Napi horoszkóp (08. 17. péntek)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. Augusztus 17.

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars szemben áll a Jupiterrel. Fenyegető viharfelhők tornyosulnak a tegnap még majdnem felhőtlen égen. A baljós hírek megzavarnak, és hibák súlyosbíthatják egészségi, anyagi vagy családi helyzetedet. Előfordulhat, hogy töretlen jókedved simán átsegít a válságon, de arra nagyon kellene vigyáznod, hogy a csapások ereje alatt nehogy összeomolj.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz együtt áll a Szaturnusszal, a bőrt szimbolizáló bolygóval. Talán az a legkínosabb, hogy még ülni sem tudsz rendesen. Kifacsart, képtelen testhelyzetben nézed a TV-t, ráébredsz, a kép a legerőszakosabb műfaj, ha hidegen hagynak is az ostoba vetélkedők, a lélekölő fogkrém- és macskatápszer-reklámok, lehet, hogy most akkor sem tehetsz mást. Próbálj pihenni.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygódat, a Merkúrt eléggé melegíti a Nap együtt állása. Az Ikrek-szülött egészségének leggyengébb láncszeme az idegrendszer, tehát különös gondot kell fordítanod arra, hogy nyugalom, békesség vegyen körül. Lelki harmóniádat csak nagy nehézségek és hosszas tréning segítségével vagy képes megőrizni. Tudnod kell, hogy ha az idegeid felmondják a szolgálatot, az más, komolyabb következményekkel is járhat. Kerüld a konfliktusokat!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold kellemes kapcsolatba került a Marssal, az izmok, és az erő bolygójával. Az első kisebb izomláz után mi a teendő? Dolgozz rá egy kicsit! Jól esett a testmozgás, ezt ne is tagadd. Nem vagy még olyan rossz formában, hogy ne érhetnél el hathatós eredményeket. Barátaid megbabonázva nézik új „bolondériádat”. Ne hagyd őket sokáig szemlélődne, vond be őket is a tevékenységbe.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kétségtelen, hogy a változatosság gyönyörködtet, ám egy bizonyos határon túl káros is lehet. Legtöbbször bocsánatos bűn egy Oroszlán csapodársága. Ezért is bocsátod meg oly nehezen, ha olykor kitör a lázadás. Túlfeszíted a húrt, s ha ezt szemedre vetik, kapva kapsz az alkalmon, hogy még messzebbre menjél. Ezzel végképp próbára teszed a másik türelmét. Te persze nem lennél ilyen megértő az ő helyében.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygódat, a Merkúrt eléggé melegíti a Nap. Nem helyénvaló, hogy egy olyan remek nap után, mint a tegnapi, így elhagyd magad. Ez a nagy ellentét sokkal többeknek szemet szúr, mint gondolnád. Nem szabad kiábrándítanod őket, hiszen környezeted úgy ismer, hogy te vagy az, aki mindig csinos, elegáns, jó megjelenésű, kellemes társalgó, ráadásul precíz, pontos, rendszerető. Egy ilyen ember nem nézhet ki akárhogyan. A nívót minden körülmények között tartani kell.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód a Vénusz szemben áll a Neptunnal. Annyira elszoktál az ilyen csöndes napoktól, hogy alig találod fel magad. Pedig azért, mert nem történik semmi említésre méltó, még akad tennivalód bőven. Mi több, annyira kifárasztod magad, hogy estére nem lesz kedved semmihez sem. Így lemaradhatsz egy remekbe szabott névnapi buliról, viszont kiolvashatod végre a hónapok óta elkezdett könyvet. Talán most ébredsz rá, hogy az ilyen nyugodt napoknak is megvan a maguk szépsége.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódat, a Plútót még mindig agyon kényeztetik a többiek. A kikapcsolódás mellett – mert azért erre is volt időd – sokat dolgoztál. Munkádban is meg fog mutatkozni az a belső felfokozottság, amit most érzel és ez ettől nyomatékosabbá, hatékonyabbá válik. Ez bizony eléggé megvisel. Most már egy valódi nyaralásra van szükséged, hogy energiáid végleg ki ne merüljenek. Ne sajnáld erre az időt és a pénzt!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter szemben áll a Marssal. Csak tőled függ, hogy alakul a mai napod. Ha átadod magad rosszkedvednek, ha bosszankodsz mások trehánysága és lazasága miatt, egyszóval ha mindenen felkapod a vizet, akkor csak idegeskedni fogsz, talán a fejed is megfájdul. Ha viszont felül tudsz emelkedni a kicsinyes bosszúságokon és intrikákon, észre tudod venni az élet kínálkozó apró örömeit és szépségeit – akkor úgy érzed, szárnyakat kaptál.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygódhoz, a Szaturnuszhoz közelít a Merkúr. Jó, ha már reggel elhatározod, hogy nem történhet olyan dolog, aminek nem lenne megoldása. Mert történni fog. Megoldása is lesz, de a kimenetele főként rajtad múlik. Nézeteltérés támadhat családi, munkahelyi viszonylatban, esetleg összetűzésre kerülhet sor azokkal, akiket építkezéseden, vállalkozásaidban foglalkoztatsz.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz a Halak jegyében egyedül áll. Nyugtalan vagy, egyedüllétre volna szükséged. Ezt a vágyat egyenesen leküzdhetetlennek érzed. Nem azért, mert utálnád a világot, vagy annak valamelyik hozzád közelálló tagját, hanem mert gondolataid formába öntéséhez remetei magányra vagy legalábbis egyedüllétre van szükséged. Nos, tegyél belátásod szerint! Senki sem fog ezért szemrehányásokkal illetni.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygódat, a Neptunt többek között a Nap szembenállása támadja. Szélcsend van… de ennek ne dőlj be. Valamit érzel a levegőben. Igazad van, ezt hívják vihar előtti csöndnek. Tedd meg az ilyenkor szükséges óvintézkedéseket: vond be uszonyaidat, majd magad is húzódj be egy biztonságos, védett helyre. Fogyasszál vitamindús ételeket, és az üvegcséhez is hozzányúlhatsz… Igen, amelyikben a Béres-cseppek vannak. A többi már nem a te dolgod…

Exit mobile version