Napi horoszkóp (10. 17. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. Október 17.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, még mindig kellemes fényszögekben áll. Nagy öröm ér: helyreáll az egészséged, vagy kiderül, hogy alaptalan volt a félelmed. Felszabadult és vidám lehetsz. A jó közérzet ahhoz is hozzásegíthet, hogy játszva oldd meg üzleti vagy peres ügyeid problémáit. Szerencsés kézzel húzhatsz lapokat a sors nagy paklijából is. Valami megmagyarázhatatlan belső nyugtalanság mégis arra késztet, hogy elégedetlen légy életeddel vagy önmagaddal.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, együtt áll a Szaturnusszal. Sokat éjszakázol, ami már önmagában is baj. Ám az még inkább helyteleníthető, hogy csak úgy vagy képes fennmaradni, ha kávézol és dohányzol. Néha már akkor is szükséged van eme ital élénkítő hatására, ha semmi dolgod. Acélozd meg akaratodat, mert ezeken a kényszerpályákon alakul ki a rászorultság, a függőség. Told hát félre a kávét, és lehetőleg csökkentsd a cigarettafogyasztásodat is.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll a Marssal. Miért van az, hogy mindig akkor támadnak kétségeid a jövőt illetően, amikor alapjában véve remekül mennek a dolgaid, amikor, ahogy mondani szokták, szalad a szekér? Lehet, hogy így készülsz fel lelkileg a bekövetkező rosszabb időszakra? Ha ez így van, akkor rendkívül bölcs ember vagy, s ezért sikeresen vészeled át a válságos napokat.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, együtt áll a Plútóval. Nem szívesen ismered be, hogy érzelmileg nem igazán állsz a helyzet magaslatán. Túlszervezed az életed is, egyszerre négy-öt programot szervezel, így egyiket sem élvezheted igazán. Ne hajszold a szórakozást, ne akarj mindenáron nyerni. Ne szívd mellre, ha nem minden úgy következik be, ahogy szeretnéd. Figyelj jobban arra, mit teszel!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemes fényszögben áll a Neptunnal. Rendkívül nagyvonalúan nyújtasz segítséget az arra rászorulónak, de észrevetted, hogy sosem titokban teszed? Jótékonyságod látványos, mert szereted, ha mások csodálják önzetlenségedet, bőkezűségedet. Emiatt hozzátartozóid szenvednek a leginkább, hiszen otthon ritkán akad lelkes nézőközönség, így ők alig találkozhatnak nyíltszívű és gáláns éneddel. Tégy ezúttal kivételt, egy doboz csokoládéval.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll a Marssal. Kedvesed hálás lesz a tegnapi gyönyörű estéért, és elhatározza, hogy ma viszonozni próbálja kedvességedet. Intézd úgy az ügyeidet, hogy egy percet se késs a randevúról! Légy feltűnően csinos és kedves! Ez a játék majd mindkettőtöknek tetszik. Olyan lesz ez a randevúzgatás, mint szerelmetek hajnalán volt. S ha jobban belegondolsz, csodálatosan kezdődött. Csak rajtatok múlik, hogy ez még hosszú éveken át így legyen.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygódat, a Vénuszt, ma a Merkúr segíti a legjobban. Rutinosan, könnyedén végzed munkádat, pedig van bőven dolgod. Azonnal felismered a helyzeteket, s máris reagálsz. Pillanatok alatt képes vagy bármit megoldani. Csak az bánt, hogy este randevút beszéltél meg egy új partnerrel, s ez ügyben korántsem vagy rutinos, sőt éppen ellenkezőleg. Zavarodban sokszor gyerekesen viselkedsz, s ezzel esetleg elriasztod újdonsült szerelmedet.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, együtt áll a Holddal. A kedvesed egyáltalán nem rossz szándékkal mondta, amit mondott, és a hangsúlyában sem volt semmi bántó. Talán érzékenyebb vagy most az átlagosnál, s emiatt veszed rossz néven az esetet. Persze neki is lehetett volna annyi empátiája, hogy ilyen lelkiállapotban tapintatosabban viselkedik, de hát a figyelmesség soha nem volt a legfőbb erénye.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter kellemes fényszögben áll a Neptunnal. Jól döntöttél, ha elvállaltad a megbízatást. Most megmutathatod, mire vagy képes. Hangulatod kiváló. Munkatársaid mindenben igazat adnak neked, nem vitatkoznak, mint máskor. Az összes utasításodat pontosan és időben végrehajtják. Ha minden napod ilyen lenne, kitűzött céljaidat hamarabb elérhetnéd.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a dolgos Szűz jegyében áll. Lekötnek a határidős munkák. Lélegzetvételnyi időd sincs. Dicséretes, hogy nem veszíted el a fejed, hogy még környezeted megnyugtatására is futja energiádból. Ha akad is egy-két elintézendő dolog, ami holnapra marad, ne izgasd fel magad. A sorrendiségben döntsön a fontosság! Ha jelenleg van partnered, az esti összegezést vele is megbeszélheted.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz fényszögben áll a Jupiterrel. Valóban fontos, sorsdöntő nap a mai. Vigyázz, légy elővigyázatos! Ha esetleg elszólod magad, kikottyantod, amit pedig titokban kellene tartanod, akkor hosszú évek, hónapok munkája mehet veszendőbe. Ha viszont nyugodtan, megfontoltan cselekszel, akkor fényes, ragyogó jövő vár rád. Egészségi állapotod, lelkierőd, életkedved nem hagy maga után kívánnivalót, úgyhogy helytelen döntés esetén erre nem hivatkozhatsz. De miért is kellene bármire is hivatkoznod?







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygódat mindenki segíti. Talán ezért gondolod úgy, hogy egyhangú a nap, de azért még nem kell okvetlenül szomorkodnod. Mi mást is várhatnál ebben az évszakban? Jobb, ha alkalmazkodsz. Hébe-hóba amúgy sem tiltakozol egy csipetnyi mélabú ellen. Íme, a természet most a segítségedre siet. Ne tiltakozz, add meg magad az édes-bús-borongós hangulat csábításának. Gondolj kedvenc versedre, vagy egy régi, szomorkás dallamra! Ha van kedved hozzá, dúdold el…

Exit mobile version