Napi horoszkóp (10. 11. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. Október 11.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Győzd meg a veled élőket, hogy logikus érveléssel sokkal többet érnek el nálad, mint a leggyengédebb erőszakkal. Fontos neked, hogy meghallgassák a te érveidet is. Ezzel kivívhatja párod nálad azt a tiszteletet, ami alapvetően szükséges az elismerésed megszerzéséhez. Ma igényled az újdonságot, szívesen vállalod a kihívást.







Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Bármennyire is szimpatikus neked a párod családja, teljesen csak akkor fogadod el őket, ha képesek betölteni a szerepüket a te életed „drámájában”. Ha bárki nem hajlandó elfoglalni a helyét szerető családi körödben, egyszer csak azon veheti észre magát, hogy egyre több tervből hagyjátok ki. Jobb, ha a párod családja megőrzi veled a békét, akkor minden rendben lesz.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jó, ha az új család kap rólad egy „útmutatót”: jó, ha képes lesz elfogadni a hozzád kapcsolódó új feltételeket: 1. tartsa be és kövesse a szabályokat, 2. soha ne mondjon butaságot, 3. engedjen téged beszélni, ne kényszerítsen hallgatásra, 4. ne sértődjön meg. A te esetedben teljesen természetellenes lenne, ha nem tudnál túllépni egy szakításon.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Tudatosítsd kedveseddel, hogy neked mennyire fontos minden születésnap, minden alkalom, és tudja meg azt is a párod, mennyire fontos neked, hogy törődjenek veled. Válassz magad mellé olyan partnert, aki képes órákon át hallgatni az emlékeidről a beszámolókat. Készítsd fel őt a sok spontán összejövetelre.







Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Itt az ideje, hogy válts. Kapcsold ki érzelmeidet, és kapcsold be az eszedet, és ha kell, nézz szembe a tényekkel! Hajlamos vagy drámaian reagálni minden véget ért szerelem esetén, ezért vigyázz arra, nehogy az unalomig panaszkodj a környezetednek erről. Próbáld meg elfogadni, ha az a másik már nem szerelmes!








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szívesen próbálsz ki új eljárásokat. Ami beválik, azokat megtartod, ami nem működik, azt elveted. Mindent, ami működik, igyekszel a tökélyre fejleszteni, legalábbis megpróbálod. A körülötted élők is tudják ezt rólad? Ha véletlenül véget ér egy szerelem, te igazán nehezen viseled el a szakítást, mert talán úgy érzed, hogy ezzel elvesztetted a bizonyítékát annak, hogy képes vagy szerelmet érezni és a kapcsolatot folytatni.








Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Talán attól tartasz, hogy kiveszett a világból a szerelem, nem nagyon vagy képes elfogadni, hogy véget ér egy szerelmi kapcsolatod. Képtelen vagy egyedül élni. Ha mégis erre kényszerülsz, magány, sóvárgás, sok szenvedés az osztályrészed, állandóan a kiszámíthatatlanságon merengsz. Ahol állandóságot remélsz, éppen az ellenkezőjét találod.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Abszolút közel senki sem kerülhet hozzád. Szívesen barátkozol viszont az olyan emberekkel, akik megadják neked a kellő tiszteletet, és nem firtatnak semmit, amiről úgy érzed, hogy a másiknak nincs joga tudni. Ha valaki képes valóban gyakorlatiasan kezelni a kérdéseket, és te kedveled őt, odaadóbb, hűségesebb és alapvetően segítőkészebb barátot nem találhat, mint te.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szerintem te is tudod biztosan, hogy megtalálod a szerelmedet. Ettől természetesen mindenki kellemes, mosolygós társaságnak tart, akin látszik, hogy nyitott az új érzésekre. Egyáltalán ne legyen benned és a viselkedésedben semmi keserűség. Barátságosságod sokakat vonz, és könnyen fogsz bele érdekfeszítő beszélgetésekbe.








Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az idő uraként a Szaturnusz egy nehezen megélhető dimenzió alá vet bennünket. Talán elfogadod, hogy a Szaturnusz tehet arról is, hogy a te életedben általában minden késik, hogy úgy érzed, akadályoztatva vagy, vagy várakoznod kell. De ha az érem másik oldalát nézzük, a Szaturnusz neked segít a legjobban kihasználni az időt.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szívesen találkozol új emberekkel is, akár minden napra jut egy programod. Ne legyél szomorú, nem szabad egy véget ért szerelmen töprengeni, most már mindegy, hogy mi volt az oka a szakításnak. Ha ez nem sikerülne, akkor nem fogsz egykönnyen szerelembe esni, és csak baráti időtöltésnek tekintheted a randikat is.








Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Hogy ne veszíts energiát, tedd félre reményeidet, álmaidat vagy aggodalmaidat, próbálkozz a gondtalansággal vagy a spontaneitással. Koncentrálj a jelen dolgaira, és alkalmazkodj környezeted reakcióihoz. Egy útkereszteződésben állsz. Eddigi erőfeszítéseid vezettek ide, most fokoznod kell azokat, hogy még jobb eredményeket érhess el.
Exit mobile version