Napi horoszkóp (10. 29. hétfõ)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. Október 29.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kapcsolatba került az Uránusszal, a függetlenség bolygójával. Tudatosítsd pároddal, hogy szereted, ha egyedül hagynak. Jó lenne, ha ezt az ő rokonsága is megértené, különösen, ha a sógorodról, sógornődről van szó. Kevesen tudnak annyira elmerülni a saját dolgaikban, mint te, akinek semmi kedve összetűzést kezdeményezni. Ám ha kedvesed családjában egy szintén Kos jegyű illetőt kell vendégül látnod, ma fel kellene készülnöd egy igazán nagy szócsatára.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszögek között áll. Kedvesed még mindig abban a hitben él, hogy ugyanúgy lesz minden, ahogy az első hónapokban, akár az első egy-két évben volt. Kedvesed családja is úgy gondolja, hogy ezt az időszakot is az egyetértés ragyogásában töltitek. Abban a hiszemben élnek, hogy te vagy a legkönnyebben kezelhető ember, pedig tévednek.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a házasságot jelző Mérleg jegyében áll. Mielőtt kimondanád a boldogító igent, nézz jól körül választottad családjában. Vajon mindenki úgy szereti a tréfát, a magasröptű beszélgetéseket egy árnyalatnyi vitával és okos, szellemes visszavágásokkal, mint te? Szeretik, ha időnként csak magaddal foglalkozol? Elviselik, hogy elvárod, hogy a magad útját járod? Ha ezekre a kérdésekre igennel tudsz válaszolni, akkor nincs semmi baj.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen fényszögek között áll. Azt a jegyet, amiben te születtél, az otthon, a család és az anyaság jegyének ismerjük. Nálad minden, ami csodálatos vagy bosszantó, melegszívűen őszinte és szerető, vagy majdnem partizán a „régifajta családi életet” illetően, előfordulhat. Környezeted jó, ha tudja, semmi értelme téged megpróbálni rávenni arra, hogy lépést tarts a változó időkkel.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemetlen fényszögben áll a Marssal. Szívesen veszel részt minden összejövetelen. Ám ha arra kényszerítenek, hogy dőlj hátra, és csak nézd, mit tesz a másik, ez már szívfájdalmat okozhat. Készítsd fel párod rokonait, hogy szeretsz vitázni. Készítsd fel őket arra is, hogy nem szereted a hosszú együttjárást a házasság előtt.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll. Mindig is kitartóan tudtál és tudsz is dolgozni. Függetlenül attól, hogy hány éves vagy, megbízhatóan követed a hagyományos utat, és megdolgozol mindenért, amit elérsz. Aki körülötted él, legyen szellemileg éber és ügyes, ne hagyja, hogy elkalandozzanak a gondolatai. Ne fogadjon el senkitől segítséget, éljen takarékosan, figyeljen az árengedményekre, és szabadidejében próbáljon valami újat tanulni.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszögben áll. Vannak dolgok, amire bizonyos emberek képtelenek, pl. az állatkínzás, ez rád különösen érvényes. Környezeted jó, ha tudja rólad, hogy ha valaki nem nyeri el először a szimpátiádat, később is nagy a valószínűsége annak, hogy nem fogod kedvelni. Ha mégis közeledne hozzád, akkor elköveted vele a legnagyobb gonoszságot, hogy egy cseppet sem viselkedsz vele vendégszeretően.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemes fényszögben áll a Neptunnal. Nálad a kulcsszó: intenzitás. Ez vonatkozik a meggyőződésedre, a terveidre, a módszereidre, arra, hogy mit szeretsz és mit nem. Azt sem szabad elfelejtened, hogy ez igaz a szerelemre, a pénzügyekkel kapcsolatos nézeteidre és az elveidre is. Ha valaki jó viszonyban szeretne lenni veled, annak törekednie kell arra, hogy őszinte legyen, és készséges az egyetértésre, ekkor kapcsolatotok tartósan baráti lesz.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, szemben áll a Holddal. Ebben az időszakban sok feszültségre és jelentős változásra számíthatsz, főleg otthonoddal vagy esetleg hivatásoddal kapcsolatban. Használd fel az időt arra, hogy a régóta szükséges változásokat elősegítse. Az önbizalomnak ebben a növekedési fázisában meg van a lehetőséged arra, hogy terjeszkedj. Fontos, hogy optimistán nézz a jövőbe, és a lehető legélénkebben képzeld el azokat a dolgokat, amiket meg szeretnél valósítani.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, még mindig a kritikus Szűz jegyében áll. Szigorú kritikádtól félve valaki megriad a környezetedben, és nem meri elmondani az igazságot. Ne kényszerítsd minden áron igazmondásra, inkább koncentrálj saját teendőidre. Ha megértésedet, jó szándékodat tapasztalják, sok mindent elmondanak majd neked. Ha a megfelelő helyre nyúlsz segítségért, a leghathatósabbat fogod kapni.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen fényszögben áll más bolygókkal. Az elmúlt hét fáradttá és elkeseredetté tett. Próbálj meg erőt venni magadon! Hidd el, sikerülni fog, hiszen egészségi állapodod kiváló, csak éppen nem vagy hajlandó tudomásul venni ezt a tényt. A szokásos reggeli teendők majd formába lendítenek, ha nem is jókedvűen, de legalább nem annyira nyűgösen érkezel a munkahelyedre.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen fényszögben áll a Vénusszal. Megszaporodnak a tennivalóid. Kisebb „üzemzavarok keletkezhetnek” a munkahelyeden. Lehet, hogy sok helyen kell intézkedned. Nem mintha ezt bárki is észlelné, de sebaj, hiszen áldozatra, szolgálatra mindig készen állsz. Az sem érdekel, ha elmarad a megérdemelt jutalom, örülsz, ha segíthetsz. Ha hiszed, ha nem, a főnökeid még nálad is jobban örülnek.

Exit mobile version