Bak aszcendens

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. Augusztus 07.
Horoszkópunkból megállapítható, milyen betegségekre vagyunk hajlamosak, hogyan lehet megelõzni, melyek a legérzekenyebb testrészeink. Választ ad arra is, ha már megtörtént a baj, miképp lehet gyógyítani.




 Ha valakinek az aszcendense a Bak jegyében áll



A Bak aszcendensű embereknek érzékenyek a fogaik, a csontjaik, és a térdük.

A Bak aszcendensű emberek IV. háza – az öröklött betegségek háza – a Kos jegyébe esik. Érzekeny a fej, és az azon lévő szervek, mint a szemek, orr, fogak, csontok, homlok, fülek.


A Bak aszcendensű emberek VI. háza – a helytelen életmóddal, rossz napi rutinnal szerezhető betegségek, valamint az alkalmazható gyógymódok háza – az Ikrek jegyébe esik. Gyakori a mozgáshiányból eredő kéz- és lábfájás, valamint térdfájás. Kerüljék a dohányzást, ugyanis az Ikrek jegyéhez tartozik a tüdő és a légzőszervek, ezért rendkívül érzékenyen reagálnak mindenre, ami károsíthatja ezeket.


A Bak aszcendensű emberek VIII. házának csúcsa – műtéttel megoldható betegséghajlamok háza – a Rák jegyében áll. Vigyázni kell a gyomorra, emésztőszervekre, hölgyeknél az emlőkre, valamint a tüdő alsó csúcsára.

A Bak aszcendensű emberek XII. házának csúcsa – a hosszabb kórházi ápolást igénylő betegségek háza – a Nyilas jegyében áll. Érzékenyek a csípők, az ülő idegek, a máj, és a vérképző szervek.

Nem tudod mi az aszcendensed? Cikkünk szerzője, Németh Ágnes okleveles asztrológus-tanár, szakértői oldalán máris segít neked!


Németh Ágnes szakértői oldala »


Vissza a cikk elejére »

Exit mobile version