Napi horoszkóp (07. 28. péntek)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. Július 28.




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A nehéz és gyötrelmes munka a türelem gyümölcsei. Most nem juthatsz váratlan javakhoz a szerencse jóvoltából. A Nap és a Szaturnusz kapcsolata jórészt az édesapákon, vagy hölgyek esetében a férjen keresztül nyilvánul meg. Kiemelkedő pozíciót tölthetnek be üzleti, politikai, helyi közigazgatási vállalkozásokban, de nem minden esetben bizonyulnak a családot illető ügyekben sikeresnek.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A mai nap is előnyös a szerencsét illetően, nemes lelkű, vállalkozó és kitartó vagy. Komoly előnyökhöz juthatsz, a feljebbvalóid vagy magasabb állami tisztségviselők által. A mai fényszögek jó egészséget, becsvágyat, őszinteséget, akaraterőt, becsületességet, méltóságot, spekulációban nyereséget, előnyöket jeleznek bármilyen helyzetben. Tekintélyt élvezhetsz minden téren.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az akarati erőid egyenlőtlenül működnek. Nyugtalanság jellemzi ezt a napot, támadókedved túlságosan intenzív. Vigyázz, nehogy túllőj a célon. Könnyen előfordulhat, hogy helytelen kezdeményezéseket provokálsz, átléped a lehetőségeid korlátait, elfecséreled eszközeidet. Tévedhetsz a kilátások és a lehetőségek megítélésében, ám érdemes új reményeket táplálnod, és tetterőd mindig megújhodik.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
A Hold mindig változást jelöl akár jó, akár rossz irányban. A mai nap Hold-Merkúr kapcsolatok feladata „vágylélek”, a mindig befogadó, csak benyomásokat felvevő, valamint a sorsot formáló öntudatlan erők kombinálása a boncolgató és megállapító elvvel, mely a világot meg akarja érteni, mely a benyomásokat fogalmakra bontja és fogalmi konstrukciók alakjában akar a világ káoszának értelmet adni.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha a „gyengébb” nemhez tartozol, akkor nagyon kell vigyáznod a férfikapcsolataidra. Többnyire olyan emberekkel kerülhetnél kapcsolatba, akik az ellenkezőjét mutatják annak, mint akik. Gyakori az ilyen esetekben az iszákosság, erre különösen figyelned kellene. Üzleti vonatkozásban csalásra figyelmeztetnek a mai bolygóállások. Tartsd távol magad az olyan emberektől, akik nagy ígéretet tesznek.







Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Merkúr harmonikus fényszöge a kedvező fejlődés záloga. Értelmed hűvös, megvesztegethetetlen, világos, logikus, rendszeres és gondos. Kiváló analitikus vagy, a nagy összefüggéseket is képes vagy felfogni, hatalmas szintetikus rendszerek megalkotására is képes vagy ma. Ha a tanulmányok és a tudományok területén sokra akarod vinni, akkor pontosan ilyen fényszögre van szükséged.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A Jupiter kétféle reakciót vált ki, amikor az egyik a másik hibáját hozza ki. Hibáztathat téged, amikor néha szerénytelen vagy, és gyakran állsz középpontjában olyan jeleneteknek, amelyeket saját magad idézel elő. Az érzések hamar ellobbannak, és a szerelmi kalandok számosak lehetnek. A rossz hatást az érzelmi túltengés okozza. Pénzzel, külfölddel, szerelemmel kapcsolatban könnyen hozhat bajokat.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Jupiter a Skorpió jegyében tranzitál. Magabiztosságot, tekintélyes magatartást kölcsönöz neked. Ez a megnövekedett életakarat, és a szilárd belső jogérzék terméke. Az apukáddal, vagy a család férfi tagjaival kellemes élmények érhetnek. Jogosan vagy büszke a felmenőidre. A Jupiter hatása túlnyomóan intellektuális. Az átlagosnál nagyobb értelmi erőt, és békés, nyugodt, jóakaratú beállítottságot ad. Sikereket inkább intellektuális cselekedetek útján érhetsz el.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az akaraterőd különböző területekre vonatkozhat, politika, művészet, kereskedelem. Képes vagy nagy távlatokban gondolkodni, és életcélodért kitartó türelemmel dolgozol, a múlt tanításait a jövőre nézve fel tudod használni. Nagylelkű, de elővigyázatos vagy a segítségnyújtásban. Az apukádra minden titkot rábízhatsz, főleg, ha ő esetleg jogász. Sajnos a Jupiter kevésbé előnyös oldala is előtérbe léphet, mint gyengeség, felelőtlenség, az egészség megőrzésében is, ezt igyekezz elkerülni, ha lehet.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Legrövidebb út az egyenes, ez rád is vonatkozik. Hiába jó akarattal, de nem kellene állandóan fegyelmezned sem másokat, sem magadat. Pontosan tudod, hogy mikor kell engedni a makacsságodból. A mai fényszögek bizonyos körülmények között olyan felelősségvállalást jelentenek, amelyhez nem vagy elég érett, következménye bukást, balsikert hozhat, legrosszabb esetben elszakít mindentől, amit szeretsz.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mostanában jobban félsz a tárgyilagos dolgoktól, ezért inkább a tévutakat és a képzelt világot kedveled. Hölgyeknél a mai bolygóállások erős feszültséget okoznak, ami a legkülönbözőbb formában manifesztálódik. Morális szempontból egyrészt a füllentés, másrészt a csapongásból eredő megbízhatatlanság fordulhat elő. Fennáll a veszélye, hogy csalás áldozata legyél. Ma sok kiábrándulás érhet, akár a papád, akár a társad miatt.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A mai bolygóállások hatása a kedélyhullámzástól függő önfejűségtől egészen a megvilágosodott tehetségig változhat. Az Uránusz a magad akaraterejéből felerősíti a merkúri intelligenciát, eredménye: függetlenség, érzékenység, büszkeség, titkolózás. Vannak olyan emberek, akiknél ez a bolygóállás nem ad mást, mint büszkeséget és érzékenységet. Az excentrikusság és homályosság párosul bizonyos tehetséggel, amit az alkalmazkodóképesség hiánya miatt nem tudsz jól hasznositani.


Exit mobile version