Napi horoszkóp (03. 21. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. Március 21.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars párbajra hívta ma a Szaturnuszt. Jól tennéd, ha most azonnal leülnél, és alaposan átgondolnád életedet, esetleg elemezhetnéd az eddigi tevékenységedet, tanulmányt készíthetnél helyzetedről és biztonságodról. Próbáld felismerni, nem viszel-e végbe éppen valami nagyon helytelen, téves cselekedetet – nem tévedsz-e a saját képességeiddel és lehetőségeiddel vagy a környező világ minőségével, természetével kapcsolatban.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ne csodálkozz azon, ha e-mail címedre ma több játékos levél érkezik, hiszen a kommunikációs bolygód az égi horoszkóp 5. házában áll. Telefonbeszélgetéseid ma túlságosan is bőbeszédűvé válnak, attól függetlenül, hogy nem szeretsz locsogni-fecsegni, inkább a mélyebbre ható, tartalmas diskurzust részesítenéd előnyben. Gondolataid jelenleg nem a „mögöttes” tartalommal foglalkoznak, most nem a dolgok lényegét szeretnéd megérteni.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr számára kedvezőtlen jegyben, de kedvező házban áll. Jó neked, aki a különcségeket és furcsaságokat szereted. Most láthatod az élet visszás vagy nevetséges oldalát is. Figyelemre méltó, hogy mennyi mindenre emlékszel, és milyen kitűnő asszociációs képességed van. Elképzelhetővé válik az is, hogy a szimbólumok világához való érzéked felhasználásával olyan verseket vagy prózát írj, amelyek mélyen megérintik majd az olvasóidat.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma a Kos jegyéből indul útjára. Anélkül is viheted valamire, hogy másoknak bizonyítanod kellene, hogy vegyenek észre téged. Ezt több módon is elérheted, hiszen a lehetőségek legalább annyifélék, mint az emberek. Mindenekelőtt valószínűleg vágysz arra, hogy meg tudd mutatni magad egy közösségben, a társadalomban, és vágysz arra, hogy saját képességeid megelégedéssel töltsenek el.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Nap éppen elhagyni készül a 3., vagyis a kommunikáció házát. Ma nagyon jól tudod hasznosítani a megérzéseidet, de régebbről elraktározott információidat is kamatoztathatod a munkádban. Nagyon fontos, hogy a pillanatok töredéke alatt ráérezz arra, hogy melyik ismeretedre van éppen igény, vagy hogy vitapartneredet melyik érveddel tudod a legjobban meggyőzni. Hajlamosabb leszel a szavakból és a hanglejtésekből sejtett érzelmi tartalmakra reagálni.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Hold a 8. házban elég érzékennyé tesz ma. Felerősödik az a képességed, hogy ráérezz arra, ami a megélt idő, a múlt és a jövő mögött valójában van. Hallgass az előérzetedre, mert most jó megérzéseid lesznek. Előfordulhat, hogy ennek hatására fogsz bele valamilyen üzleti tevékenységbe, akár anélkül, hogy erre ésszerű magyarázatot találnál. Utólag kiderül majd, hogy tökéletes volt az időzítésed, mert éppen most érett meg az idő arra, hogy ezt a bizonyos lépést megtedd.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Sajnos elég rosszul indul a napod, mert kora reggel valaki egy rossz hírrel ébreszt. Tudatosan jobb lábbal kelj fel az ágyadból, kerüld az infantilis viselkedést. Érzéseidet ma képtelen leszel elrejteni, így meg se próbálj pókerarccal reagálni. Ha esetleg tömegközlekedéssel vagy kénytelen utazni, inkább várj egy üresebb járművet, mintsem ne tudj megfelelően kapaszkodni, és emiatt apróbb sérüléseket kelljen elszenvedned.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma a munka lesz a társad vagy a nyílt ellenséged. Jó fizikai állapotban vagy, de hajlamos leszel a túlzásokra. Fontos, hogy tudd ellenőrizni magad, máskülönben számolnod kell komoly súlyproblémákkal. Az a hatalmas önfegyelem, amit elő kellene csalogatnod magadból, segíthet neked abban, hogy elérd a céljaidat.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma az égi horoszkóp I. háza esik a Nyilas jegyébe. Kulcsszavad legyen a szabadság, akár gondolati, akár beszéd-, akár cselekvési szabadság. Fesztelen, könnyed és barátságos vagy, és nyugtalan. Sok intuíció és idealizmus szorult beléd, érdekelni fog, hogyan tágíthatnád tovább szellemi horizontodat. Emellett jó lenne, ha a lakáskérdéseddel is foglalkoznál.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz ma kellemetlen fényszögeket kap. Ez kissé magányossá tesz, de hozhatna kiemelkedő sikereket is, és megelégedést bármilyen társadalomtudományban, orvosi tudományban, ápolásban, intézeti munkában, detektívmunkában vagy tanításban. Mély, gondos és megértő tanuló vagy, alapos, és sokra viheted intellektuális törekvésekben. Szereted az igazságot és az egyenlőséget az emberi kapcsolatokban.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Minden adottságod megvan hozzá, hogy vezető, irányító legyél, kivéve a vágyat. Hacsak a személyes horoszkópodban található más fényszögek nem indokolják, nem kívánsz mások felett uralkodni. Inkább az egyéni fejlődésre törekszel, mint arra, hogy tömegeket vezess. Mentes vagy minden uralkodó vagy misszionárius szellemtől, elved az „élni és élni hagyni”. Ez bizonyos zárkózottságra ad hajlamot, ami sznobizmusba torkollhat, ha nem vigyázol.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Energiaszinted a magasban van, és mindennel könnyebben megbirkózol. Erőd teljében vagy, és a világon minden rendben van. Akadályok? Mi az neked? Alig lesz ilyen. Ez azonban nem marad mindig így, ezért jó, ha most készítesz egy leltárt, és mindent szilárdan bebiztosítasz, hogy kiálld az esetleges későbbi siker vagy veszteség viharait. Ha elbuknál, felejtsd gyorsan el, és azon legyél, hogy másik irányból próbálkozz.
Exit mobile version