Heti horoszkóp 2007. február 12-tõl 18-ig

Szatmári Nóra | 2007. Február 12.




Kos

Kedvező napok jönnek, új ismeretségeket és barátságokat köthetsz, s ezek nagy segítségedre lehetnek a közeli és távoli jövőben egyaránt. Karriered nem mozdul, szinte unalmasan telnek a napok, legszívesebben otthagynál csapot-papot, de sajnos nem teheted. Légy türelmes, eljön a te időd is, hamarosan fordul a kocka, addig is légy körültekintő és alapos a munkában és otthon egyaránt.
Szerelem: Ha egyedül telnek a napjaid, végre eljön az alkalom, hogy találj magadnak valakit, nem lehetsz örökké magányos. A párban élő Kosok dobják fel a kapcsolatukat egy kis izgalommal.







Bika

Szerdáig kissé feszültebb lehetsz, mint máskor, s ezt sikeresen átragaszthatod másokra is, s máris kaphatsz cserébe egy kis konfliktushelyzetet. Ha teheted, ezt inkább messzire kerüld el, minek jobban feszíteni a húrt a kelleténél? Inkább vegyél ki néhány nap szabadságot, időszerű, hogy végre kipihend az elmúlt hetek fáradalmait. S ha visszajössz, kicsattansz majd az energiától!
Szerelem: Kellemetlen pillanatok nehezíthetik életedet, de a jövő hétre rendeződnek a dolgok. A feszültséggel teli időszak miatt most nehezen nyílsz meg egy új szerelem felé.




Ikrek





Akármennyire is nem tetszik, ideje rendezned pénzügyeidet. Bár általában rendben vannak anyagi ügyeid, de van valami, amiről valószínűleg elfeledkezhettél, s ez okozhat most némi fejtörést. Ha szükséges, kérd környezeted segítségét. A hétvége egy kellemetlen égi hatás miatt nem úgy alakul, ahogy tervezed, de ne veszítsd el a kedved, egy váratlan lehetőség feloldja az unalmasnak ígérkező szombat estét.
Szerelem: Mindennapi teendőid mellett jusson elegendő idő a párodra is! Ne érezd magányosnak magad, ha nincs partnered, hisz ez most gyökeresen megváltozhat…







Rák

Szép, emlékezetes napoknak nézel elébe: sikeres vagy, jól érzed magad a bőrödben, s ennek környezeted is csak örülni tud. Könnyedén veszed az akadályokat, s még egy nagyon jó megállapodást is köthetsz, mindezt úgy, hogy nem várt lehetőséget aknázhatsz ki. Jól teszed, hogy energiáidat a munkádba fekteted, ez komoly eredményeket fog hozni a számodra.
Szerelem: Kapcsolatodban nincs mitől tartanod, hisz jól mennek a dolgaid. Ha viszont még szingli vagy, nézz körül, és keress magadnak párt, ezek a napok erre alkalmasak!








Oroszlán

Túlterhelt vagy, és a megoldatlan problémák mellé még bevállalsz néhány nehéz feladatot. Ezzel kicsit túlfeszítheted a húrt, s ennek sem a munkatársaid, sem a főnököd, a barátaid vagy a családtagjaid nem örülnek. Cselekvéseddel, hozzáállásoddal csak felbőszítheted környezetedet. Felesleges feszültségedet inkább sportolással, takarítással vagy egy nagy kirándulással vezesd le!
Szerelem: Az érzelmek terén is légy körültekintőbb, és figyelj partnered igényeire. Ha még keresed a párod, a hétvégén alkalmad nyílhat egy új szerelem bevonzására.








Szűz


Tele vagy felesleges energiával, s nem is tudsz vele hirtelenjében mit kezdeni. Találj végre magadnak valami pluszelfoglaltságot, különben megtörténhet, hogy a környezetedben lévők idegeire mész! Bármibe kezdesz, nemcsak a végére tudsz érni még a héten, hanem sikereket könyvelhetsz el, és hétvégén jut idő a kikapcsolódásra, szórakozásra is!
Szerelem: A magányos Szűz most bárkit le tud venni a lábáról, jó eséllyel indulhatsz párvadászatra. A párban élők mutassák ki érzelmeiket, a partnernek is szüksége van néha erre!







