Napi horoszkóp (10. 13. péntek)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. Október 13.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Képes vagy annyira lelkesedni, hogy egy szórakoztató beszélgetést kezdeményezz, rendelkezel a bájjal, hogy el tudd bűvölni, akire szemet vetettél. Tetterős és lendületes leszel a következő időszakban, főleg ha rád szegeződik mások figyelme, és könnyen lehet, hogy már fel is keltetted valakinek az érdeklődését.








Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Bizony elég makacs vagy. Nehéz, de szükséges a változtatás. Megvan benned a gyakorlatias bölcsesség, a büszkeség, az értelem és a jó természet, ami megmutathatja az utat. Ne akard a veszteségeket ártalmas cselekvésekkel kompenzálni. Kerüld a nehéz ételeket, amire egyéként hajlamos vagy, ha szomorúság van a szívedben.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A tétlenségtől elborzadsz, és ma úgy érezheted, hogy örök unalomra vagy kárhoztatva. Sokat kell tennie párodnak ahhoz is, hogy rávegyen a házasságra. Szereted a szerelem megnyilvánulásait, az ajándékozást, a táncot, a két ember közös boldogságát, de mindezek mögött ott sejted mindig a monotóniát. Nagyon nehéz téged igazán mélyen megérinteni, hogy úgy érezd, itt az igazi szerelem.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Tudsz nagyon is határozott lenni. Ha egyszer eldöntöd, hogy mit akarsz, akkor képes is vagy elérni azt. Ezt soha ne felejtsd el! Vedd észre, hogy a véget ért kapcsolatod nem nyújtotta azt a tartós szeretetet, gyengédséget, amire annyira nagy igényed van. Ismerd be, hogy hibázott a kedvesed, aki nem vette észre, mit szerettél volna.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Megengedheted magadnak, hogy válogass. Nem igazán tudsz kialakítani tartósan boldog kapcsolatot olyan valakivel, akinek föld elemű érdekeltsége van, aki Bika, Szűz vagy Bak jegyének tulajdonságait hordozza magában. A „föld” elfojtja a „tüz”-et. Jobban meg tudod érteni magad a „levegő” érdekeltségűekkel.








Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mentalitásodból fakadóan szinte kényszeresen elemzel mindent, és hajlamos vagy felnagyítani saját hibáidat, vagy akár a másik emberét. Egyik hozzáállás sem túl jó. A többi föld hangsúlyos horoszkóptulajdonossal jól meg tudnád érteni magad. Ők értékelik a gyakorlatiasságodat és precizitásodat.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A nevetés gyógyít. Kezdj el tornázni, rendezd át a lakásodat, hogy az eddiginél is biztonságosabb, barátságosabb és kényelmesebb legyen. Majd meglátod, hogy sokkal több figyelmességet kapsz, ami végül felkelti majd a te érdeklődésedet is. Talán az a baj, hogy hajlamos vagy a másik túlzottan felszínes tulajdonságaira, megjelenésére figyelni.









Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hatalmas érzelmekkel bírsz, és sajnos hajlamos vagy birtokolni a kedvesed. A legjobban akkor jársz el, ha semmilyen szempontból nem hasonlítasz össze senkit egy korábbi szerelmeddel, és nem vágsz bele értelmetlennek látszó kapcsolatba. A legjobb megoldás, ha teljesen átadod magad az új szerelemnek.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha a kedvesed Ascendense vagy Napja történetesen Ikrek, akkor sok boldog percet tölthettek együtt. Ugyanez várna rád, ha partnered horoszkópjában erős levegő érdekeltséget találnánk. Velük örömteli kapcsolatot alakíthatsz ki, kölcsönösen tiszteletben tartjátok egymás függetlenségét, és a vágyat, hogy felfedezzétek a világot.








Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Szaturnusz az erőfeszítések uralkodó bolygója. Neked ajándékozza ma az ismeretek megszerzéséhez és a vállalkozásaid sikeréhez szükséges kitartás képességét. Így pl. neked mindig segítségedre van, hiszen a Bak uralkodó bolygója, és ha elfogadod az általa adott türelemleckéket, ha megteszed azokat a lépéseket, amiket sugall, sorsod alakításához elengedhetetlen fegyverekhez jutsz.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Amit lehetetlennek hiszel, lehetséges. Tárd ki magad egy boldogságnak, legyél hiteles. Akár egy találkozásért is érdemes lehet élni, és neked már részed volt egyben, vagy előtte állsz még. A siker útján haladsz. Állj továbbra is készen, de ne feledd, hogy az egyetlen hely, ahol az eredmény megelőzi a munkát, a szótár.








Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Most lehet, hogy mindent egy találkozástól, egy új kapcsolattól vársz. Először neked kell ragyognod, hogy úgy repüljenek hozzád, mint lepke a láng felé. Maradj éber és aktív! Az alvó csirke nem eszik magvakat, a feltekeredett kígyó nem nyel le egeret… Ügyelj arra, hogy fenntarthasd fizikai egyensúlyodat, és ne hagyd, hogy érzelmeid hevessége elragadjon.
Exit mobile version