A Bika férfi

Székelyhidi Ágnes | 2007. Június 18.
A Bika férfi az év második felében több beszélgetésre, odafigyelésre vágyik. Ha nem terveztek még babát, október hónapban különösen figyeljetek a megfelelõ védekezésre!





 Mi vár rátok az év második felében?


 






Július


A Bika férfi egész júliusban kissé harcias, agresszív, támadó hangulatban lesz. Sok energia gyűlik fel benne, amit használhat „építésre” és „rombolásra” is. Szerencsére ebben a hónapban több témában is sikerei lesznek. Így derűs és együttműködésre kész lesz. Főleg, ha elnézik neki a „kirohanásait”. Egy türelmes társ nemcsak elviseli ezeket, hanem segít is neki, hogy megértse a feszültség okát. Ez most azért lesz különösen fontos, mert a hónap végén komoly vitába keveredhet valakivel.


Amennyiben nem tudja fegyelmezni magát a Bika férfi, komoly gondjai is lehetnek ebből később. Itt az ideje, hogy belássa: az önismeret hiánya időzített bomba! Meg kell fogalmaznia és ki is kell mondania a véleményét, anélkül, hogy vulkánként kitörne.


Augusztus


Augusztus első felében a Bika férfinak a szüleivel vagy valamelyik családtagjával lehet konfliktusa. A büszkeség most a legrosszabb tanácsadó. Ráadásul a feszültség valódi oka jelenleg nehezen érthető. Sőt ebben a hónapban kicsi az esélye a valódi tisztánlátásra. Ha segíteni akarsz neki, akkor terelgesd a „nem reagálás” bölcs hozzáállása felé!


Szeptember


A hónap elején régi témák érzékenyen fogják érinteni. A nosztalgia most nem a kellemes emlékek felidézésére ösztönzi őt. Úgy támogathatod őt leginkább, ha meghallgatod a történeteit, de igyekszel a jelenre terelni a figyelmét. Mindezt sok szeretettel és óvatosan tedd! A hónap vége felé apró felismerések megvilágíthatják számára, hogy nem érdemes a múlton merengeni, hisz a „múlt már elmúlt, csak a jelen van jelen”!


Október


Október közepén egy utazás helyrebillentheti a jó hangulatotokat. Ha nincs módotok elutazni, akkor kiránduljatok vagy menjetek valahova szórakozni. Ez a közös élmény fellobbanthatja az erotikus vágyat benne és benned is. Amennyiben nem terveztek még gyermeket, úgy tegyétek meg a szükséges óvintézkedéseket!


November


A hónap elején te tele leszel újító ötletekkel és lelkesedéssel. De ő nem biztos, hogy hasonló módon tud majd lelkesedni. Ne vedd rossz néven tőle, ha kicsit lassabban reagál, és ha lustaságból nemet mond. Próbálj ki új afrodiziákumokat, mint például ilang-ilang-illatú masszázsolaj, vagy főzz különleges, vágyfokozó ételeket. Kényeztesd, és közben beszélgess vele „kínosabb” témákról is! Add értésére, hogy egy intim kapcsolatban nem lehetnek tabuk, így kínos témák sem! Attól, hogy nem válaszol, még ne gondold, hogy nem ért egyet. Lehet, hogy új számára az az őszinteség, ahogy te kezeled ezt az ügyet.


December


A decemberi hangulatot meghatározza, hogy a novemberi beszélgetések mennyire voltak sikeresek. Tudnod kell, hogy egy Bika férfihoz sok türelem kell, mert igaz, hogy lassú, de kitartó. Hozzá az út a szívén és a gyomrán egyszerre vezet. Főzzél neki finom ételeket, sokat simogasd, és gyakran mondd neki, hogy szereted! Ezzel igazán széppé varázsolhatod a karácsonyt, még ha kisebb feszültségek előzik is meg az ünnepeket.


Vissza a cikk elejére »

Exit mobile version