Napi horoszkóp (10. 03. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. Október 03.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemetlenül kapcsolódik a Naphoz. Talán többet vállaltál a kelleténél, vagy sokat kockáztattál vállalkozásaidban, ezért kimerültséget érzel, és a kelleténél ingerültebb vagy környezeteddel. A jóindulatú figyelmeztetések is idegesítenek, nem tűrsz ellentmondást semmiben. Rosszak az előérzeteid, állandó aggodalom gyötör családodért, vagy féltékenység kínoz. Miért nem tisztázod a félreértéseket?









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, jó fényszögben áll a Marssal. Te győztél, ha lenyomod az undok vekkert, mielőtt még megszólalhatna. A rádióban kedvenc dalodat játsszák. Jókedved van. Talán csak azért nem kezdesz énekelni, mert nem illik a munkahelyen. Furcsállod, ahogy a többiek megszólalnak, száraz, szaggatott prózában teszik, holott énekszóval is közölhetnék mondanivalójukat. Mennyivel természetesebb volna!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a nagyon is őszies Skorpió jegyében áll. Állítólag minél öregebbek leszünk, annál kevesebb örömben van részünk, és egészen más dolgoknak örülünk, mint fiatalon. Vannak, akik még fiatalkorukban sem képesek örülni semminek, ma éppen egy ilyen emberrel hozhat össze a sors. Próbáld meg, hátha neked sikerül kimozdítanod őt ebből a szomorú állapotból.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, ma együtt áll a Marssal. Kicsit túlbonyolítottad a tegnapi randevút. Lehet, hogy románcod túlzottan megzavarta eddigi életrendedet? Nem vagy valami válogatós mostanában. Túl kellene már esned ezen a zűrzavaros időszakon. Úgy érzed, jó formában vagy, tetterős is, mégis nem egészen kerek ez a világ. Megint szükséged volna néhány nap egyedüllétre, hogy végre dönteni tudj. Este kellemetlen telefonhívás vagy találkozás vár.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha nem kavarsz vihart magad körül, és kitérsz a dühös emberek útjából, mindenfajta nehézség nélkül átvészelheted a napot. Még jó híreket is kaphatsz, amelyek megerősítenek hitedben, hogy érdemes küzdeni. Ha elhanyagoltad családodat, szakíts rá időt, hogy kedveskedj szüleidnek, meghallgasd kedvesed, házastársad gondjait, gondolatait. Hazafelé ne felejts el egy üveg pezsgőt venni.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, ma a Marssal is és a Holddal is jól kapcsolódik. Szeretsz egyedül, higgadt fejjel dönteni. Azt viszont kifejezetten gyűlölöd, ha pillanatok alatt kell fontos ügyekben választ adnod. Fogadd el a baráti tanácsot, így talán könnyebb dolgod lesz, s a határidőt sem léped túl! Ha a baráti szóra nem hallgatsz, csak magadnak tehetsz szemrehányást. Nem ez az első alkalom, hogy önfejűen viselkedsz, s nagy valószínűséggel nem is az utolsó.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Lehetséges, hogy a füledbe jut, hogy napok óta pletykák keringenek szerelmi ügyeidről. Különösebb jelentőséget ne tulajdoníts a mendemondáknak, hiszen tisztában kellene lenned azzal, hogy csak az irigység beszél az emberekből. Sőt, inkább hízeleg hiúságodnak, hogy már környezetednek is szemet szúr a másik nem iránt érzett leküzdhetetlen szenvedélyed. S ez általában nem marad viszonzatlan vonzalom.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, nagyon jól érzi magát a szerelmes Vénusz társaságában. Ma kiváló alkalom nyílik az ismerkedésre, sőt VELE is összefuthatsz. Hacsak néhány percre is, de felvillan egy rég elveszettnek hitt lehetőség. Ugyanakkor egy nagy adag elintézendő munka is vár rád, amit nem szabad elhalasztanod. Amilyen jó napod van, ma biztos, hogy megtalálod a kettő közötti arany középutat.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemetlen kapcsolatban van a mások pénzének házában ülő Uránusszal. Anyagi természetű problémáid lehetnek, pénzzavarba kerülhetsz, adósságot kellene törleszteni, vagy venni valamit, de nincs miből. A legokosabb, ha nem esel pánikba, nem szaladsz kölcsönért másokhoz, nem beszélsz mellé, s nem is ígérgetsz. Próbálj egy kis haladékot nyerni, néhány napon belül kedvező változásokra számíthatsz, mely megoldja a gondjaidat.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, az egészséget jelző Szűz jegyében áll. Neked, aki kiváló képzelt beteg vagy, eszedbe sem jut most az aggódás. Végre panaszmentesnek érzed magad, illetve tudomásul veszed az idővel járó kopásokat. Érdemes megszilárdítani ezt a biztonságérzetet, és egy kicsit rádolgozni. Ha nem vagy elég következetes a munkarendedet illetően, szétforgácsolják az idődet.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen fényszögben áll az emberséges Jupiterrel. Az a gondolat jár a fejedben, hogy talán fásult, önző és nemtörődöm voltál mostanában, úgyhogy ma mindent jóvá akarsz tenni. Dugipénzedből csodálatos holmikat vásárolsz kedvesednek. Csaknem sírva fakad majd, akkora örömet szerzel majd ezzel. De ugye te is tudod, hogy ajándékokkal nem lehet mindent megoldani?







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, magányosan áll a Vízöntő jegyében. Talán jobban fáj a derekad, de inkább a hátad, mint szokott, és itt, a mellkasodban sincs valami rendben… Arra nem gondoltál, hogy el kellene menned a szokásos orvosi ellenőrzésre? Egy komplett vérkép sok mindent elárul a fizikai állapotodról, és a vérnyomásod sem olyan, mint amilyennek lennie kellene. Jobb lenne a bajt megelőzni, mint később gyógyítani.

Exit mobile version