Napi horoszkóp (10. 20. szombat)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. Október 20.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Imádod, ha te állsz a középpontban, és fogadod a hódolatokat vagy utasításokat osztogathatsz. Most kiélheted ezt a hajlamodat is. A várható családi eseményekben, akár közvetlenül, akár közvetve érintenek – gyerekeiddel, rokonságoddal kapcsolatosak –, számítanak a közreműködésedre. Élvezd ezt az elfoglaltságot, most ez éppen a kedvedre is való!









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Csak azokat a kapcsolatokat szereted, amelyek viszonosak: „Én is neked, te is nekem!” Egyébként nincs sok értelme kapcsolatról beszélni. Ezért lehet a család, a barátság, a szerelem óvó, megtartó közeg. Örülsz annak, hogy esetleges új munkaadód szintén családos ember. Valamiért úgy érzed, hogy így nagyobb súlya van adott szavának.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen kapcsolatba került a Holddal. Sajnos nem telik zavartalanul ez a nap, mert a partneredből feléd sugárzó féltékenység tönkreteszi hangulatodat. Nem először fordul ez elő, és nem is utoljára. Akár rászolgáltál, akár nem, mindenképpen tapintatosabbnak kéne lenned, mert különben hosszú ideig elkísér ez a kellemetlen érzés.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen kapcsolatban áll a Merkúrral. Tegnapi beszélgetőpartnered kellemes alkalmi ismerősből baráttá válhat. Kicsit ingerlékenyebb vagy a kelleténél, szerelmi kalandodban is bizonytalan vagy. Érzelmileg mostanában amúgy is ingatag vagy, bár szerencsére azért nem tragikus a helyzet. Ha valamelyest józanabbul mérlegelnéd a körülötted folyó dolgokat, belátnád, hogy nincs okod idegeskedésre. Az egészségedre viszont jobban kellene figyelned, a szűrővizsgálatokra is feltétlenül menj el!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemes fényszögben áll a Plútóval. Hunyni látszik az Oroszlán tüze, ma nem leszel olyan energikus, mint máskor. Inkább arra vágysz, hogy békén hagyjanak. De mindez múló hangulatnak bizonyul csupán, hiszen könnyen előcsalogathatnak, ha kedvedre való mulatság kínálkozik. Márpedig mindig akad valaki, aki nemcsak azt a bizonyos „Katát”, hanem téged is táncba hív.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, ma kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Lehetséges, hogy a napokban kicsit kevesebbet törődtél magaddal, pedig nyáron szépen karban tudtad tartani magad. A felszedett kilók és az elernyedt izmok nemcsak egészségtelenek, de nem is mutatósak. Ha ma fizikai munkával töltöd a napot, ez javíthat a helyzeten. De ha inkább sportolni lenne kedved, tedd azt! A legfontosabb, hogy jókedvvel tedd, mert így van rá esélyed, hogy máskor is megismételd.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz szemben áll a gyorsaság bolygójával, az Uránusszal. Régóta vágytál már jogosítványra, s ma jó lenne, ha jelentkeznél is egy tanfolyamra. Még el sem kezdődött az oktatás, partnereddel máris azon civódtok, hogy mikor ki fog vezetni. Hogy megbékítsd, vagy egyszerűen csak kikapcsolódás céljából lepd meg őt két mozijeggyel. A film után olyan feldobott hangulatban lesztek, hogy még sétáltok is egyet ebben a csípős időben.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nincs jobb időtöltés, mint egy kiadós kirándulás. Meg kell feledkezned a hétköznapi robotról, az egymásba érő éjszakai munkákról, a monoton, ismétlődő problémákról. Ha kiszabadulsz a természetbe, meglátod, egy csapásra megszűnik minden baj. A dolgok visszanyerik valós értéküket, nagyságukat és értelmüket. Helyükre tudod rakni kapcsolatrendszered elemeit is, s mindezt úgy, hogy tudatosan nem is gondolkodsz ezekről.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ezen a hétvégén is a munka lázában égsz. Hiába, ha neked való feladatot kapsz, egyszerűen nem vagy képes ellenállni. Rólad aztán igazán elmondható, hogy hivatásod megszállottja vagy. Ráadásul egy olyan ismerősöddel is összefutsz, aki segítségedre lehet, feltéve, ha van türelmed végighallgatni és nem igyekszel minél hamarabb lerázni.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Elfacsarodik a szíved, olyan dolgok esnek meg közvetlen környezetedben. Ami megtörtént, azon nem lehet változtatni, de elgondolkozni érdemes rajta. Képes leszel az értelmetlen hajtást egy kicsit visszafogni. Ha úgy érzed is, hogy a leborulásig hálásnak kell lenned valakinek, mégis vedd fontolóra, hogy nincs-e más módja ragaszkodásod kifejezésének.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen fényszögben áll még a Jupiterrel. A pihenés első napján még mindig a vállalkozások sikere foglalkoztat, ami nem helyes. Amikor kellett, valóban nyugodt és körültekintő voltál, ezért most nem kell izgulnod, ha viszont kapkodtál volna, akkor most már úgyis teljesen mindegy lenne. Családod, barátaid is érzik, hogy túlságosan is az elmúlt hét történései foglalkoztatnak, próbálj meg leengedni.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemes fényszöggel kapcsolódik a Jupiterhez. Lehetséges, hogy túl vagy hajtva, túl sokat vállalsz, túl gyakran dobnak mély vízbe. Csoda-e, ha leteper a fáradtság? Egyetlen vágyad van csupán: ne kelljen dolgoznod. Végül is nem kívánsz lehetetlent, elérkezett a hétvége, jogod van a lazításra. Azért ezt ne hirdesd nagy hangon, mert lesz, aki kétségbe vonja.

Exit mobile version