Napi horoszkóp (04. 10. hétfõ)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. Április 10.





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Próbáld meg elkerülni, hogy túlságosan rámenős, netalán okoskodó legyél. Így sokkal könnyebben elérsz bármit, amit szeretnél elérni másoknál. Meg is tudod győzni őket a saját igazadról, de akár az általad forgalmazott termékek kiváló minőségéről is. Termékeny időszakod következik, mindenféle szellemi és intellektuális feladat szempontjából is. Bőséges idegi és fizikai energiával indul a hét nálad.






Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon alkalmasnak ígérkezik a mai nap arra, hogy csapatban dolgozz. Ha bárkire jó benyomást kellene tenned, akkor ez most bizonyára a megfelelő alkalom. Komoly elismerésre, sőt jutalomra is számíthatsz, hiszen olyan szimpatikus a viselkedésed. Alkalmas az időszak arra is, hogy akár állami szervhez, akár magánszemélyhez kölcsönért folyamodj.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Eredményes lépéseket tehetsz foglalkozásod, hivatásod, szervezeti hovatartozásod ügyében. Ez vonatkozhat bármire, kezdve egy tanfolyamra való jelentkezéstől, beosztásod megvitatásáig feletteseiddel. Ha gondolod, alkalmas a nap arra, hogy felemeljék a fizetésedet. Ne ragadj le a részleteknél, hogy ne hibázd el a kínálkozó kedvező lehetőségeket.






Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Rengeteg kommunikációs lehetőségre nyílik alkalmad. Elég érdekesnek mutatkozik ez a mai nap, igyekezz érzelmeidet kellő kontroll alatt tartani. Ma elsősorban inkább hölgyekkel kerülhetsz kapcsolatba. Igyekezz elkerülni a rutin-reakciókat. Ma sokkal magabiztosabbnak fogsz látszani, így növelheted egy kicsit az önbizalmadat. Valószínűleg mindenre kíváncsi vagy, mindent szeretnél megismerni, amit csak lehet.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Új szerelmi kapcsolatokat létesíthetsz, vagy a meglévő kapcsolatodban válsz jóval aktívabbá ebben az időszakban. Remek alkalmaid nyílnak arra, hogy akár a saját, akár mások gyermekeivel töltsd az idődet, és hogy át tudd gondolni a hozzájuk fűződő viszonyodat. Ha vannak gyermekeid, vidd el őket egy kicsit kirándulni, hiszen ez a nap eléggé gondtalannak látszik, szabadon adhatod önmagad.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kommunikációs készséged ma egyenesen tökéletes. Képes leszel világosan kifejezni gondolataidat, meghallgatni és figyelembevenni mások véleményét, tanulni belőlük, és készen állsz az értelmes egyezségre. Mindez elősegíti a tanácskozásaid és tárgyalásaid sikerét. „Ötcsillagos” ez a nap kölcsönösen hasznos eszmecserékhez, bármely kommunikációs eszközön keresztül.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyszerű alkalmaid nyílnak az otthoni szórakozásra, barátaid értékelni fogják vendégszeretetedet. Talán még ők hoznak magukkal valakit, aki viszonozza gyengédségedet. Ez a nap kreativitásodról illetve önkifejezésedről szól. Engedd el, és érezd jól magadat. Jó egészségnek örvendesz, bár nincs sok kedved a túlzott fizikai erőkifejtéshez. Fogékony leszel a szerelemre és vidámságra, ma könnyen magadhoz vonzod az embereket.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Változások állhatnak elő pályafutásodban vagy munkádban, céljaid módosulása vagy új munkalehetőségek következtében. Ha szükséged van mások támogatására vagy segítségére, most alkalmas az idő, hogy megkeresd őket. Itt az idő, hogy kölcsönért folyamodjon, ha szükséged van rá. Jó alkalom otthonodnak felújítására is, vagy bármely hiba kijavítására. Akár lakóhelyet is változtathatsz, mert lehet, hogy munkahelyed nagyon távol lesz a lakásodtól.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai Jupiter állás ajándékot hozhat neked, ami lehetne akár egy golyóstoll is. Ha úgy gondolod, hogy céljaid megvalósításához kölcsönre lenne szükséged, akkor itt az alkalom, hogy elkezdd intézni azt. Kedvező lehetőségeid lesznek arra is, hogy társulásokat hozz létre, vagy bármilyen ingatlannal kapcsolatos ügyeket intézz, akár egyedül, akár üzlettársaddal együtt.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Egyre többször veszed majd észre magadon, hogy valamilyen módon foglalkozol az elmúlás, a halandóság kérdéseivel. Talán azért, mert nem is oly rég eltávozott valaki az országból, vagy rosszabb esetben az életedből, akit jól ismertél, és most rettenetesen hiányzik. Ma a másokkal közös pénzügyek, a másoktól származó anyagi erőforrások kerülnek előtérbe, mint örökség, hagyaték, stb.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Lehetséges, hogy egészen váratlanul kapsz egy új munkalehetőséget. Fogadd el ezt, mert anyagilag sokkal jobban jársz, a vártnál is többet fognak fizetni. Annál is inkább fogadd el ezt, mert a jelenlegi munkád talán már unalmassá, fojtogatóvá vált. Ez a nap könnyen az anyagi helyzetedet érintő váratlan ingadozások kezdete lehet, vagy pozitív, vagy negatív irányban.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ilyenkor nem lehet sajnos előre megmondani, hogy hogyan végződik valamely jogvita, így tehát vagy kerüld el őket, vagy mielőbb ess túl rajtuk és ne verj nagy hullámokat magad körül. A legkisebb ürügy is elég, hogy a másik fél tényleg keresztbe tegye neked azt a bizonyos szalmaszálat. Még egy nagyon jó kapcsolat is kissé göröngyössé válhat ilyenkor, de az amelyik régóta rejtett problémákkal küszködik vagy közönyös beletörődésbe süppedt, most nagy valószínűséggel véget ér.
Exit mobile version