Napi horoszkóp (09. 26. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. Szeptember 26.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes fényszögbe került a Merkúrral. Lehet, hogy minden gondod megoldódik? Érvényesülési lehetőségeid biztatóak. Pénzügyi vállalkozásod sikerrel kecsegtet. Tettvágytól duzzadsz, alkotóerőd kiteljesül.
Mindez kedvezően befolyásolja előmeneteledet. Közérzetednek is jót tesz, hogy szilárd talajt érzel a lábad alatt. Ismét erélyes és határozott leszel.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, már jól kapcsolódik a Plútóhoz. Mind világosabban fogod látni elképzelésed buktatóit is. Számtalanszor körbe kell járnod a kérdéskört, és készülj arra is, hogy lehet, hogy nem jutsz semmire. Valószínű, hogy amikor már csaknem a papírkosárba vetnéd az egész paksamétát, rátéved a szemed egy számoszlopra. Az alapszámítás: egy nagyságrendet tévedtél… Akkor hát mégis megvalósítható?







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód jó fényszögek között áll. Ha ritkán is, néha azért feltámad benned a gondoskodás vágya. Ilyenkor lelkiismeret-furdalásod van, hogy nem törődsz gyermekeiddel, nem viseled gondját beosztottaidnak, nem sétáltatod a kutyádat, nem simogatod a macskádat vagy a párodat. Ne próbáld meg futószalag-technikával pótolni mulasztásodat, mert még jobban megsértesz mindenkit.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, ma együtt áll az Uránusszal. Nagyon szereted a nagy társaságot, ám néha nem árt, ha kissé visszafogod magad. Mindenütt ott szeretnél lenni, de ez nem lehetséges. Vigyázz, ne merülj el felesleges dolgokban, felszínes kapcsolatokban. Ígéreteiddel is légy takarékosabb! Tudjuk, hogy nehéz a kísértésnek ellenállni, de ha nem tartod be a szavad, hiteled veszítheted.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemetlen fényszögben áll a Marssal. Észreveszed, hogy a hátad mögött mesterkednek, s igyekeznek keresztülhúzni számításaidat. Mielőtt támadsz, készülj fel a harcra. Derítsd ki, pontosan kikkel szemben kell megvédened magad, s akkor azt is tudni fogod, milyen harcmodort válassz. Lehet, hogy nem lesz ínyedre, de sose feledd, mindenkit a saját fegyverével lehet legyőzni. Ellenfeleid sem válogatnak az eszközökben.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögekben áll. Már nem lepődsz meg azon, hogy minden megy a maga megszokott üteme szerint, komolyabb erőfeszítések nélkül. Ennek tudatában kissé zsúfoltan szervezed meg délutáni programodat, hiszen bízhatsz abban, hogy ma is időre befejezed a munkát. Elképzelhető, hogy ezzel gondok lesznek, s így lekésed az első megbeszélést. Ne bánkódj, nem sokat vesztettél vele!









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, ma kellemes fényszögben áll a Plútóval. Ma kegyeibe fogad a sors, és melléd áll a szerencse is. Komoly pénzügyi sikert remélhetsz, és egy nyertes játszmát. Mindezt betetőzi, hogy Ámor nyila is szíven talál. Régóta vágytál már ilyen rendkívüli napra, élvezd hát ki az utolsó másodpercig. Ezen az éjszakán különben sem érdemes korán elaludnod…








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, ma már a Vénusszal kellemes kapcsolatba került. Kiderült, hogy fél gőzzel nem tudod mozgásba hozni a gépezetet, az ímmel-ámmal végzett munka nem sok gyümölcsöt terem. Ha mindehhez hozzáteszed még az egyre romló körülményeket is, könnyen beláthatod, hogy ez így nem mehet tovább. Ha komolyan veszed a dolgot, és minden erődet megfeszítve dolgozol, megtarthatod az eddig elért eredményeket.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a jó hatású Jupiter, felemás érzésekkel ébred. Ha a munkádban szerencséd van, akkor szerelmi téren lehetsz peches, vagy kerülhetsz nehéz helyzetbe. Ha viszont rád mosolyog Ámor, akkor a munkahelyeden adódhat probléma, vita, veszekedés, kollégával, főnökkel. Azonban hogy melyik területen leszel szerencsés, és melyiken nem, most nemcsak rajtad múlik, hanem a körülményeken is.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, az égi horoszkóp pénzügyi területén áll. Ne sajnáld rá a pénzt, vedd igénybe szakértő véleményét egy nagyon fontos üzleti ügyben. Megéri. Egy családi esemény törli majd a naptáradból a tervezett utazást, de kárpótol is érte. Teljes bedobással egy új ügy mellé kell majd állnod, s ez sokat lendít rajtatok.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, együtt áll a Holddal. Egész nap csak a kedvesedre gondolsz, vele lennél, kényeztetnéd, dédelgetnéd. A dolgok azonban úgy alakulnak, hogy végül te szorulsz babusgatásra, dédelgetésre, ha nem vigyázol magadra, hamar megfázhatsz. De hogy hogyan is tudsz meghűlni ebben az őszi verőfényben?







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, még mindig a Vénuszhoz kapcsolódik. Te is időben kapcsoltál. Nem lehetne mindig így indítani a napokat? Legalábbis ami a nagy fontosságú ügyeket illeti. Hiszen a többiekkel máskor sincs baj. De amint valami nagyobb dologba kezdenél, addig méregetsz, számolgatsz, míg valami eltűnik, a befektetett tőkéről nem is szólva.

Exit mobile version