Napi horoszkóp (08. 27. hétfõ)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. Augusztus 27.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, több bolygóval is kellemetlen fényszögben áll. Összeütközésbe kerülhetsz mindenkivel, akit az utadba sodor a véletlen, legyen az utcai járókelő vagy a sarki fűszeres. Ma annyira elviselhetetlen lehetnél, hogy valósággal gyűjtöd az ellenségeket. Kenyértörésre viheted a dolgokat partnereddel is. Próbálj meg uralkodni indulataidon. Kerüld a biztonságodat veszélyeztető helyzeteket!









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, szemben áll a Neptunnal. Lassan kezded megszokni, természetesnek venni, hogy nagyban megy a játék. Először még hihetetlennek tartottad a szóban forgó összegeket, teljesíthetetlennek a határidőket. Pedig egyik sem az. A munka nem is mennyiségében növekedett meg igazán, az idegfeszültség vált szinte elviselhetetlenné. Egyetlen apró hiba is végzetes lehet. A sport, a mozgás felfrissít!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, ma saját jegyében áll. Ha mindig ilyen türelmes tudnál lenni, sok kellemetlenségtől kímélhetnéd meg magad. Olyan olajozottan megy minden, hogy már gyanakodni kezdesz, hátha valami nincs rendjén. Ki tudja, hová lesznek ilyenkor indulataid, heves kitöréseid, amelyekkel egyetlen pillanat alatt képes vagy felforrósítani a levegőt. Kár, hogy ebből a nyugodtságból nem tudsz elraktározni valamennyit későbbre, holott nagy szükséged lenne rá a jövőben.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a barátságos Vízöntő jegyében áll. A tegnapi kedvező élmények hatására könnyebben kezded az új hetet. Lelki életedben is ehhez hasonló jó változások következhetnek. Munkádban is örömödet leled, új ötletek juthatnak eszedbe. Légy kezdeményező kedveseddel, vidd el koncertre vagy vacsorázni, lepd meg valami aprósággal! Így elkerülheted az unalmas hétfői hangulatot, ünneppé varázsolhatod ezt a valóban remek napot.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, nagyon jó fényszögekben áll. Ha szabadságon vagy, ma semmiben sem találhatsz hibát, remek nap vár rád. Viszont ha dolgozol, legszívesebben jó messzire elkerülnéd a munkahelyedet. Kötelezettségeid roppant teherként nehezednek válladra. Pedig nincs több dolgod, mint máskor, csupán nagyobb figyelmet szentelsz érzelmeidnek. Szellemileg friss vagy, de a tettrekészséged egy kicsit alábbhagyott. Engedd el magad, hiszen nem maradsz le semmiről!









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen fényszöget kap a Jupitertől. Rendkívül lassan indul el ez a nap, mintha minden és mindenki 4-5 órával tovább aludna. Már bánod, hogy egyáltalán bementél a munkahelyedre, hiszen otthon kétszer ennyi teendőd lenne. Sajnos panaszaidnak délutánra meglesz a böjtje. Elszabadul a pokol, néhány óra alatt akarják a főnökeid mindazt behozni, amire ez az egész nap is kevés lett volna.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, szemben áll a Vízöntő jegyében a Neptunnal. Reggel néhány telefon teszi mozgalmassá a napodat, s innentől kezdve nincs megállás. Üzenetek, hírek, tennivalók tömkelege zúdul a nyakadba, azt sem tudod, mihez kezdjél először. Ha kapkodsz, abból csak bonyodalmak származhatnak. Próbálj meg higgadt fejjel felállítani egy fontossági sorrendet, és belevágni a sűrűjébe.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemes fényszögben áll a közlekedés házában tranzitáló Nappal. A nyár végi kirándulás előkészítésére nincs jobb alkalom. Mivel semmit sem bízol a véletlenre, most se hagyj teret az improvizációnak. Nincs rosszabb érzés, mint amikor a részletes terv egy pici, jelentéktelen dolog miatt megbukik.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes fényszögben áll a Holddal. Nyugalmas nap lesz ez a mai. Ma hajlasz arra, hogy elmélyedj a részletekben, odafigyelj másokra, belemenj hosszabb beszélgetésekbe. A szabadságon levő Nyilasokra ma egészségügyi szempontból veszélyek leselkednek, mivel nem ismerik a mértéket, és szervezetük teherbíró képességénél többet akarnak teljesíteni.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Még kiültethetsz a kertedbe konténerben nevelt, rövid tenyészidejű palántákat, hogy a késő őszi időszakban is legyen mit betakarítanod. Másodvetésben: bimbós kelt, babot, kaprot, sóskát. Igyekezz új életet létrehozni! Lelked szomorúságán már a gondolat is enyhít, nem beszélve arról, hogy a föld közelsége mindig megnyugtat. Éveket nyersz földközelben!









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Életritmusod most olyan gyors és izgalommal telített, hogy fennáll a veszélye, hogy hagyod kicsúszni a kezedből a szálakat, és ez szellemi vagy idegi kimerüléshez vezet. Próbáld meg kézben tartani az eseményeket. Igyekezz nyugodtnak és rugalmasnak maradni, figyelj oda a helyes táplálkozásra, és egyszerre csak egy dologgal foglalkozz. Nem alkalmas az időszak tárgyalásokra vagy jövőt érintő, fontos döntések meghozatalára.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, szemben áll a Szaturnusszal. Ne gondold, hogy egyik napról a másikra megváltozhatsz. Méghozzá egy alapvetően fontos tulajdonságodat illetően. Az is valami, hogy legalább megpróbáltad, hogy eljutottál a cselekvésig. Legközelebb biztosan másként alakulnak a dolgok. Lehet, hogy már holnap!

Exit mobile version