Napi horoszkóp (09. 27. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. Szeptember 27.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Keményen akarsz dolgozni, főleg a saját témáidon, melyek dicsőséget hozhatnak a számodra. Hacsak nem te vagy vezető pozícióban, most nem igazán tudsz csapatmunkát végezni. Semmit ne tegyél önző okból, ezzel csak heves ellenállást válthatsz ki. Körültekintően tervezd meg céljaid elérését. Nyereségre tehetsz szert társulások vagy a házastársad révén.







Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A Vénusz szeretetre méltó, kormányozható, irányítható, tanulékony jellemet képvisel. Téged is nagyon szép testalkattal és barátságos arckifejezéssel ajándékoztak meg az égiek, udvarias vagy és barátságos, nagy érdeklődést mutatsz a költészet, festészet és minden szépművészet iránt, imádod a pompát, a ragyogást, az ékszereket, a jó illatokat.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A „homállyal” szemben nem érdemes túlzásba vinni a küzdelmet. Pihenj is néha. Lehet, hogy fontolóra veszed egy kapcsolatod megszakítását, de ne most tedd meg a lépéseket. Pillanatnyilag túl sötéten látod a dolgokat. Ha meg kell beszélned valamit, fordulj egy általad elismert szaktekintélyhez. Kedvetlen, töprengő, borongós hangulatba kerülhetsz, azon tűnődsz, vajon ki is vagy és hol a helyed ebben a világban. Egyedül a pozitív gondolkodás és az építő tettek ránthatnak ki ebből az űrből pillanatnyilag.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha szűkre szabott keretekkel kell gazdálkodnod, jobb, ha elkerülöd a boltokat, amíg tart ez a tranzit. Többet költenél, mint máskülönben. Viszont kiváló alkalom adódik otthonod csinosítására, vagy hívd át barátaidat estére. Az egész időszak alatt romantikus, szerelmes hangulatban leszel. Mindenkivel jól ki tudsz jönni, de különösen a meglévő szerelmi kapcsolatod fogja ennek hasznát látni.







Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Hajlamos leszel többet költeni, mint amennyit lehetne. Talán túl magabiztosnak látszol, és ez nem tetszik majd a környezetednek. Egy kis visszafogottsággal szerezhetnél azért egy jó napot magadnak. Lehet, hogy olyan dolgokat is kimondasz ma, amiket egyébként nem mernél. Igyekezz minden téren tartózkodni a túlzásoktól. Ezzel magadra vonhatod fontos személyiségek figyelmét.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Legyél különösen óvatos vezetés közben. Gyors észjárásod, heveskedő hajlamod balesethez vezethet. Fogd vissza magadat, nehogy hibázz. Kommunikációd pergő ritmusú, és nagyon izgalmasnak fogod találni a vitákat, annyira izgalmasnak, hogy még gondolataid is összezavarodhatnak tőle. Ellenőrizd le minden új elképzelésedet és felismerésedet, mielőtt végleges döntésekre vagy következtetésekre jutnál.







Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Külsőleg ragyogóan vonzó vagy, viselkedésedben figyelmes és tiszta, és megvan az a képességed, hogy mindenhol megszeretteted magad, és te magad is igazán emberszerető vagy. Kedveled a ragyogó tisztaságot, a pompát, a díszeket és az ünnepségeket. Ha a horoszkópodban különösen rosszul állna a Mars, csak akkor lennél nagyon szenvedélyes és túlzottan érzéki.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hajlamos leszel arra, hogy önmagadat túl fontosnak érzed, és ebből komoly problémák adódhatnak. Ha nem harcolsz nagyon szívósan, akkor hamar kifáradhatsz, és a kimerültség valószínűleg küzdelmekhez, törésekhez és elkülönülésekhez vezet. Fordítsd energiádat kifejezetten egyfajta munka vagy feladat felé.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Összeveszhetnél valakivel, akiről úgy érzed, hogy visszafog, és esetleg szakítasz vele. Gondold át alaposan a dolgot, és ne tegyél semmit indulatból ebben az időszakban. Hihetetlen nagy energiával rendelkezel. Legyél azonban tudatában korlátaidnak, és ne vidd túlzásba a dolgokat. Próbáld meg mással elfoglalni magad, pl. fejts keresztrejtvényt.







Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Anyagi helyzeted feszültté válhat. Próbáld meg elkerülni, hogy ilyenkor adósságokat vegyél a nyakadba. Kíséreld meg szervezetté tenni pénzügyeidet, és jól gondold át, mi az, ami anyagilag valóban fontos a számodra. Ebben az időszakban egy kicsit visszavonultabbá válsz, hogy áttekintsd kapcsolataidat, és felmérd, eldöntsd, melyek azok, amik igazán számítanak.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Igyekezz nyugodtnak és rugalmasnak maradni, figyelj oda a helyes táplálkozásra, és egyszerre csak egy dologgal foglalkozz. Nem alkalmas az időszak tárgyalásokra vagy jövőt érintő, fontos döntések meghozatalára. Összességében ez a felfedezések és változtatások izgalmas időszaka lehet. Legyél erre nyitott, és élvezd ki a helyzetet. Nem alkalmas időszak az utazásra, sem hivatalos, sem üdülési célból. Túl sok váratlan, zavaró, kiborító dolog fordulhat elő menet közben.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egyszerre csak ki nem állhatod a megállapodott kapcsolatok unalmát, monotóniáját, és hajszolni kezded a szabadságot, az izgalmakat, szinte bármi áron. Ezt az igényedet vagy jelenlegi kapcsolatodon kívül próbálod kielégíteni, vagy maga a kapcsolat fog változni és valamilyen új alakot ölteni. Legjobb, ha megvárod a tranzit lecsengését, mielőtt bármiféle elkötelezettséget vállalnál az újabb kapcsolatokban.
Exit mobile version