Az Ikrek érzelmei és gondolkodásmódja

nlc | 2006. Szeptember 18.
Az Ikrek jegyû szülöttek számára az egyik legnagyobb feladat az, hogy eldöntsék, mi is valójában az igazság. Hajlamosak arra, hogy vitatkozás közben anélkül változtassák meg a nézõpontjukat, hogy azt észrevennék.





 Az Ikrek érzelmei

 






A kommunikáció kétségtelenül az Ikrek erőssége. Képes vagy különböző forrásokból rengeteg információt összegyűjteni, és leszűrni a lényeget, amit másoknak továbbadsz. Képes vagy intuitív módon összekapcsolni a tényeket, így születnek a feltevéseid is.





Az Ikrek szülöttek szeretnek beszélni az érzelmekről, megélni már nem annyira. Meglehetősen felületes érzelmeik vannak, a beszélgetés pedig jó eszköz arra, hogy elrejtsék a valódi érzéseiket. A  variscit segít abban, hogy olyannak mutasd magad, amilyen vagy.

Az Ikrek szülöttjének útja az, hogy egyértelműen és világosan meg tudja fogalmazni, hogy ki is valójában. A lelkének fel kell ismernie az univerzum különféle szintjeit, és azt, hogy nemcsak fizikai vagy mentális szinten létezik a kommunikáció, hanem érzelmi és spirituális szinteken is.





 A kövek és az Ikrek gondolkodásmódja

 






Az Ikrek jegy szülöttje kíváncsi, sokoldalú, nagyon aktív és gyors észjárású. Számára a mentális stressz elkerülése jelent nagy feladatot. Az akvamarin képes megnyugtatni az idegeket, és „kiselejtezni” a gondolataidat azáltal, hogy megszűri a kívülről érkező információkat, és világosabbá teszi a mentális folyamatokat.

Vissza a cikk elejére >>

Exit mobile version