Napi horoszkóp (09. 02. vasárnap)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. Szeptember 02.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma megint kétségek gyötrenek, gondterhelt vagy. Mielőbbi bizonyosságot szeretnél, hogy még időben határoztad el magad a sorsdöntő lépésre. Sokat rágódsz azon is, hogy mi lenne a helyesebb: kiharcolni a képességeidet megillető helyet, vagy félreállni, csendesen meghúzódni a háttérben. Attól is szenvedsz, hogy senkihez sem fordulhatsz tanácsért. De próbáljon csak meg valaki tanácsot adni: nyomban felnyársalnád a szarvaiddal.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egész nap csak az ágyban lustiznál, kávét szürcsölgetnél, füstkarikákat fújnál, persze csak akkor, ha dohányzol. Körülbástyázod magad könyvekkel, újságokkal, aprósüteményekkel, kovászos uborkával, miegymással. De bármily gondosan erősítetted is meg állásaidat, kiűznek a váradból. Bőséges kárpótlás a vereségért az aranysárga, gőzölgő, finom húsleves.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A baráti összejövetelen, ahol egyébként nagyon oldott a hangulat, és mindenki remekül érzi magát, váratlanul üzleti ajánlattal rukkol elő egy régi ismerősöd. Habár első hallásra kitűnő ötletnek tartod a vállalkozást, mégsem tudsz megszabadulni attól a rossz érzéstől, hogy ez talán túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Másfelől viszont nem szeretnéd elszalasztani a ritkán adódó lehetőséget. Kérj időt, és beszélj egy e téren már sokat tapasztalt barátoddal.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Sikerült túljutnod a tegnapi konfliktuson, élvezd hát a hét utolsó napját! Kedvesed is belátta, hogy jobb a békesség. Ne húzd tovább a békülés enyhülést hozó pillanatait! Egészséged kitűnő, jót tett a sportolás és a pihenés. Csak így tovább! Folytasd ezt a sorozatot! Lelkierőd visszatért, fordítsd hasznos célokra. Készülj elő a következő hétre!









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemes fényszögben áll a Holddal. Harmonikus életre vágysz, és pontosan tudod azt is, hogy ezt hogyan érheted el. Ma különösen nagy szükségét érzed a biztonságot jelentő hátországnak. Újabb terveket forgatsz a fejedben, fontos döntések előtt állsz, de tisztában vagy azzal is, hogy a nagy tettek végrehajtásához elengedhetetlen az otthoni béke.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Meglehetősen megviselt a tegnapi nap, így ma szívesen maradsz egyedül. Az, hogy nem kívánkozol emberek közé, még nem ok arra, hogy a lakásodból se mozdulj ki. Menj el sétálni egy szép erdőbe! Ez nemcsak egészséges, de szinte biztos, hogy senki sem zavar majd, és kiszellőztetheted a fejed. Este nehezen küzdöd le a vágyad, hogy részt vegyél a társasági összejövetelen, de hidd el, túl sérülékeny vagy még.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha kirándulást tervezett mára a család, ne riasszon el titeket az a kis zápor, ami reggel pillanatok alatt érkezik, s legalább ilyen gyorsan eláll, ahogy ez ilyenkor nyár végén lenni szokott. Ha kitartotok az eredeti elképzelés mellett, csodálatos élményben lesz részetek, eddig ismeretlen tájakat fedeztek fel. Amennyiben visszakoztok, később megbánjátok. Sajnos az esti együttlét sem úgy sikerül, aminek ígérkezett.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha már nem hallgathatod a tenger zúgását, nem tehetsz egyebet, mint hogy a strandot választod. Ez ugyan nem helyettesíti a természetet, a jó levegő és a puha parti föveny is hiányzik, de mégis jobb, mint ha a balkonon ülve az autók bűzét szagolnád. S talán nem is olyan hiábavaló a strandolás. Találkozol valakivel, akivel régóta szerettél volna, de valahogy mindig elkerültétek egymást.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, egy kellemetlen négyszög csúcsán áll. Ne csinálj ma semmiből se különösebb gondot, sőt hagyd, hogy az események megtörténjenek veled. Lehet, hogy ez csak érdektelen, hétköznapi apróságokat jelent, de az is lehet, hogy váratlan és szokatlan élményekben lesz részed. Nagyon sok függ a te nyitottságodtól, kezdeményezőkészségedtől és megérzéseidtől.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Lehetséges, hogy felkelti az érdeklődésedet az okkultizmus valamelyik ága. A megérzéseid azonban az elején még hamisnak bizonyulnak, valami ugyanis meggátol abban, hogy a dolgok valódi mélyére láss. Lehetőleg ne beszélj most túl sokat, mert a mondandód mindössze unalmas, üres szóbeszédnek tűnhet mások előtt. Bármennyire is próbálkozol, képtelen leszel meggyőzően érvelni a meglátásaid mellett.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Tegyél pontot egy régóta húzódó személyes ügy végére, legyél határozott. Ma súrlódásmentesen együtt tudsz működni másokkal, így eredményeket érhetsz el. Távolban élő rokonod szeretne hozzád jönni látogatóba, sőt lehet, hogy tovább szeretne maradni, mint ahogyan azt te szeretnéd. Ebből a kedves vendégből nem lesz elég a három nap, ezt csak tetőzi, hogy a család valamelyik gyermeke segítséget kér tőled egy „nemes cél” megvalósításához…







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ma épp elég „rutinmunka” vár rád otthon, ezért nem lesz időd a pihenésre. Szerencsére elég tapasztalatod van ahhoz, hogyan kell gyorsan takarítani és ebédet főzni, akár több napra is. Könnyen előfordulhat, hogy kisebb üzleti körútra kell indulnod holnap, ennek te nagyon fogsz örülni, a családod kevésbé fogja támogatni ezt az elképzelést. Próbálj kompromisszumot kötni velük.

Exit mobile version