Napi horoszkóp (02. 25. szombat)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. Február 25.





Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Az Uránusz a 12. házadban vendégeskedik. Figyelmeztesd a környezeted, hogy talán ez az oka annak, hogy különlegesen, akaratosan, elutasítóan és extrém esetben magadat mindenütt, mint elidegenítő személyt mutatod be. Lehetséges, hogy ma az összes mértékadó kört magad ellen hangolod, és ellentmondásaiddal csak ellenszenvet keltesz. Ezzel saját károdra leszel. Inkább maradj otthon, és pihenj.






Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai bolygókapcsolatok hatása, hogy a szenvedélyek nagyon szenzitívek lesznek. Sok esetben a hatás azonban észrevétlen, kivéve a csendes zene szeretetét. Ami a külső körülményeket illeti, népszerűséget, kellemes életkörülményeket és kellemes kapcsolatokat hoz a másik nemmel, még akkor is, ha ez nem tart sokáig. Sok függ attól, hogy érzéseidnek megfelelő levezető csatornát találj, mert erős benned a kalandvágy.






Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Merkúr mai fényszöge nemcsak tehetséget, hanem zsenialitást is ad, azonban ma nem nagyon szeretnéd ezt elismerni. Nézeteid ellentétben állnak környezeted felfogásával. Úgy fogod érezni, hogy senki sem szeret, de erre adsz egy pici alapot is. Talán túlzol, amikor túlértékeled magad, és mindent elfogadsz, ami a hiúságodat táplálja. Igyekezz ésszerűen felhasználni a tehetségedet. Talán nem egészen jó célt szolgálsz.






Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A Vénusz mindig a válogató szerelem princípiuma. Te sem kapcsolódsz akárkihez, mert az érzelem ereje mindig az uralkodó bolygód, a Hold helyzetétől függ. Ha a születési horoszkópodban is kedvező fényszögben van a Hold a Vénusszal, akkor készen állsz a szerelemre, de feltételeket szabsz, az élet mindenkori befogadására mindig első törvény marad az ízlés. A mai bolygóállás felerősíti benned a muzikális és irodalmi képességet.






Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Igen érdekes, eredeti, messze hordó eszméid vannak, és nagy benned a függetlenségi vágy. Reformokat alkotsz, valószínűleg szociális vonalon, független vagy, és a tradíciókat nagyon nehezen viseled. Másokra lenyűgözően hatsz, és nagy befolyást gyakorolsz. Felerősödik az érdeklődésed az okkultizmus és a filozófia iránt. Ha a születési horoszkópodban a tűz jegyekben áll több bolygó, nem leszel ellenszenves, de téged könnyen elbűvölnek mások.






Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma a Mars miatt kissé erőszakossá válhatsz. Magas intelligenciádnak keserű mellékíze lehet. Sértegetőnek és udvariatlannak hatsz, ha mások szavába vágsz. Könyörtelenül vitatkozol, és kritizálsz. Ítéleted nem eléggé mérlegelő, rokonaidat, testvéreidet sem kíméled. A mai bolygókapcsolódások idegességet, fejfájást, neuralgiát, balesetveszélyt is jeleznek. Éles szavaiddal sok ellenséget szerezhetsz magadnak.






Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai bolygókapcsolatok a túlfokozott érzékiségnek, gondtalanságnak és pazarlásnak a jeleit mutatják. Becsüld sokkal többre magad. Ne feledd, aki maga nem alkalmas a mély szeretetre, az mástól sem kapja meg ezt. Ösztönösen érzed ezt, és nagy fáradsággal keresed a „pótlékot”, ám a lelked mélyén boldogtalan maradsz. Rövid, de annál viharosabb szerelmi kalandokban lehet részed, esetleg féktelen szórakozásokban próbálsz feledést keresni.






Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kicsit lassíts! Saját érdekeidet túlságosan energikusan érvényesíted, gondolj másokra is, és segíts másoknak. Eléggé hajlamosít téged a mai nap a veszekedésre, sőt a perlekedésre is. Úgy a közvéleménnyel, mint a környezeteddel szembe kerülhetsz. Üzleti kapcsolataidból is felbomolhat néhány. Jobb is, ha ma otthon maradsz vagy nem tárgyalsz. A mai fényszögek a házasságra is előnytelenek. Próbáld megtalálni az arany középutat, mert túlságosan is elégedetlen vagy dacos vagy, és hajlamos vagy arra, hogy sokat követelj, és keveset adj.






Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Előfordulhat a mai konstelláció a születési horoszkópjukban az olyan Nyilasoknál, akik konvencionális úton érnek el sikereket, ez azonban ellenkezik az irányvonalukkal, mert túl viharosak, nyugtalanok ahhoz, hogy a kitaposott utat értékelni tudják. Akár saját magadról van szó, akár másokat vezetsz, a háttérben látszólag valamilyen ismeretlen tanító áll. Nemcsak intellektuális vonatkozásban hajlasz szokatlan dolgokhoz, hanem más vonatkozásban is.






Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Szaturnusz a Neptunusz kellemetlen fényszögéhez közelít. Ez egy kissé veszedelmes állás. Akinek ilyen fényszög van a horoszkópjában, – akik 1976. körül születtek – most könnyen eshetnek mások tévedéseinek vagy csalásának áldozatává. Ha a Szaturnusz a horoszkópod 6. házába esik, akkor előfordulhatna lelki betegség, ezt jó lenne, ha elkerülnéd. Minden héten meg kellene nézned egy komédiát a szinházban, vagy valami könnyed filmet a moziban, igy könnyen át lehet vészelni ezt a helyzetet.






Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A mai horoszkópállások bizonyos fokig előnyösek a számodra, azon a területen, amelyen mozogsz, kíváló szerepet tudsz játszani, más emberek, minden valószínűség szerint idegenek, mégis bizonyára nagy hatást gyakorolnak rád. Ők képesek bizonyos fokig önmagukból kiindulni, mint néhányan mások, ők a partner vagy más személyek, akikkel valamilyen módon kapcsolatban vannak, és az életedből egy bizonyos időt kisajátítanak maguknak.






Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Most inkább lépj egyet hátra, ne légy túlságosan az előtérben, mivel ezáltal csak veszíthetnél, és nem nyerhetnél semmit. A mai bolygópozíciók csodálatosak lehetnek azok számára, akik képesek a magasabb hullámok rezgéseire reagálni. De azok számára, akik inkább sodródnak az élettel, fennáll a veszélye annak, hogy közvetlenül vagy közvetve saját problémáik okozói legyenek. Próbálj emlékezni ma az álmaidra, mert azoknak fontos értelmük lehet.
Exit mobile version