Ha az Ascendensed Halak…

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. Szeptember 25.
A VII. ház, asztrológiai nevén Descendens – latinból fordítva leszállópont – képviseli a másik felet, azt a sors szabta embert, aki kozmikus törvényszerûségbõl lesz vagy lett a párunk, akivel házasságot köthetünk vagy élettársi kapcsolatot létesíthetünk.

A VII. ház Ascendens-függő, vagyis csak teljesen pontos születési adatok alapján számítható ki. A legideálisabb házasság akkor kötődik, ha valakinek az Ascendense nagyon pontosan egyezik a másik fél VII. házának csúcsával – vagyis a Descendensével.






 Akinek az Ascendense vagy a Napja a Halak jegyében áll…

 






…annak a VII. háza (Descendense: házasság, élettársi kapcsolatok) a Szűz jegyébe esik.

A Halak érdekeltségű ember nagyon érzelmes, mégis a házasságában az értelem a döntő. Nagyon alaposan mérlegeli, kit válasszon.

Sajnos a Halak Ascendensű ki van téve annak, hogy a házassága egyszer életében felbomlik, ugyanis az I. és a VII. ház is a változó minőséghez tartozik.
Házastársa lehet akár a munkatársa is.





Házasságába valamilyen módon belejátszik a rokonság, többször a nagybácsi vagy a nagynéni mutatja be a házastársát.

A Halak jellegű ember „lefelé” házasodik, vagyis általában házastársát ő emeli magához. Házastársul választhat olyan személyt is, aki valaha a beosztottja volt, de összeházasodhat üzlettársával is, aki fölött uralommal bír.

Megfigyeléseim szerint a Halak érdekeltségű emberek minimum kétszer házasodnak életükben.



Vissza a cikk elejére >>
Exit mobile version