Napi horoszkóp (08. 23. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. Augusztus 23.




Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Becsvágyó vagy, sikereket, valami pozíciót akarsz elérni, ugyanakkor nagyon fontos, hogy az emberek szeressenek. Mindig úgy közeledsz mások felé, mintha szükséged lenne a támogatásukra és irányításukra, mintha szükséged lenne valaki, vagy a tömeg szeretetére. Erősen függetlenségre vágyó természeted ellenére, furcsa módon szeretnél függeni másoktól, s gyorsan elveszíted egyensúlyodat, ha hiányzik környezetedből feléd az együttérzés, vagy hűvösen, esetleg kemény szavakkal bánnak veled, vagy nem ismernek el.







Bika
(április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Elégedetlenség kísér és megrontja életed, ha nem tanulsz meg ügyelni az emberekkel való viselkedésre, fékezni kritizáló hajlamodat. Hűségesnek, ragaszkodónak, állhatatosnak és alkalmazkodónak tartod magad, de valójában erős hajlamod van arra, hogy érzelmileg szálldoss egyik dologtól a másikig, szerelmi ügyekkel, barátsággal stb. kapcsolatban.







Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Romantikus vagy anélkül, hogy szeszélyes lennél, ritkán vagy kimozdítható egy szilárdan megalapított kapcsolatból. Jól kivitelező, állhatatos és határozott vagy, ami meglepi mindazokat, akik természetednek csak felszínes csillogását látják. Lehet intellektuális és művészi tehetséged, alkotó készséged. Keresztül látsz az embereken ugyanakkor, amikor nagyon türelmes vagy velük szemben, de nem lehet bolonddá tenni.







Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Otthonodnak szenteled magad, és – akár férfi, akár nő vagy – jó házastárs lehetsz, jó kapcsolatot teremtesz a házasságban, kölcsönös elismerésre és odaadásra alapítva azt. Kissé romantikus, inkább gyengéd, mint heves vagy, képes a féltékenységre okkal vagy ok nélkül egyaránt. Érzékeny vagy, bizalmatlan, és nem bírod elviselni még a gondolatát sem annak, hogy bolonddá tegyenek. Kemény munka ez azokkal az emberekkel szemben, akik megpróbálnak elszökni valamivel, mert szíved mélyén detektív vagy, különösen akkor, ha úgy érzed, személyesen rajtad múlik valaminek a megoldása.







Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Valószínűleg azzal vesztegeted energiádat, hogy apróságokon lovagolsz és szélmalomharcot folytatsz, ahol egy taktikusabb egyén kompromisszumot kötne. Igyekezz jól megszervezni az életed, 14 évre előre szóló terveket készíts. Jó ideje nehézségekkel küszködsz már. Ne feledd, a gödörből csak felfelé lehet nézni, és apró lépésekkel kellene előre haladni.








Szűz
(augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha erre más elemek is mutatnak a születési horoszkópodban, az értelmi képességeid erősödnek, habár nem valószínű, hogy számíthatunk alkotótevékenységre nálad, nagyra becsülöd a művészeket és írókat és érdeklődsz is irántuk (különösen, ha sikeresek), de inkább megmaradsz közönségnek, mintsem alkotó művész váljék belőled; kedvelheted az operát, színházat, irodalmat, patronálhatnál akár néhány fiatal művészt, akik felkeltették érdeklődésedet.







Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A világgal való együttműködés nehézséget okozhat neked, és jobb lenne, ha valami olyan foglalkozást választanál, amelyet egyedül is végezhetsz, pl. valamilyen kézműipari mesterséget. A házasságot is nehézzé teszi a függetlenség iránti vágyad, de valójában szükséged van a segítő társakra, bár ezt valószínűleg nem hiszed el. Pedig az együtt működés adja meg boldogságod kulcsát, és ha feláldozol valamit szabadságodból és függetlenségedből, az élet sokkal boldogabb és békésebb kaland lesz majd a számodra.








Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Értelmi képességeid valószínűleg sokat felszívnak természeted melegségéből, mert kissé önelégült lettél az utóbbi időben, de ezt fogjuk rá a Jupiterre. Mindent megokolsz, és az érzelmi dolgok nem söprik ki a talajt a talpad alól. Szeretetre méltó vagy, de lehet, hogy hamarosan megtanulod, hogy nem kaphatsz szerető figyelmet viszonzás nélkül. Megérzed, hogy mire van szüksége másoknak, s ezáltal melegszívűbbnek látszol, mint amilyen a valóságban vagy.







Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai pozitív hatású bolygóállások valószínűleg üzleti tevékenységedben is tükröződnek, mert optimista vagy és el tudod képzelni a legkielégítőbb eredményt a legfantasztikusabb tervek alapján is. A furcsa az, hogy ha találékonyságodat és energiádat használod, néha rendkívüli teljesítményekre vagy képes, mert semmilyen feladat nem túl nehéz a számodra, ha az eszedet használod. Óvakodnod kell azonban, hogy optimizmusod nehogy kísértésbe vigyen, és lehetetlen dolgokra pocsékold energiádat.







Bak
(december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Okosságod megmenthet attól, hogy felszínes kritizáló legyél, mert alapvetően komoly ember vagy, és az emberek inkább a komolyságodért kapcsolódnak hozzád, mintsem, hogy elítéljenek a felszínességedért. Vállalod a kockázatát annak, hogy a saját fejed után menj, s így a nagyképűség kockázatát is vállalnod kell. Nem szereted, ha kinevetnek, és jobban élvezed a tréfát, ha az valaki máson csattan.







Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Inspiráltan hiszel a saját tévedhetetlenségedben, ami excentrikussá, dogmatistává, szigorúvá és hajthatatlanná teheti személyiségedet, vagy magasba vezethet, ha összekapcsolod magabiztosságodat az akaraterővel. Harciaskodó vagy bizonyos értelemben, és le kell győznöd túlérzékeny és veszekedő hajlamodat. Sok dologban látnoki és képzelődő lehetsz, hacsak nincs elég hajtóerőd, az emberek furcsának fognak tartani. A saját személyes horoszkópodban fellelhető jó fényszögekkel hatalmas karriert leszel képes csinálni.








Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A létért való küzdelem valószínűleg igen könnyű a számodra, és örökölt biztosítással, vagy a pénz biztos beáramlásával ellátva anyagilag általában jól ellátott életed van. Különösen fogékony vagy most a zenére és valószínűleg jól játszol valamilyen hangszeren vagy énekelsz, minden esetre az opera- vagy koncert-barátok közé tartozol. Ritkán teszel valamit tapintatlanul vagy rossz modorban, vagy ritkán mondasz helytelen dolgot.


Exit mobile version