Napi horoszkóp (10. 01. hétfõ)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. Október 01.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes fényszögben áll a Merkúrral. Mostanában nem kímélted magad, mindent bedobtál az érvényesülésed érdekében, és hoztad is a legjobb formádat. Elismerésed, sikereid igazolnak, de nincs kizárva, hogy egészséged látja kárát a megerőltető hajtásnak. Igyekezz pihenni. Közben a családod vagy a partnered is tartogat egy kis meglepetést. Nem fogsz unatkozni, ettől ma nem kell félned.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemes fényszögben áll a Plútóval. A fák koronáját cibáló szél és a megsárgult levelek dacos „csak azért is” hangulatot ébresztenek benned. Mindent dérrel-dúrral csinálsz, a leesett papírcetlik pontosan mutatják, merre jártál. Számos dolgot elintézel, benső nyugtalanságod mégsem szűnik, azt csak kedvesed csillapíthatja vigasztaló, tűnődő simogatásával.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll a Marssal. Eljött a te napod. Ma tarolhatsz, dicsőséget arathatsz, hódíthatsz, mindenki meghajol a nagyságod előtt. Király/királynő lehetsz, uralkodó, akire néma áhítattal tekintenek fel az alattvalók. Azt azért ne feledd, hogy uralkodásodnak hamarosan vége szakad, s ha rosszul sáfárkodsz hatalmaddal, senki sem lesz rest a fejedre olvasni bűneidet.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemes fényszögben áll a Nappal. Az utálatos hétfő is tud néha szép és kellemes lenni. Ilyen ez a mostani is. Minden jobban megy, mint vártad, a munkába is hamar belerázódtál. Új dolgokat fedezel fel magad körül, minden kis apróságnak képes vagy örülni. Jó volna, ha mindig ilyen hangulatban lehetnél. Könnyed, játékos kedved a többiekre is átragad, így jókedvűen és gyorsan telik a nap.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemesen kapcsolódik a Holdhoz. Jól kezdődik a heted, s némi alkalmazkodással zökkenőmentes lehet a napod. Megpihenhetsz, hiszen sem a csillagok, sem az emberek nem gátolják tevékenységedet. Szabadjára engedheted képzeletedet, apró műgonddal tervezheted minden lépésedet. Szép nyugodtan haladva kevesebbet hibázol.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlenül kapcsolódik a Holdhoz. A megszokott hétköznapok közönyével telik ez a nap, az átlagosnál is kevesebb munkával, így még unalmasabbá téve az amúgy sem túl szórakoztató hétfőt. Abban reménykedhetsz csupán, hogy váratlan telefonhívás érkezik, s olyan hírt kapsz, mely megmozgatja tested-lelked. S ha hiába várod ezt a jelentkezést, este ne számíts mozgalmasabb életre!









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, túl sok energiát kap a Plútótól. Talán túlbecsülted képességeidet, de a legnagyobb baj az, hogy egészségi állapotod sem megfelelő, ekkora terhelést, ilyen nagy stresszhelyzetet nehezen tudsz átvészelni. A kisebbik baj, hogy nem tudod befejezni ezt a munkát, és ezt sajnos megsínyli az egészséged is. Vond le a tanulságot, hogy legközelebb ne érhessen hasonló kellemetlenség. De most elsősorban azzal törődj, hogy felépülj!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, nagyon jó fényszögben áll a Vénusszal. Most tényleg nem lehet okod a panaszra. Annyi kellemes meglepetés érhet ebben a néhány napban, mint máskor hetek alatt. Úgy látszik, az ősz az ígéretek beteljesülésének ideje. Használd ki jó alaposan a kedvező lehetőséget, mert a későbbiekben ezek nem lesznek ilyen kecsegtetőek.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemetlen kapcsolatban áll az Uránusszal. Ma nagyon hullámzó a hangulatod. Apróságok felbosszanthatnak, kis sikertelenségek elvehetik a kedvedet a munkától. Kis örömök, kis sikerélmények pedig feldobottá, bizakodóvá tesznek, optimizmussal töltenek el. Szélsőséges hangulatok és indulatok között hullámzó kedélyed rányomja bélyegét a kollégáiddal és szeretteiddel való viszonyodra. Vigyázz, nehogy akaratlanul is megbánts valakit.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemesen kapcsolódik a Merkúrhoz, az ismeretek bolygójához. Használd fel a napot megfigyelésekre, szemlélődésre! Tanulmányozd környezeted reagálásait! Később nagy hasznodra lesz. Gyűjtsd az erődet! Ami feladat ma rád vár, azt a bal kisujjadból képes vagy kirázni. Ne morgolódj emiatt! Ha többletenergiád van, inkább ússz egyet, vagy sétálj. Hidd el, hogy ez többet ér mindennél.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlenül kapcsolódik a Jupiterhez. Kissé fáradtan, ám derűsen látsz hozzá benti teendőidhez, ám mégis előfordulhat, hogy ma azonban sem munkádban, sem munkatársaidban nem fogsz sok örömet lelni. Az idő is szürke, ködös, esőre hajló, kollégáid is komorak. Igyekezz haza, és életed párjával (esetleg gyerekeiddel) együtt menj el moziba!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Valahogy csak kibírod ezt az unalmas napot. Kipihenten minden könnyebben megy. A taposómalom is. Automata módjára végzed a munkádat. Hiába, a gyakorlat, a beidegződött mozdulatok, a rutin – mindennek előnyei is vannak. Közben rengeteg mindenre jut idő. Gondold végig, mit szeretnél vásárolni, meg aztán mosni is kellene… a csekkeket feladni – jesszusom! –, a táviratot nehogy elfelejtsd feladni!

Exit mobile version