Ha az Ascendensed Bak…

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. Szeptember 25.
A VII. ház, asztrológiai nevén Descendens – latinból fordítva leszállópont – képviseli a másik felet, azt a sors szabta embert, aki kozmikus törvényszerûségbõl lesz vagy lett a párunk, akivel házasságot köthetünk vagy élettársi kapcsolatot létesíthetünk.

A VII. ház Ascendens-függő, vagyis csak teljesen pontos születési adatok alapján számítható ki. A legideálisabb házasság akkor kötődik, ha valakinek az Ascendense nagyon pontosan egyezik a másik fél VII. házának csúcsával – vagyis a Descendensével.






 Akinek az Ascendense vagy a Napja a Bak jegyében áll…

 






…annak a VII. háza (Descendense: házasság, élettársi kapcsolatok) a Rák jegyébe esik.

A Bak érdekeltségű ember az otthonalapítás kedvéért házasodik. Általában elvárja, hogy házastársának legyen hozománya, de ha nincs, akkor járuljon hozzá a családalapítás költségeihez. A Bak érdekeltségű ember mindig gondol az élete végére, általában kissé pesszimista típus, retteg a messzi jövőtől.

A Bak jegyében a Szaturnusz uralkodik. A szaturnikus embernél mindig minden később valósul meg, de ki tudja várni az eseményeket. Házasságot csak akkor köt korán, ha el akar szakadni a szülői otthon keménységétől.

A Bak érdekeltségű ember a Rák jellegű házastársától sokat tanulhat.
A Bak sokszor a hivatását jobban szereti, mint az otthonát vagy a házastársát, ezért a házasság néha akadályt jelent neki, mert nem teheti azt, amit akar.





Sokszor előfordul, hogy a Bak érdekeltségű egy nálánál sokkal egyszerűbb származású partnerrel köt házasságot, aki nem tud reprezentatív lenni.

A Bak Ascendensű általában többször köt házasságot. A második vagy a harmadik jobb lehet az elsőnél, de legtöbbször idáig már nem jut el, mert egyszerűen elmegy tőle a kedve.

A Bak Napú ember jó, ha párválasztásánál hallgat családja, elsősorban édesanyja véleményére.

Vissza a cikk elejére >>
Exit mobile version