Napi horoszkóp (05. 04. csütörtök)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. Május 04.





Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Megbeszélések, tárgyalások, jövés-menés, kuszált hivatalos ügyek intézése rabolja el idődnek nagy részét. Mindez azért nem igazán baj, mert nem hiábavaló, bőven meg lesz érte a jutalmad. A hét végén a szerelemben is ábrándos szép percek következnek. Az ábrándok, ha akarod, könnyen valósra is válnak. Gondold, végig, hogy mik történnek, mert nem valószínű, hogy másokban kell keresned a hibát.







Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Saját tévedéseidnek és türelmetlenségednek lehetsz az áldozata, ha nem jól érzed magad a saját bőrödben. Ezekben a hetekben nem érdemes olyasmikre törekedni, amikről eleve tudod, hogy elérhetetlenek, vagy csak később valósulhatnak meg. He el akarod kerülni a rosszalló megjegyzéseket, akkor több gondot kell fordítanod családodra és szíved választottjára is. Kedvesed úgy érzi, hogy nagyon magányos.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Lehet, hogy kénytelen leszel lemondani egyik-másik fontosnak vélt teendődről, de hidd el, az áldozat nem hiábavaló. A harag, vagy az estleges szakítás gondolatát messze űzd el magadtól. Amiről most azt gondolod, hogy igazságos döntés, azt később még megbánhatod. Az a legfontosabb, hogy nincsenek is igazi problémáid, amikkel viaskodsz, azokat mind saját magad teremted, és könnyen megszabadulhatsz tőlük, csak egy kicsit akarni kell.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
A mostani packázások könnyen felejthetők. Ha barátokra vagy támogatókra van szükséged, bőven gyűjtögethetsz belőlük mostanában. Biztosan akadnak néhányan, akik önzetlenül segítenek, és emellett még szertettel, kedvességgel is elhalmoznak. Ha már a szeretetnél tartunk, most az sem lehetetlen, hogy egy olyan kapcsolat, ami eddig csak tartózkodó barátság volt, most meghitté, közeli, szoros érzelmi kötelékké válik.






Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Most nyugodtan nézheted rózsaszínű szemüvegen át a világot, nagyobb lesz az önbizalmad, és ennek is sok jót köszönhetsz. Az okos ember a holnapra is gondol. Ne akarj mindent most és egyszerre, érd be annyival, amennyi jut, mert a következő időszakban már minden szépet tálcán kínál a sors. Érhet ugyan egy-két kisebb csalódás, ha mindent a szívedre veszel, akkor válik csak jelentőssé a dolog, tehát legyél nagyvonalú.






Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Könnyen lehet, hogy mindenért magad kellene okolnod. A legfontosabb, hogy ez az időszak óriási lehetőségeket kínál a hivatásodban. Magasabb pozíció, vagy egy új állás megalapozhatja a jövődet. Sok protektorod és támogatód akard, akik egyengetik az utadat, még akkor is, ha te ezért semmit sem teszel. Ha vannak külföldi kapcsolataid, azt ugyancsak jól hasznosíthatod.






Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A jó bolygóállások néha hajlamosítanak arra, hogy lustává teszik a kedvezményezett embert. Így kellemes semmittevéssel töltött időszakká válik a nagy lehetőségek kora. Ezt a hibát, ha lehet, el ne kövesd! Ha még eddig nem vettél ki szabadságot, azt most megteheted. Jó néhány nap esetleg egy hét pihenés megérdemelt, szükséges jutalom, nem azonos a korábban említett lustasággal. Szó sincs arról, hogy eseménytelenül múlna el ez a hét.






Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Megengedheted magadnak, hogy jó társasággal, családoddal vagy partnereddel visszavonulj és gondtalanul, szinte tétlenül töltsd a napjaidat. Nem ártana, ha ki is használnád a lehetőséget, még akkor is, ha több pénzt leszel kénytelen erre költeni, mint szeretnél. Lesz még ezek után is módod arra, hogy kivedd a részedet a nyár örömeiből. Az esetleges szerződések, megállapodások csak előnyösek lehetnek anyagi helyzetedre, pozíciódra nézve.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A felkínált lehetőségeket, ajánlatokat érdemes majdnem gondolkodás nélkül elfogadni. A szokásosnál többet kell telefonálnod, levelezned, mindezt azért, hogy ki tudj alakítani egy olyan széles körül kapcsolatrendszert, amit később jól hasznosíthatsz. Ezekben a napokban az is fontos, hogy számolj a közeljövővel. Amilyen jól ment a sorod az elmúlt időszakban, olyan komoly problémákkal találkozhatsz nemsokára.






Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Rokonaidtól, szomszédaidtól ne fogadj el semmilyen úgynevezett jó tanácsot. Az ő jó indulatuk többet árthat, mint másnak a haragja. Ha peres ügyeid, vagy a törvénnyel kapcsolatos konfliktusaid lenének, azok lezárását halogatni kellene azért, hogy ne te legyél a vesztes fél. A hullámvölgyek kellemetlenek, előbb-utóbb elérkeznek, de könnyen lehet, hogy mégis hasznodra válnak.






Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Lehet, hogy nem a legjobb megoldást választod, de mégiscsak alapos rendet teszel magad körül. Ha kell, szakítasz, ha kell kíméletlenül, megmondod a véleményedet, a következmények, pedig nagyon jók lesznek, csak éppen ez később derülhet ki. Ha szorongatott helyzetbe kerülsz, nem szabad kétségbe esned, mert mindig számíthatsz a csodával határos megoldásra. Ne panaszkodj, hiszen te vállaltad, hogy ennyire „befogjanak”.






Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Nagyon valószínű, hogy az elvégzendő teendők egy része a korábban félretett, vagy elhanyagolt kötelességekből adódik. Ezek most nem tűrnek halasztást, kíméletlenül számon kérnek. Az sem lehetetlen, hogy te kényszeríted magad becsületből vagy kötelességt8dásl. Akármilyen fárasztónak tűnik mégiscsak örömmel, szabadulsz meg a sok munkától. A hét vége már minden képzeletedet felülmúlóan jól fog alakulni.
Exit mobile version