Napi horoszkóp (07. 27. csütörtök)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. Július 27.




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A Nap-Szaturnusz legkellemesebb hatása ma az elmélyült, kitartó gondoskodás, erkölcsös, jól rendelt élet, okos, megfontolt cselekedetek. Erős alkotó hajlam. Törekedned kell arra, hogy a közösség sorsát, ahova tartozol, jól formáld, jól kormányozd, igyekezz új vállalkozásokat alapítani és irányítani. Bár kellemes fényszögben áll a két bolygó, mégis óriási felelősséget rak a válladra.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A Hold a Bika jegyét harmonikusan támogatja. Ez az egyik legjobb aspektus, mert a tudatosság és a tudatalatti teljes harmóniában áll. Miután a trigon azonos minőségű jegyeket köt össze, így magával hozza az egészséget is, mert a szervezeted most erős regeneráló képességgel rendelkezik. A mai nap bolygóállásai még a születési horoszkópod esetleges gyengébb állásait is megjavítják, és téged sikerhez, tekintélyhez, szerencséhez juttatnak.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Mars utolsó lépése a 12. házadban apróbb testi sérülést vagy betegség veszélyét jelöli, lázat, esetleg ideggyulladást. Meglehetősen dacossá, könnyen felindulttá, és felbosszanthatóvá tehet téged. Figyelj a modorodra, hogy ne legyél kellemetlen, érdes, elutasító, esetleg erőszakos. Erőid túláradnak, ez vakmerőségre hajlamosít, miközben hiányzik a biztosság, a céltudatosság, az állandóság, és a kitartás.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Most jön az eső után a napsütés a te életedben. A Hold kellemesen kapcsolódik a Jupiterhez, és ez minden földi boldogság jelzője, mind anyagi, mind lelki vonatkozásban. Őszinte tudsz lenni és boldog. Ragyogó szociális üzleteket hozhat ez a mai nap. Jóakaratú és nyíltszívű vagy. Otthonszerető, és egész környezetedre erős szellemi befolyást tudsz gyakorolni.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A mai nap hajlamosít téged a szórakozásokra és élvezetekre, de lehet, hogy ilyen irányú foglalkozást ajánlanak fel neked. Szépérzékeddel és jó ízléseddel tűnsz ki. Mindenképpen emberszerető és jóakaratú vagy. A környezetedben beálló legkisebb zavarra is erősen reagálsz. Ez az aspektus leginkább művészek horoszkópjában található meg. Pénzügyeidet ma tartsd titokban.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai nap a következőket adja. Erős koncentráltság, komoly törekvés. Lelkiismeretesség, megbízhatóság, tapintat, hűség. Üzleti vagy utazási dolgokban siker várható. Túlzott pontosságot követel. Aprólékos munkásságra késztet. A gondolkodás mélységét adja, és hajlamot mindenre, ami praktikus, szervezőkészséget és vezetés hajlamot indikál. Gondolkodásod metodikus, az aspektusok őszintévé és önfegyelmezővé tesznek.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Érzelmeid bizonyos fokig szeszélyesek és nyugtalanok. Igazi előnyt a művészetek és az irodalom terén nyújthatnak a mai fényszögek. Egészségileg viszont megerősít, és képes más rossz sugárzások hatását csökkenteni. Gyakori ilyenkor a beszéd-művészet, pl. gyönyörűen tudnál szavalni. Viszont a Jupiter fényszöge hajlamosít a túlzásokra az élvezetekben, könnyelműségekre, hiúságokra, szórakozásokra, és a sok pénzkiadásra.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Minden vonz téged, ami titokzatos, ami rejtélyes. Hangulatod erősen változó, de van benne valami vonzó. Mindenképpen érdekes ember képét mutatod. A mai fényszögek a művészeknek, főleg a festőknek igen előnyös, és nem annyira a technikai része, mint a színek rendkívülisége. Van benned akarat, de a célod nem megfejthető. Nyugodtan választhatnál valamilyen humanitással kapcsolatos foglalkozást.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Jupiter kapcsolódik a Neptunuszhoz. Ez a kapcsolat többnyire előnyös, különösen, ha a születési horoszkópod művészi, vagy vallásos beállítottságot mutat. Lehetsz misztikus, mágikus, vagy profetikus. Ez a fényszög gyakran jelzi a zsenialitást, mély gondolkodásra való hajlamot, képességet. Könnyen lehetsz romantikus, aki nagystílű kalandot él át. Sajnos rossz hatása is van, nehezen felismerhető betegségeket is jelez, többnyire a hajszálerek problémáira utal.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A mai bolygóállások nagyon kedveznek a tudományos munkáknak, és olyan dolgok kivitelezéséhez, melyeknél a logikus felépítés szükséges. A maihoz hasonló bolygóállások voltak Newton, és Pasteur horoszkópjában is. A hatások jók az akarat és gondolaterők gyűjtéséhez, nyugodt elhatározásokhoz, lassú előkészítésekhez. Alkalmassá tesznek a vezetésre, és az adminisztratív állások ellátására. Viszont nem adnak védelmet a balesetek és erőszakos cselekmények ellen.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Könnyen lehet, hogy rosszindulatú pletykát indítanak rólad, és több rágalom is ér. Természetesen a születési horoszkópodban megtalálható bolygókapcsolatok javíthatnak vagy tovább ronthatnak ezen, de mindenképpen komoly bosszúságoknak leszel kitéve. Mindig tökéletes állapotot akarsz teremteni, és ennek lehetetlensége rossz körülményeket teremt.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A mai aspektusok heves és szeszélyes emberré varázsolnak, akinek szellemi képessége színes, szenzitív és független, büszke, makacsságtól egészen a ragyogó tehetségig terjed. A saját életedet éled, és hevesen tiltakozol minden külső befolyás ellen. De ha képességeid ragyogóak is, konokságod és csökkent alkalmazkodóképességed miatt nem tudod azokat hasznosítani.


Exit mobile version