Napi horoszkóp (02. 14. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. Február 14.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma a Hold közelít uralkodó bolygódhoz, a Marshoz. Próbáld meg ezt a napot arra használni, hogy megfogalmazd valóságos vágyaidat. Próbálj meg ezekről a ki nem mondott álmokról másokkal is beszélni, például mondd el partnerednek. Arra is jó ez a beszélgetés, hogy ezáltal megerősítsd a kapcsolatodat, hiszen ennek köszönhetően sokkal jobban egymásra tudtok hangolódni. Nem baj, ha tudja az egyik fél, hogy mit szeretne a másik.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz most szeretné elengedni az Uránusz kezét. Nem nagyon érzed, hogy hol is van a helyed, főleg igaz ez a párkapcsolatodban. Lehet, hogy meg kell tapasztalnod érzelmeid változékonyságát, s ez meglehetősen zavarba ejthet majd. Az egyik pillanatban nagyon szerelmes vagy a kedvesedbe, a másik percben csupán baráti érzelmeket érzel iránta, nálunk ezt igazi szerelemnek hívják.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr közelít az Uránuszhoz. Nagyon önzetlen módon leszel jelen a kapcsolataidban, ez igaz lehet majd a szerelmi életedre és a baráti kapcsolataidra is. Lehet, hogy meg kell tapasztalnod azt is, hogy lesznek olyan emberek, akik ezt egy kicsit ki is használják. Rajtad múlik, hogy hol a határvonal, meddig vagy aranyos és kedves velük.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma az ellenség területére lépett, a Bak jegyében jár. Visszás érzelmi helyzetbe kerülhetsz, s kicsit összezavarodnak a szálak a kapcsolataid területén. Lehetséges, hogy komoly vonzalmat érzel majd az egyik barátod iránt. Gondolkodj el, hogy ez mennyire etikus dolog. Nem véletlenül találták ki a közmondást: „házi nyúlra nem lövünk”!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap még nem tudott szabadulni a kellemetlen helyzetekből. Minden olyan eseménytől félsz majd, amely felkavarhatja a lelkedet, s kiszámíthatatlan módon jelenik meg az életedben. Minden erőddel azon kellene lenned, hogy átláthasd a dolgaidat. Adj magadnak esélyt arra, hogy spontán módon is tudj reagálni dolgokra. Elszigeteltnek érezheted magadat, elvágva a külvilágtól, mint aki képtelen vagy nem hajlandó erőfeszítéseket tenni a kapcsolatfelvétel érdekében.









 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma lustább, mint szokott lenni, nem mozdul előre, csak egy lépést. A munkádban nehezebben haladsz, sokat gondolkodsz, s közben többször eszedbe jut az is, hogy valóban neked való-e az a munka, amit rád bíztak. Állj hozzá bölcsebben a kérdéshez, nehogy hirtelen felborítsd az életed, inkább várd meg, hogy a jobb lehetőségek találjanak meg téged.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygódra ma a Szaturnusz van rossz hatással. Kissé erőszakosnak fogsz hatni, amikor nagy erőkkel igyekszel majd mindenkit meggyőzni a saját igazadról. Legyen bátorságod ahhoz, hogy akár konfliktusok árán is felvállald azt, hogy kimondod, ami nyomja a szívedet. Ne vonulj félre, nyugodtan tedd mérlegre kapcsolataidat és határozd meg azok jelentőségét.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hagyomány szerint a Mars is uralkodik a Skorpió jegyében, jelenleg a Vénusszal van barátságban. Ma komoly dilemma elé kerülhetsz. Fontos neked a családi életed, de pontosan ez az a terület, ahol hirtelen és váratlan konfliktusok között találhatod magad. Menekülési útvonalat jelenthet számodra egy új szerelem, amelyben vigasztalódhatsz és új energiával töltődhetsz fel.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A kellemetlen fényszöget vető bolygók már lassan távolodnak uralkodó bolygódtól, a Jupitertől. Nagyon fogékonnyá válsz a jóra ebben az időszakban, és ez kívülről is visszaköszön majd. Soha nem látott mennyiségben bukkannak fel a számodra vonzó emberek, elég, ha csak kiteszed a lábad otthonról. Emellett lehetőleg kerüld el a bonyodalmakat, s ha lehet, ne vállalj tanúskodást, főleg ha peres ügyről van szó.











 
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygódat, a Szaturnuszt ma a Hold simogatja. Ez az az időszak, amikor a magánéleted és a szakmai szereplésed harmonikusan kiegészítik egymást. Neked mindig is fontos volt, hogy mi lesz a jövőben. Ez az időszak kimondottan alkalmas arra, hogy hosszú távú terveidnek lerakd az alapköveit. Annál is inkább, mivel érzelmileg kiegyensúlyozott, összeszedett vagy, és józanul gondolkodsz.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz most jó fényszöget vet az egyik párkapcsolati tengelyre. Ezáltal neked is átalakulhatnak a kapcsolati rendszereid, elsősorban a baráti szálakat kellene szorosabbra fűzni az életedben. El kellene fogadnod, hogy egyik-másik barátság kikopik az életedből, pedig te foggal-körömmel próbálod megtartani ezt a kapcsolatot. Aki el akar távozni az életedből, annak segíts felvenni a kabátját.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz szerencsére ma találkozik a másik uralkodóval, a Jupiterrel. Barátok és rokonok közti kölcsönös előnyökre számíthatsz. Ma biztosan nem lesznek konfliktusok, szívesen töltenek el a társaságodban pár órát, és igyekeznek segítséget nyújtani neked, amennyire csak tudnak. Legyen ez a nap a fokozott szellemi éberség és érdeklődés időszaka az életedben.

Exit mobile version