Napi horoszkóp (02. 07. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. Február 07.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars a mai horoszkópban a 3. házban áll. Felgyorsít téged is, és a körülötted zajló eseményeket sem hagyja lassan folyni. A történések próbára tehetik az akaraterődet. Szerencsére te igen jó szakembere vagy a hivatásodnak, így könnyedén megoldod a legsúlyosabbnak látszó problémákat is.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz szorosan az Uránusz mellé állt. Most minden perc számít, nem szabad késlekedni. Végy igénybe minden eszközt ahhoz, hogy reklámozd a vállalkozásodat, írj leveleket, keress fel befolyásos embereket, akár személyesen is kérhetsz segítséget. Szerezz be minden szükséges engedélyt, ebben legyél nagyon alapos.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygódat, a Merkúrt most kissé megdorgálja a Hold. Tarts ki szilárdan az üzleti elképzeléseid mellett, és ne hagyd, hogy elbizonytalanítson egy olyan ember, akinek fogalma sincs arról, hogy milyen gondolatok vezérelnek téged. Hidd el, hogy a csillagok támogatnak téged.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold sajnos több helyről is támadást kap. Óvakodj attól, hogy hirtelenül egy elhibázott üzleti vállalkozásba fektesd a pénzed. Legyél inkább óvatos és megfontolt. Koncentrálj a hosszabb távon megtérülő terveidre ahelyett, hogy elhamarkodott döntéseket hoznál. Semmi esetre se használj gyengébb minőségű eszközöket csak azért, hogy megtakaríts néhány forintot.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap együtt áll a Neptunusszal. Ez lehet jó és rossz hatású is. Miután a Szaturnusz az Oroszlán jegyéből kellemesen cseveg a Plútóval, így jelentős előrelépést érhetsz el a pénzügyekben, ha megfelelően használod hatásaikat. Az üzleti szféra új területei tárulnak eléd, csak meg kellene ragadnod a kínálkozó lehetőségeket.







 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Mars sok segítő sugárzást küld neked. Ez arra enged következtetni, hogy üzleti szempontból igen sikeresen zárulhat ez a nap. Örömmel tölt majd el, hogy rövid idő alatt milyen sok tranzakciót tudsz majd lebonyolítani, miközben a pénzügyeid is lendületesen alakulnak. Próbálj meg nem sokat beszélni a terveidről és lépéseidről. Egy régi üzlet újra virágzásnak indulhat.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz együtt áll az Uránusszal. Végre megvalósulni látszik egy olyan üzleti kapcsolat, amire már régóta vágytál. Különösebb erőfeszítések megtétele nélkül növelheted bankszámládat is. Egy speciális, igazán különleges vállalkozásba kezdhetsz, melynek kimenetele a csodával lesz határos.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az uralkodó bolygód, a Plútó a mai horoszkopikus ház pénzügyi területén áll. Ez dinamikus üzleti kilátásokkal kecsegtet. Ez az időszak kitűnő alkalom arra, hogy eladj valamit, de ne engedd, hogy a nosztalgia eluralkodjon rajtad, és meghiúsítsa elképzeléseid megvalósítását. Nyugodtan kockáztathatsz, lehetsz kezdeményező, de mindig maradj a realitás talaján.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter a legjobb helyen van. Most anélkül növelheted anyagi hasznodat, hogy nagyobb áldozatot kellene hoznod érte. Mindig szerencsés voltál, de most pont akkor érkezik a pénzbeli segítség, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Ha nyitott vagy a kínálkozó lehetőségekre, ma a legjobban tudod kihasználni ezek előnyeit.







 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód nem a legjobb helyzetben áll, ezért meg kellene tanulnod egyszerre többfelé is figyelni, de mondhatnám úgy is, tarts több vasat a tűzben. Kedvező lehetőségek látszanak ingatlanügyekben, ráadásul váratlanul némi többletbevételhez is juthatsz. Ne félj nagyobb összeget befektetni, egy üzlet nagyon előnyösnek látszik a számodra.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz még mindig a Vénusz társaságában van. Legyél fokozottan körültekintő az üzleti ügyekben. Minden iratot, legyen az magán vagy hivatalos, alaposan olvass el, inkább kétszer, ha lehet, és csak akkor írd alá, ha teljesen rendben találtad. Jó időszakod ígérkezik bármilyen ingatlanügylet lebonyolítására.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz együtt áll ma a Nappal. Hangulatod hullámzik, mint a tenger. Kissé furcsán gondolkodsz, és ebből adódóan nem mindig cselekszel helyesen. Nem kedvező ez a mai nap a kapcsolatok építésére. Könnyen kerülsz mások befolyása alá, és ezáltal akár a jó hírneved is veszélybe kerülhet. Realitásérzéked nincs a helyzet magaslatán. Ez kifejezetten nem jó időszak munkahelyi változásokra vagy kockázatos spekulációkra.

Exit mobile version