Mérleg

Félreértések, viták nehezíthetik a következő napokat. Sem te, sem a környezeted nem ismer rád, hisz nem ez a jellemző rád. Ne hagyd, hogy egy kívülálló személy rosszindulata vagy egy váratlan esemény ennyire kizökkentsen a nyugalmadból. Hisz emiatt nemcsak a munkádat nem tudod elvégezni, hanem a családoddal vagy épp a barátaiddal is összeakaszthatod a bajszod. Ők pedig igazán nem tehetnek semmiről!
Szerelem: Érzelmi téren is figyelj oda, mit mondasz és hogyan, különben itt is konfliktus alakulhat ki. A magányosoknak csak a péntek kedvez ismerkedésre, flörtölésre.







Skorpió


Munkád, esetleg vállalkozásod terén számíthatsz némi kellemetlenségre, egy apró félreértésnek köszönhetően. Ha hajlandó lennél tisztázni a dolgot, kedvezően alakulna számodra a helyzet, de valahogy te magad sem akarod rendezni ezt az ügyet. Pedig muszáj lesz, különösen mivel akár az állásod is múlhat ezen! Most komoly áldozatot kell hoznod a boldogulásért!
Szerelem: Könnyen összeakaszthatod a bajszod a pároddal, de hétvégére már minden rendeződhet. Ha szingli vagy, a hét közepe alkalmas új kapcsolat építésére.







Nyilas

Ez a hét igazán kiváló arra, hogy újra tanulni, sportolni vagy éppen saját vállalkozásba kezdj. Ha ilyesmin nem töröd a fejed, de esetleg munkahelyet váltanál, arra is nagyszerű lehetőség adódik szerdán. Készülhetsz a hétvégére tervezett programokra is, ahol könnyen új barátokra lelhetsz, s hosszú távon is számíthatsz a támogatásukra erkölcsileg és anyagilag egyaránt.
Szerelem: Egy rövidke románc felbolygatja a lelkivilágodat, akár van partnered, akár nincs. Légy óvatos, lásd a fától az erdőt, ne ugorj bele az ismeretlenbe!








Bak

Hangulatod kissé változékonnyá válhat a hét elején. Minden apróságot magadra veszel, s olyan vitákba is keveredhetsz, amelyekbe máskor sosem mennél bele. Ez az érzelmi ingadozás alaposan megvisel, és bizony igazán nagy feladatot jelent a körülötted élő, dolgozó emberek számára is. Egy néhány napos pihenéssel s néhány őszinte beszélgetéssel gyorsan orvosolható lenne a helyzet.
Szerelem: A Bakok meglévő párkapcsolatában némi galiba adódhat a napokban. A magányosoknak nem ez a hét hozza meg az áttörést a szerelem területén.








Vízöntő

Hullámzó, változó érzelmekkel teli hétre számíthatsz, sok konfliktus nehezítheti a mindennapi teendőket, de szerencsére néhány pozitív dolog kárpótol mindezért. Bel- vagy külföldi utazásnak is kedvez ez a hét, ha ilyen irányú terveid lennének, ne halogasd tovább a készülődést! Ha teheted, szánj elegendő időt a pihenésre és a szórakozásra péntektől.
Szerelem: Ha még magányos vagy, jó alkalom nyílik a flörtölésre ezekben a napokban. Ha már van valakid, szánjatok az eddiginél sokkal több időt egymásra!







Halak

A Vénusz kedvez egy titkos álmod, régi vágyad megvalósításának. Jó az esély arra, hogy pluszpénz álljon a házhoz, vagy akár egy kiemelkedően jó munkaajánlat is érkezhet. Ne beszélj másoknak a felkínált lehetőségről, mert váratlanul és hirtelen sok irigyed teremhet emiatt. Sikereket könyvelhetsz el a munkában, elismerésre számíthatsz életed több területén is.
Szerelem: Ha eddig magányosan teltek mindennapjaid, hipp-hopp beköszönthet a szerelem is! Akinek már van partnere, nagyon szép napoknak nézhet elébe.
Exit mobile version