Napi horoszkóp (10. 24. szerda)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. Október 24.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, a napjegyed családi területén tranzitál. Előérzeted most sem csal meg: bekövetkezhet a legrosszabb, ami csak lehetséges jelenlegi körülményeidben. Kénytelen leszel szembenézni azzal, hogy az egészségeddel nem játszhatsz tovább, vagy hozzátartozóid betegsége okozhat megoldhatatlannak tűnő gondokat. Lehetőleg próbálj felülkerekedni a bajokon. Zaklatottságodban a legkisebb figyelmetlenség is újabb bonyodalmakkal tetézheti a nem éppen könnyű napokat.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Új munkádba, munkakörödbe kiválóan beletanultál már, de nagyon nehezen viseled az állandó idegfeszültséget. Nem lehet lötyögni, kiengedni, lazítani. Minden egyes pillanatban „észnél kell lenni”, minden percet ki kell használni. Egészséged tartós károsodása nélkül csak akkor fogod bírni az iramot, ha életformát változtatsz. Rendszeresen ússz, teniszezz, kerékpározz stb. – meglátod, segíteni fog!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Könnyen kellemetlen szóváltásba keveredhetsz egy hozzád közeli személlyel, talán egyik rokonoddal, s ha mindketten kötitek az ebet a karóhoz, holtpontra juthat az ügy, és még csak remény sem lesz az elmozdulásra. Talán az ebből fakadó idegesség lehet az oka makacs fejfájásodnak, amely végigkísérhetné egész napodat. Ha kibírod, ne szedj tablettákat, ne igyál egynél több kávét. Próbáld meg természetes módon elejét venni a kínzó fájdalomnak! Például egy rövid alvással vagy pihenéssel.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, ma kellemetlen fényszögek közepette találja magát. Talán úgy érzed, munkahelyeden minden rendben halad, te is elégedett vagy saját tevékenységeddel, s mégis, amikor dönteni kell, elbizonytalanodsz majd. Ha ma a tétlenséget választanád, nem veszítenél semmit, sem anyagilag, sem erkölcsileg. Úgyis olyan indiszponált vagy, hogy csak elrontanád, amihez hozzányúlsz. A mai napon karrieredet sem mozdíthatnád elő. Olykor-olykor engedj meg magadnak némi fényűzést! Tégy olyat, amit eddig még soha!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Jó előjelek mutatnak arra, hogy munkahelyeden nem volt hiábavaló a sok erőfeszítés. Most a legapróbb sikerélmény is szárnyakat ad neked. Használd ki derűsebb hangulatodat, és oldd fel az otthoni feszültségeket. Egy apró ajándék, netán vacsorameghívás, esetleg néhány bűnbánó szó elegendő lehet ahhoz, hogy szépnek lásd a világot egy szerető partner oldalán.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Csábító ajánlatokat kapsz, de nem tudod, mit kezdj velük. Annyi mindenre kell egyszerre összpontosítanod, hogy ezek átgondolására nem marad időd. Pedig érdemes volna ellopni néhány órát, hogy megfontolhasd, esetleg megbeszélhesd valakivel a kínálkozó lehetőséget, hiszen gyökeresen megváltoztatná eddigi életedet. Vagy talán éppen ettől félsz? Túlzottan hozzászoktál a mostanihoz?









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, szemben áll az Uránusszal. Már-már felengedni látszol, amikor újabb rossz híreket kaphatsz. Elveszítheted kedvesedet, pénzedet vagy akár az állásodat. Ne engedd, hogy ez a dolog olyannyira megviseljen, hogy magadba zárkózz, és elfordulj a világtól. Igenis képes vagy rá, és akarj is részt venni a család életében. Nincs rettenetesen nagy baj, ha ez az állapot csupán egy-két napig tart, de ha tovább, nem ártana orvoshoz fordulni.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Ajánlatos óvatosnak lenned a pénzügyekben ezekben a napokban. Nem alkalmas az idő a kockázatos vállalkozásokra, hajlamos lehetsz ugyanis olyan tudat alatti motivációkat követni, amelyeknek nincs sok közük az aktuális helyzethez. Nem jegelni kell a dolgokat, csak legyél óvatos. E tranzit néha egy családtaggal való egészségügyi problémát is jelezhet, de nem feltétlenül.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Sajnos sokáig marad a Szaturnusz a hivatás házadban. Néha frusztrációnak, kudarcnak érzi ezt az ember, vagy aggasztó időszaknak, amikor kellemetlen feladatokkal terhelik, de ez elsősorban akkor van, ha az önmaga által felépített életpálya vagy hivatás túlságosan idegfeszítő vagy erőltetett, vagy nem eléggé reális, és az ember valódi természetének nem felel meg. Ez a fázis nem szükségszerűen mutatja azt, hogy az ambícióidat keresztezik.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a napjegyed kilencedik házában tranzitál. Tulajdonképpen ez az az idő, amikor a legmagasabb szintű hitet keressük és meghatározzuk a magunk számára, és ez egyaránt vezethet filozófiához, valláshoz, metafizikai tanulmányokhoz, jogi vagy társadalomtudományi teóriákhoz. Ilyenkor kell meghatározni a hitünket, ami az életünket vezető, irányító és megvilágító gondolatként szolgál.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, még mindig harcol a Jupiterrel. Másokkal való küzdelmedben előfordulhat, és hajlamos lehetsz arra, hogy makacsul kitarts a saját gondolataid mellett, még akkor is, ha az abszolút rossz vagy helytelen. Ha kalandvágyó, egyfajta hazardírozó természetű ember vagy – akkor hajlamos leszel arra, hogy veszélyben élj még akkor is, ha az nem hozza meg a várt eredményt. Az alkotóképesség szárnyra kap, de gyakran rossz irányba téved.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, az égi horoszkóp nyilvánossággal kapcsolatos házában áll. Nem alkalmas az idő arra, hogy bárkivel is tárgyalj vagy tanácsért folyamodj, beleértve a hivatásos konzulenseket is. Kommunikációd minden téren meglehetősen alacsonyan áll, és félreértéseknek van kitéve. Orvosold ezt legjobb tudásod szerint úgy, hogy minden tökéletesen világos legyen, játssz nyílt lapokkal, a félreértéseket pedig azonnal tisztázd.

Exit mobile version