. Szoros a kapcsolat köztetek, egyikőtök a másikat serkenti, és még kreatívabbá teszik. De azért nem árt, ha észben tartod, hogy a viszonyotokban a nadrágot az Oroszlán viseli, akin soha ne akarj felülkerekedni, mert le fog téged csapni.








Szűzzel:

A szeretkezés nem lesz csúcs, talán azért mert a Szűz annyira stresszel, hogy nehezebben tudja elengedni magát. De az is előfordulhat, hogy nemcsak megírja a fejében a szeretkezés forgatókönyvét, hanem gondolatban már le is játssza, így aztán már nem olyan fontos neki a valóságban. Ha szeretnéd őt meghódítani, akkor tegyél neki kisebb-nagyobb szívességeket, mert ezzel elvarázsolhatod, és ő figyelmes lesz veled.








Mérleggel:

Olyan partnerrel hozott össze a sors, aki élénk, vidám és akiből te rengeteg energiát nyersz. Ő pont az a személy, aki fenn tudja tartani az érdeklődésed, és akivel a viszonyod nem lesz lélek nélkül, nem laposodik el. Viszont alaposan ki tud borítani téged azzal, hogy megbeszéltek valamit, és ő ennek éppen az ellenkezőjét teszi. Ráadásul hiába beszélsz neki, úgy tesz, mintha megsüketült volna.







Skorpióval:

Skorpiód különös vágyat érez arra, hogy felkutassa és megvilágítsa a kapcsolat sötétebb oldalát. A Skorpióval élvezheted a legjobban az alkalmi kapcsolatot, amelyben semmi kuszaság nincs, és amely olyan szenvedéllyel ismertet meg, amelyről talán még könyvekben sem olvastál. Ha a Skorpiód azok közül való, aki nem túlságosan éles elméjűek, nem elég intelligensek, akkor nincs közös jövőtök.








Nyilassal:

Kevésbé érzed tartalmasnak egy másik Nyilassal a kapcsolatot. Szexuális sem mozgatja meg a fantáziádat, és kevésbé korbácsolja fel a vágyaidat. A szakítás vele nem nehéz, nem keserű, inkább érzelmekkel teli barátság válik belőle, amely azonban élet végéig tart. Hiszen nem teszel érte sem te, sem a másik Nyilas sokat, viszont ha évek múltán, vagy a világ másik felén találkoztok, jót beszélgethettek.








Bakkal:

Jobb lenne, ha a kapcsolat létre sem jönne. De ha már úgy alakul, hogy egymásba gabalyodtok, akkor csak idő kérdése, hogy a Bakot fantáziátlannak tartsd, és rájöjj, hogy túl egyhangú vele az életet. A Bak viszont ragaszkodhat hozzád, és mindent megtesz azért, hogy anyagilag, egzisztenciálisan függőségbe kerülj. Ezt meg kell próbálnod elkerülni, mert ha mellette maradsz, úgy fogod váltogatni a szeretőidet, mint más az alsóneműt.








Vízöntővel:

A Vízöntő vezéregyéniségnek tart téged, szépnek és kreatívnak talál, és nemcsak a rajongását zsebelheted be, hanem kevéske hasznot is húzhatsz belőled. Hiszen olyan ismerősei vannak, akik által te is előnyös helyzetbe kerülsz. A Vízöntő pedig a veled való viszonyból újra és újra erőt merít és ihletet merít. A kapcsolatban a hallgatásnak van nagy jelentősége, vagyis tudnod kell, hogy mikor kell megszólalni.







Halak:

Titkos szerelmi kapcsolatként ragyogóan működik, mert a zárt ajtók mögött fantasztikus előadásra kerül sor a két ember között. Ha nyilvánosan vállalják a viszonyt, akkor viszont a környezet előtt zajlanak a veszekedések, és ezek úgy elmérgesedhetnek, hogy mindkét ember vesztesnek érzi magát a másikkal való kapcsolata miatt. A szexben a Halakat olyasmire veheted rá, amit később megbánsz, és bűntudatot érezhetsz.

Exit mobile version