Napi horoszkóp (08. 05. szombat)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. Augusztus 05.




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Az intenzív szociális érzés és vonás rendkívüli esetekben azt eredményezi, hogy kezdesz egy kicsit hasonlítani arra a bizonyos szélmalom-harcosra, akár a gyengébb, akár az erősebb nemhez tartozol, és minden esetben a szerelem nagyon fontos szerepet játszik az életedben. Nagyon szükséged van a szeretetre és általában ezt meg is kapod. Nagyszerű irányító és végrehajtó is vagy egyben, sikeresen tudod intézni mind a saját, mind pedig mások ügyeit. Jó kifejezőkészség jellemez, kivételesen jó beszédhanggal. Becsvágyad nagy és személyes formákat ölt.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Olyan könnyen belátod a másik szempontjait, hogy ez széttörheti a sajátodat. Állítsd sarokba a másikat, harcolj az igazadért. Színes egyéniséggel rendelkezel. Erős határozottság, jól körülhatárolt vélemények jellemeznek, s érezteteted is mindenkivel, hogy előjogaid vannak, mert becsületes vagy és félelem nélküli. Megveted és elítéled mindazokat, akiket valamilyen okból nem kedvelsz. Ellenszenved nem szükségszerűen elvont vagy logikus alapokra támaszkodik, hanem ösztönös érzéseken alapul, s ez változtathatatlan.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Mihelyt fontos dolgaid elintézést nyertek, és már nem kell többé személyes problémáidra gondolnod, nagyon elégedett és boldog leszel. Alkalmas vagy az üzleti életben való tevékenységre, valamilyen önállóan végezhető munkára, vagy bármire, ami gyorsaságot, ügyességet, és az emberek, vagy a szavak iránti érzéket kíván, kevésbé vagy alkalmas szigorú koncentrációt kívánó feladatokra. Meggyőződésed, hogy a saját véleményed mindig helyes, és amit egyszer valamiről elgondolsz, attól nehezen térítenek el. Nehezen lehet bolonddá tenni, mert különös érzékkel rájössz a másik ember céljaira.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Asszonyok ezzel az aspektussal jó házvezetőnők, szerető feleségek, és anyák, de nehézségeket okoznak a férjüknek, aki egy életen át nem képes kiismerni őket. Ez a megfoghatatlan tulajdonság közös férfiakban és nőkben egyaránt, és bár szeretik a társaságot, társas kapcsolatokat és együttérzést, ritkán lehet megelégedést elérni náluk, mert állandóan attól félnek, hogy megbántják őket végén. Bátorság! Menj ki a világba, még ha az meg is bánt: egy kis bántás jobb, mint az állandó egyedüllét.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sokoldalú személyiség vagy, aki ért hozzá, hogy önmagából a legjobbat felszínre juttassa. Intenzív, érzékeny, fogékony és egészséges józan eszed van, úgyhogy szervező és irányító erőd vagy művészi alkotókészséged gyakorlati kifejezéshez juthat. Odaadóan szereted otthonod, vendégszerető és nyílt szívű, más emberek problémái iránt érdeklődő vagy. Aktív humorérzéked vezet a drámai felé az önközpontúságból, olyan nagyon tisztában vagy saját értékeddel, hogy nem is vesztegeted azzal az időt, hogy ezt másokkal tudasd, kivéve abban, amit cselekszel. Realista vagy, és akár művészi, akár szabad szellemi, akár üzleti területen dolgozol, lábadat szilárdan megveted a földön.








Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kétségbevonhatatlan jellemű, kötelességtudó ember vagy. Bármilyen engesztelhetetlen harag dúl is a szívedben, sohasem fordíthat el a becsületes és tisztességes szemlélet útjáról. Könnyen válsz szélhámosok prédájává, mert ha azt éreztetik veled, hogy valami kötelezettséged van, sohasem fordulsz el anélkül, hogy teljesítenéd azt. Belső értékeid gyakran nehezen találnak viszonzást a külvilágban.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Hozzáidomulsz a környezetedhez, felveszed magadra annak színeit, ez nagyon előnyös az üzleti és társadalmi életben. Ez a képességed, mely gyors felfogással is párosul, jó kapcsolatba hoz fontos emberekkel, gyors és látványos felemelkedést eredményez. Intellektuálisan és emocionálisan érzékeny vagy, és azonnal érzed a módját annak, hogyan viselkedjél az emberekkel.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Különös fajta a hűséged, mely nem akadályozza meg a félrelépéseket, de azután mindig visszatérsz. Mágikus vonzerőt gyakorolsz másokra, és nem tudod megállni, hogy hatalmadat kipróbáld, ama kellemetlenségekbe visz, de ezekből mindig kilábalsz. Gyűlölöd belekeverni az embereket magánügyeidbe, és nem szereted magánéletedet a nyilvánosság előtt feltárni. Másrészről viszont szereted a pletykákat meghallgatni és továbbadni, nem mindig jó szándékkal. Nagyon éles nyelvű tudsz lenni, ha úgy tetszik, éppúgy képes vagy gyűlölni, mint szeretni.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egyformán képes vagy hinni furcsa idegen tanokban, metafizikában, spiritizmusban, és hasonlókban. Ez valószínűleg üzleti tevékenységedben is tükröződik, mert optimista vagy és el tudod képzelni a legkielégítőbb eredményt a legfantasztikusabb tervek alapján is. A furcsa az, hogy ha találékonyságod és energiádat használod. Néha rendkívüli teljesítményekre vagy képes, mert semmilyen feladat nem túl nehéz a számodra, ha az eszedet használod. Óvakodnod kell azonban, hogy optimizmusod nehogy kísértésbe vigyen, és lehetetlen dolgokra pocsékold energiádat.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Érzékeny vagy, keresztül látsz az embereken, belelátsz a lelkükbe. Intuitív és önelemző vagy, talán túlságosan is befelé forduló. Ha ezt az érzékenységet gyakorlati dolgokban használod fel, emberek vezetőjévé emelkedhetsz fel, mert vonzod a tömegeket, és sikered lehet üzletkötőként, íróként, vagy színészként. Házias vagy, nagyon szereted az otthonod, jó apa vagy anya, jó férj vagy feleség vagy, készen állsz arra, hogy kompromisszumokat köss, mert nem szereted a veszekedéseket, és mindent megteszel, hogy ezt elkerüljed.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mivel az emberek általában nem értik meg magatartásodat, ezért sokszor nagyon egyedül érezheted magad. Nagy adag önsajnálkozás kíséri ezt a helyzetet. Túl komolyan veszed saját magad és elkeseredsz, ha mások nem ezt teszik. Bizonyos tartózkodás, visszahúzódás van a szeretetnyilvánításaidban, és ez csalódásokhoz vezethet, mert nagyon nagy szükséged van a társaságra, társas viszonyokra, amit viszont igyekszel elleplezni.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Magánjellegű félelmeid, aggodalmaid nem találnak kifejezést észrevehetően félelem nélküli és rátermett viselkedésedben. Tudat alatt sok olyan dolog van nálad, amiről kevesen tudnak, és még magad sem vagy teljességgel tudatában. Társaságkereső vagy sokszor olyankor is, amikor inkább egyedül lennél és ellenkezőleg, gyakran elégedetlen, amikor egyedül vagy és vágysz a társaságra.


Exit mobile version