Napi horoszkóp (11. 06. kedd)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. November 06.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, a kapott szerelem házából indul útjára. Ha eddig elhanyagoltad a szívügyeket, ma bőven behozhatod mulasztásodat. Egy új ismeretség könnyen lángra lobbanthat. A szokásos hévvel veted magad a váratlan kalandba. A csábításnak talán azért sem tudsz ellenállni, mert családod vagy partnered untat. Fáraszt örökös számonkérésük. Cseppet sem bánod, hogy elégtételt vettél a magad módján.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, ma reggel, az anyagi javak területén áll együtt a Holddal. Mindannyian a piacról élünk – állapítod meg csüggedten. Kénytelen vagy elfogadni egy megbízást, amelyhez semmi kedved, és nem is kifizetődő. Nehéz nemet mondani, mert legközelebb másra bízzák a munkát. Szóval ha tetszik, ha nem, muszáj elvállalni!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Partnerkapcsolatod felívelő szakaszába érkezett. Ez a lendület hétvégén megtörik, de ez a törés nem túlságosan mély és tartós, talán csak órákig tart, majd folytatódik a korábbi harmonikus viszony egészen a hónap végéig. Figyelmeztető jelek utalnak arra, hogy ismét hagyod összegyűlni sürgős és kevésbé fontos ügyeidet. Ne várd meg, amíg a kevésbé fontos feladatok sürgőssé válnak, mert akkor már összekuszálódnak a szálak, és nagyon nehéz lesz rendet teremteni.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, együtt áll a Vénusszal. Addig ügyeskedsz, amíg igazad nem lesz, vagy legalábbis igazat nem adnak neked. Minden helyzetben feltalálod magad, nem tudnak lesöpörni a pályáról. Érdemes volna ma valamilyen üzleti vállalkozásba kezdened, mert valószínűleg abban is sikereket érnél el. Ne törekedj azonban felszínes sikerekre, elvakíthatnak, s nem a legrokonszenvesebb színben tüntetnek fel.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, két bolygótól is pluszenergiát kap. Amennyiben nehezen viseled a hétköznapok egyhangúságát, tégy valamit annak érdekében, hogy életed izgalmasabb legyen. Ne kockáztass feleslegesen, érd be ártatlan szórakozással, mert számodra a legtöbb bajt a szélsőségek iránti vonzódásod jelenti. Maradj olykor középen. Egy családi kártyacsata segíthet, de a nyerőautomatákat kerüld el.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll a Jupiterrel. Fortuna kedvel téged, így általában megúszod a legkritikusabb pillanatokat. Szerencsére a szerelemben is csak ritkán gyülekeznek fekete felhők, eltakarva a napsütést. Alapjában véve elégedett lehetsz. Persze azért szükséged van arra, hogy néha elégedetlenkedj, hiszen ez mozdít minden embert előre, ha többre, jobbra, szebbre vágyik. Így lesz ez ma is. Megdolgozol a sikerért.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, ma együtt áll a változékony Holddal. Nem célszerű ma rád jelentős feladatokat bízni, hiszen kissé szétszórt és figyelmetlen leszel. Mintha éreznéd, hogy sokkal érdekesebb dolgok várnak rád, mint a mindennapos munka. Így is lesz, csak várd ki türelemmel! Ugyanis nagy valószínűséggel az esti programod során ismerkedsz meg valakivel, aki érdekessé, vidámmá teheti ezt a napot, vagy talán az egész életed…








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, ma kellemetlen kapcsolatban van a Holddal. Miért engeded, hogy mindenféle kitalációval tömködjék a fejed, hogy falhoz szorítsanak, hogy kihasználják jóindulatodat. Ne legyenek fenntartásaid, csak akkor lehetsz egyenrangú velük, ha a sarkadra állsz, s nem hagyod, hogy mások játéka légy. Ha végre kinyilvánítod a véleményed, észre fogják venni, hogy már nem a régi hiszékeny emberrel van dolguk.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kapcsolatban áll a Merkúrral, a közlékenység bolygójával. Több emberrel beszélgetve, vitatkozva is érezheted, hogy nem értenek meg, nem kapod meg az elvárható segítséget. Elsősorban munkahelyeden számíts kisebb kínos pillanatokra. Különböző helyzetekben ma minden korábbinál nagyobb szükséged van önuralmadra, lélekjelenlétedre. Ne csinálj jelenetet, tartsd meg a véleményed. A későbbiekben még nagy hasznát veszed, ha most higgadt tudsz maradni.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, számára kedvező föld elemű jegyben áll. Viszonylag nyugalmas, elmélyült időszakot élsz át, amit nem borzolnak szerelmi viszályok vagy munkahelyi „éleslövészet”. Használd ki ezeket a napokat arra, hogy eleven szellemi életet teremts magad körül. Hívj társaságot, barátokat, akikkel új áramlatok is eljutnak hozzád. Gyermekeid, illetve a közvetlen közeledben élő ifjak örömmel veszik át tapasztalataidat.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz ma a Marshoz kapcsolódik. Azért kell most küzdened, hogy érvényt szerezz egyéni mivoltodnak, és nem fogsz, nem is szabad eltűrnöd semmilyen beavatkozást, amely ettől eltéríthetne. E folyamat megtagadása akár egy váratlan műtétet is szükségessé tehet. A terhesnek tűnő korlátozások mostanra már elviselhetetlenné válnak. Mindez felboríthatja egész életedet, de ha tudod, mi folyik körülötted, és igyekszel tudatosan irányítani, csillapítani ezeket az energiákat, a változások és események nem lesznek feltétlenül rombolóak.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen fényszögben áll az égi horoszkóp céljainak házával. Nem ártana átvizsgálni lakóhelyednek víz-, gáz- és olajvezetékeit, mielőtt e tranzit beáll. Életedben most nagy felfordulás támadhat, ami alaposan összezavarhatna. Ha szakmai vagy bármely egyéb téren a közelgő vég jelei mutatkoznának, engedd útjára a dolgokat. Hadd menjen el a régi, ha menni akar. Itt az idő, hogy egy új fejlődési ciklust kezdj.

Exit mobile version