Napi horoszkóp (08. 07. hétfõ)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. Augusztus 07.




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ha véletlenül nem lenne párod, most új szerelmi kapcsolatokat létesíthetsz, vagy meglévő kapcsolatodban válhatsz jóval aktívabbá ebben az időszakban. Remek alkalom arra, hogy gyermekekkel töltsd el az időt és átgondold a hozzájuk fűződő viszonyodat, függetlenül attól, hogy kinek a gyermekeiről van szó. Vidd el őket egy kicsit szórakozni. A mai nap gondtalannak ígérkezik, amikor önmagad akarod adni, és ezt most szabadon meg is teheted.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Olyan emberekhez szeretnél tartozni, akik mások mint te, mint akikkel általában találkozni szoktál, és meglehet, hogy sokat tanulhatsz is tőlük. Keresed az újdonságot és a másságot a művészetekben, emberekben, eseményekben vagy helyszínekben, csupán az érdekesség kedvéért. Látóköröd kitágul és valószínű, hogy ennek minden pillanatát élvezni fogod. Kiváló időszak vakációzásra, főként olyan helyeken, ahol még nem jártál.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Időd nagy részét ma társas érintkezéssel töltöd. Jó kommunikációs készségednek köszönhetően ez egy kedvező napnak ígérkezik mindenféle üzleti ügyek és tárgyalások lebonyolítására. A rutinfeladatok elvégzése szintén menni fog. Elméd ma pengeéles, világos és összeszedett, tehát hatékonyan fog működni. Ma többet sürögsz-forogsz hazai pályán, mint máskor. Előbb a mindennapi házimunka következik, azután jöhet az ugrándozás.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Kissé szeszélyessé válik a világ, az ésszerű gondolkodás ilyenkor nem túl erős oldalad. Hajlamos leszel pillanatnyi hangulatod alapján ítélkezni. Legjobb, ha a józan észt és ítélőképességet igénylő feladataid elvégzését későbbre halasztod és a döntések meghozatalával is kivárod e hét végét. Erőteljes, de változó hangulatod együttérzővé vagy teljesen magának valóvá tehet. Ez utóbbinak jobb, ha elébe mész, és rászorítod magad a kapcsolatfelvételre, és a valósággal való szembesülésre.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Alapos munkát tudsz végezni, szervezetten, tervszerűen látod el feladataidat, odafigyelsz a részletekre. Valószínűleg semmit sem kell majd utólag átdolgoznod. Minden olyan feladat vagy tanulmány szempontjából kedvező ez az időszak, ahol koncentrált figyelmedre van szükség az apró részletek iránt.








Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mindenfajta kommunikációra alkalmas ez az időszak. Ha eddig vonakodtál előhozakodni valamilyen témával, most ideje, hogy megtegyed. Legyen az keresztrejtvény, csínytevés, vagy jövőtervezgetés, agyad ma mindenképpen foglalkoztatni kíván. Idődet ma kellemesen és gyümölcsözően töltheted tervezgetéssel és azzal, hogy érintkezésbe lépj bárkivel – önmagadat is beleértve. Ez az a pillanat, amikor valóban tisztában vagy gondolataiddal és érzelmeiddel.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma kedvező benyomást tehetsz másokra. Szinte vonzod magadhoz a hasznot hozó embereket, helyzeteket. Tartsd nyitva a szemed, füled, mert egy jó üzleti lehetőség van kilátásban. Barátkozó és gyengéd hangulatban vagy, és ezt környezeted is viszonozni fogja. Jó időszak mindenféle társas összejövetelre és az esetleges párkapcsolati problémáid rendezésére. Készülj fel barátaid szórakoztatására. Egy új barátság vagy szerelem köszönthet rád a mai nap folyamán. Ha ez valóban így lesz, biztos lehetsz abban, hogy tetszést aratsz.







Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hatalmi harcok, vagy más nehézségek támadhatnak személyes kapcsolataidban. Egy olyan belső átalakulási folyamaton mégy keresztül, melynek során személyiséged eddig rejtett vagy elfojtott oldalai kerülnek előtérbe. Akár tudatában vagy e változásoknak, akár nem, a környezeted másképp kezd el hozzád viszonyulni, és ez mindenképp válaszlépésekre, változásokra kényszerít.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Életerőd most a mélypontra kerülhet, betegségekkel szembeni állóképességed úgyszintén. Jól vigyázz magadra, és ne menj bele holmi őrült diétákba akármilyen indokkal, és drogokat se szedj. Fennáll az önámítás és hitegetés veszélye. Félreértések és megtévesztések fordulhatnak elő. Senkit és semmit ne fogadj el kritikátlanul.






Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Nagyon tevékeny és termékeny időszakod következik. Véghezviszed feladataidat és szinte minden figyelmedet munkád befejezésére kellene összpontosítanod. Nem alkalmas az időszak arra, hogy most újabb fába vágd a fejszédet. Ez egy olyan időszak, amikor tartalmas kapcsolataidat „felvirágoztathatod”, a rosszakat pedig leépítheted. Ügyelj rá, hogy sűrűsödő elfoglaltságaid közepette se hanyagold el párkapcsolatodat. Ugyancsak alkalmas időszak arra, hogy idősebb személyekkel folytass eszmecserét és kikérd tanácsait.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A már bajban lévő kapcsolatok vagy házasságok – akár beismered ezt, akár nem – nehezen élik túl ezt a bomlasztó tranzitot. A jó házasság viszont alkalmazkodni tud és erősebbé válik. Minden ilyenkor kezdődő új szerelmi kapcsolat ösztönzőleg hat, de rövid életűnek látszik. Legjobb megvárni a tranzit végét mielőtt elköteleznéd magad.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A fixa ideáid vagy közülük néhány jó szolgálatot tesznek az életben, és kiküszöbölik azokat, amelyek romboló hatásúak. Készítsd fel magad arra az időszakra, amikor a Neptun a Radix Napod jelében halad majd, hogy megfelelő önkontrollod legyen, különösen abban a két évben, amikor az együttállás a Neptun és a Nap között egészen egzakttá válik.


Exit mobile version