Napi horoszkóp (12.13. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2006. December 13.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Balesetek, lázas megbetegedések előfordulhatnak ebben az időszakban. Bármilyen apró fertőzést tapasztalsz magadon, azonnal fordulj orvoshoz. A világban elfoglalt pozíciódnak megnő a fontossága. Nő a tekintélyed, nő a hiteled, állásod és hírneved. Törekedj a jó kapcsolatok kialakítására a feletteseiddel, legyél igényes az ilyen összeköttetések gondos ápolására.  








Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Erős függetlenségi érzésed van, azonban nehézséget okozna neked, hogy hosszú ideig engedelmeskedj. Ezért a legjobb, ha önálló foglalkozásban tevékenykedsz, ahol nem kell parancsot sem adni, sem kapni – művészet, irodalom. Intelligens vagy, és habár nem elég precíz gondolkodású (érzelmeid intellektuális fejlődésedet hátráltatják), jól tanulsz, és befogadod magadba, amit másoktól megtudsz.









Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Többet idegeskedsz a kelleténél, és állandó magas feszültségben élsz szellemi és érzelmi téren egyaránt. Hirtelen ugrasz bele egy szerelembe és hirtelen ugrasz is ki belőle, és mielőtt megházasodsz, érdemes volna kitapasztalnod, mire vállalkozol. Legalábbis nem szabadna lekötnöd magad az első lehetőségnél. Nem szívesen ismered el, ha bizonytalan vagy, mert mindig találsz elfogadható magyarázatot az összes variációdnak.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kedvelnek a feletteseid, és így könnyen előrejutsz. A Nap és a Hold a Rák jegyében áll, ez erősen érzelmi helyzet, a szerelemnek nagy szerep jut benne. Most a hölgyeknek sokkal nagyobb sikerük lesz, mint a férfiaknak. A nők romantikusak, megnyerők és függetlenek érzelmi dolgokban, de mindig tudják, mit akarnak. Férfiaknál előfordul, hogy a határozatlanságukról maguk tehetnek, de igyekezzenek optimisták maradni, mert minden jól fog menni, és ami elromlott, az rendbe is jön.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sikeres lehetsz mint író, újságíró, szónok, vagy bármi hasonló területen tevékenykedve, ahol hatással lehetsz az emberekre. Elméleteid most nem alapulnak mély filozófiákon, de kifejezőkészséged meggyőző. Ritkán kell kemény munkát végezned a megélhetésért, mert hiszel a könnyű pénzszerzésben, és úgy látszik, tudod, hogyan kell ezt tenni; képes vagy fizikai erőkifejtésre, de inkább nem teszed. Romantikus vagy, de nem különösen állhatatos a szerelemben.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Semmi sem megy könnyen a mai napon. Dolgodat sajnos a munkatársaid kissé megnehezítik. Próbáld ezt figyelmen kívül hagyni, és okosan tarts a céljaid elérése felé. Ha képes leszel rugalmasan, simulékonyan kezelni a kollégáidat, akkor karrieredben komoly előléptetésre számíthatsz.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A személyes kapcsolatokban tapintatosnak és gondosnak látszol azzal, hogy előre megérzed, mit akar a másik. Mozgékony, sokoldalú és nyugtalan vagy manapság, és az utazásaid, a tanulmányaid, a befolyásod egyaránt széles körű. Inkább változatos, romantikus és megnyerő vagy, mint mély, mert nem sok hajlamod van arra, hogy mélyen hatolj bele a dolgokba.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Valószínűleg nagyon kifáradtál, sőt akár a kimerültséggel is fel kell venned a harcot. Viszálykodások, betegségek, a dolgok meg nem értése vagy meg nem ragadása lesz jellemző erre az időszakra. Vigyázz arra, hogy ne válj túl komollyá. Agyad pörgetése helyett inkább feküdj az ágyba, és pihenj egy kicsit. Ezáltal elkerülheted a komolyabb összetűzéseket, a problémákat. A nyers erő nem szül jó vért!








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az elnyomottak oldalán állsz, kész vagy kiállni egy eszméért, melyet részleteiben is nagyszerűen megértesz, így hallgatóidat is képes vagy megnyerni az ügynek. Ezért jól tudod az ügyeket védeni. A társas életben környezeted gondolkodására is nagy hatással lehetsz. Nincs semmi helytelen vagy kicsinyes körülötted, és habár nagyon melegszívű teremtésnek ismer a világ, inkább az eszmék, az elvont dolgok tesznek rád mélyebb benyomást.



 



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az üzleti életben, ahol bátran kell határozni, nehézségeid lehetnek, elszalasztasz jó alkalmakat, míg latolgatod a döntést, és nálad értéktelenebb, de határozottabb emberek több sikerhez és hírnévhez jutnak. Sok ambíciód van, és anyagiakban szerencsés vagy, de ha a sors az ügyei intézését egyedül rád bízza, veszendőbe mehetnek. Érzelmileg van benned egy kicsi a népszerűség hajhászásából.








Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Jól teszed, ha hiszel a kimondott és az írott szó erejében, akkor is, ha ez értelmi életedben furcsaságokat okozhat. Okokat és mentségeket gondolsz ki érzelmeid számára, és elvárod, hogy más emberek is így tegyenek. Nem vagy jó vesztes, sem intellektuális, sem érzelmi dolgokban, mert megbántva érzed magadat, ha az emberek nem értenek egyet veled, vagy rábeszélőkészséged csődöt mond.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Semmi olyat nem teszel vagy semmi olyanra nem ösztökélsz másokat, amit megvetsz, bár előfordulhat, hogy olyat teszel, amit mások helytelenítenek, ám ilyenkor biztos vagy benne, hogy jó okod van erre. És általában neked van igazad. Lelkiismereted nagy erőforrás, és amilyen elnéző vagy másokkal szemben, olyan elnéző vagy önmagaddal szemben is.

Exit mobile version