Napi horoszkóp (11. 17. péntek)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. November 17.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Köszönhetően nyugtalan és rettenthetetlen természetednek, minden ellenségeddel megegyezésre tudsz jutni. Könnyen a nyilvánosság érdeklődésének középpontjába tudsz kerülni. Ha túlságosan hajtod magad, fizikai kimerültség lehet a legnagyobb problémád. Hatalmas benned az energia, a lendület, a tűz, a lelkesedés és a mágikus vonzerő. Alkotóvágyad is hatalmas.









Bika
(április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma bárkinek könnyű dolga lesz, aki meg szeretne kedvelni téged, mert könnyedén megteheti. Ha mégsem házasodsz meg, ez kifejezetten a te döntésed miatt van, nem pedig azért, mert nem volna rá alkalmad. Sok társadalmilag elismert tulajdonságod van, és nagyon jó kapcsolatot tudsz kialakítani a legkülönfélébb emberekkel.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Merkúr együtt áll a Vénusszal. Ez az aspektus adja a lehető legideálisabb szellemi perspektívát. Erős hajlamot mutatsz az élet művészi és szép dolgai felé. Barátaidat sikerül okos és értelmes emberek közül kiválasztanod. Nem kétséges, hogy házastársul is ilyen személyt választasz, mert érzelmeidet erősen befolyásolják a szeretett személy szellemi képességei.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kiváló előadói hajlamot ad neked a mai nap. Ha éppen nem szükséges, személyes kérdéseket ne tegyél fel, és kíváncsiságod csak a munkával legyen kapcsolatos, amit végzel, és egyenesen a gyakorlati kérdésekre irányuljon. Érdekel a természetgyógyászat minden ága, az egészséges táplálkozás, az egészség és a tisztaság. Hajlamos leszel a gondokat magadra venni, idegeskedni, ennek eredményeként lehetnek emésztési zavaraid.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Személyiséged intenzitása hatással van másokra. Erőteljes érzéseid és szilárd meggyőződéseid vannak, de belső világodat nem szereted kimutatni. Csak akik nagyon közel állnak hozzád, azok nyerhetnek némi bepillantást lelkedbe. Nem szereted elárulni gyengeségeidet sem, mert félsz attól, hogy sebezhetővé válsz. Jól teljesítesz, ha stabil állásod van, az anyagi biztonság és valamennyire a presztízs is fontos neked.









Szűz
(augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Merkúr most több bolygóval áll együtt. Ilyen együttállás esetén a harmonikus fényszögekhez hasonló jelleg dominál. Igen magas fokú intelligenciát mutat, többnyire nem hétköznapi, hanem valamilyen szokatlan területen. Nem vagy tolakodó, inkább visszahúzódó. A távoli célok, a dolgok nagy összefüggései érdekelnek inkább, ezt mutatja a Merkúr–Jupiter kapcsolata. Éppen ezért nem veszel el a részletekben, gondolkodásod inkább szintetikus, rendszerező.








Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Erősen ideges jelleg kapcsolódik minden érzelmi megnyilvánulásodhoz. Idealista vagy a szerelem birodalmában, tele ellentétekkel a szerelemről és az emberi kapcsolatokról általában, s ezekkel komplikálttá teszed kapcsolataidat, melyek más emberek számára sokkal egyszerűbbek. Sokat gondolsz érzelmi dolgokra, és képes leszel hirtelen és elhamarkodott cselekedetekre ezekkel kapcsolatban. Ösztönös cselekedeteid mögött a motiváló erő inkább racionális, mint fizikális.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kapcsolataidban te vagy az erősebb pólus, ugyanis a plútói hatás nagy intenzivitást nyújt, érzelmileg pedig gyorsan regenerálódsz. Fennáll a veszélye, hogy mások felett uralkodni akarsz, ugyanis a hatalmat könnyedén meg tudod szerezni. Hogy egy-egy partnerkapcsolatba milyen mélységig hatolhatsz, az a partner képességétől függ, részedről itt alig vannak határok.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Jupiter kapcsolata az Uránusszal növeli a szellemi-spirituális belátást, felfogóképességet, felszínre hoz minden lappangó intuitív képességet, és képessé tesz arra, hogy sejtéseidet, megérzéseidet a gyakorlati életben is felhasználhasd. Segíti az alkotóművészeket azáltal, hogy bájt és könnyedséget ad a kifejezéshez, és kelendővé teszi alkotásaikat. Segíti az üzletembereket úgy, hogy képessé teszi őket arra, hogy megérzéseiket követve előnyökhöz jussanak.









Bak
(december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Hatalmas szükséged van az elismerésre, ezért törekedj a hivatásodban a vezető szerep megszerzésére. Kissé önfejű vagy, és szükséged van arra, hogy mások tiszteljenek és felfigyeljenek rád. Mint szülő kivételesen szigorú vagy, és a fegyelem megtartására törekszel. Jól tennéd, ha több leckét vennél a szeretet iskolájából, vagyis tanulj másoktól szeretni.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Partnered, akit választasz, meglehetősen különc, néha fárasztó is lehet, hajlamos arra, hogy maga írja elő a viselkedése törvényeit, vagy pedig rád túl kevés figyelmet fordít, egyfajta tehernek tekintve téged. Könnyen érezheted magad a nyilvánosság áldozatának, akik elvárások ezreivel nyomasztanak téged.










Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Ez a mai Neptun-állás kifejezetten jó állás az orvosok részére, pszichiátereknek, és mindenkinek, aki humanitárius munkával foglalkozik. Képes leszel mások hangulatait és talán gondolatait is érzékelni minden nehézség nélkül, bár ha ennek nem leszel tudatában, lehet, hogy nem ismered fel, mi is történik körülötted. Másfajta pszichikus jelenségek is előfordulhatnak.
Exit mobile version