Napi horoszkóp (11. 09. péntek)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. November 09.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, a számára kellemetlen Rák jegyében áll. Elégedetlen vagy önmagaddal. Valami váratlan esemény, kellemetlen értesülés annyira felzaklatott, hogy nem vagy képes kiverni a fejedből kínzó gondolataidat. Úgy hurcolod rosszkedvedet, mint egy súlyos batyut, ahelyett hogy letennéd. Inkább tervezz programot a hétvégére, ezzel elterelhetnéd a figyelmed önmagadról. A hangulat is irányítható, csak akarni kell.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszögben áll a Plútóval. Csúnya, nedves idő van, mégis olyan lelkesen fagylaltozol, mintha rekkenő nyár volna. Ha nem érnéd be egy adaggal, hazaérve már fordulhatnál is vissza az orvoshoz. A kórisme: tüszős mandulagyulladás. Ha már egyszer választottad orvosodat, fogadd is meg a tanácsát.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, együtt áll a Holddal. Itt az ideje, hogy változtass életmódodon is. Hagyj fel káros szokásaiddal! Azok számára, akik nem tudnák, ilyenek a következők: dohányzás, ivás, mozgásszegény életmód, zsíros, nehéz ételek, túl sok hús, túl sok tejtermék. Ha csak egy részükről sikerül lemondanod, máris sikeresnek tekintheted magad.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, együtt áll a Merkúrral. Ma újból felívelő szakaszhoz érkeztél, jobban is érzed magad: nagyszerűen aludtál, kipihented a tegnapi fáradalmakat. Gyorsan és okosan döntesz a vitás kérdésekben, helyesen határozol a családi problémákkal kapcsolatban is. Szorgalmas és kitartó vagy a munkában. Tanácsos volna folytatni ezt a sorozatot… Egy kis flört, kaland is adódhat, de vigyázz, jól gondold meg a dolgot!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, meglehetősen heves bolygókkal áll kapcsolatban. Józan megfontolásra lesz szükséged, ha anyagi helyzeteden javítani akarsz. Sok pénz az, amennyi nincs, ám csak úgy lehet megszerezni, ha kockáztatsz. Mielőtt befektetnél, gondold át alaposan, kérd ki hozzáértő emberek tanácsát, s ha úgy döntesz, hogy belevágsz, ne bizonytalankodj. Hinned kell abban, hogy sikerül, hiszen nem is lehet másként.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, ma együtt áll Holddal. Aki annyit és olyan színvonalon dolgozik, mint te, csak gazdag lehet. Legalábbis irigyeid így vélik. Sajnos valószínűleg nincs igazuk, de ma egy kis sikerélményed lehet. Komolyabb pénzjutalomban részesülsz munkád elismerése jeléül. Épp jókor jött ez a pénz, hiszen az év utolsó hónapjai mindig megviselnek. Legalábbis anyagilag.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban áll a Plútóval. Ettől függetlenül nem nagyon lehet okod panaszra. Rendben mennek az ügyeid, rendezettek családi körülményeid, nincs tartozásod, sőt némi készpénzt sikerült felhalmoznod az utóbbi időben. Ennek ellenére mindig találsz kifogásolnivalót. Erről nem beszélni kell elsősorban, hanem cselekedni, hogy minden a kedved szerint alakuljon. A munka mellett hagyj mindig időt pihenésre is, különben szervezeted felmondja a szolgálatot.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemetlen fényszöggel kapcsolódik a Vénuszhoz, a készpénz bolygójához. A játékszenvedély nem köthető korhoz és időhöz, s egyáltalán nem vagy kárhoztatható azért, hogy ilyen „káros” szenvedélyek rabja vagy. Ha kaszinóznál vagy félkarú rablók mellett állnál naphosszat, nem szólnának meg, így azonban különcnek tartanak. Pedig játszani jó dolog!







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, saját jegyében áll. Következetességed és kitartásod nemritkán makacssággá fajul. Nem érdemes elvi kérdést csinálni mindenből. Lásd be, ha tévedtél. Környezeted értékelni fogja magatartásodat, saját magadnak pedig rengeteg energiát takaríthatsz meg, ha idegőrlő vitatkozás, késhegyig menő szócsaták helyett végiggondolod a másik érveit. S abból indulsz ki, hogy te sem vagy tévedhetetlen.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a titkok házában áll. Baráti vagy családi körben egy nevezetes ünnepre készülődtök. Ötleteiddel segíts, hogy méltó legyen az ünnepelthez az összejövetel. A legnagyobb jó szándék ellenére félreértések, pletykák füstje csípi a szemed. Vond ki magad alóluk! Még véletlenül se ejts ki elmarasztaló szót az ajkadon, mert lesz, aki továbbviszi. Postán is érkezhet kedvezőtlen értesítés.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, a külvilág tengelyén áll. Főnöködet ma nagyon fogja bosszantani, hogy okosabb voltál, felkészültebb és talpraesettebb. Valószínűleg megtudtál valamit, ami készülőben van, s amivel szemben ő tehetetlen. Ne hagyd magad! Ha higgadtan fejted ki mondandódat, nem értik, mert nem a pénz meg a dicsvágy beszél belőled, hanem „csak” az értelem. Egyeseknek (meglehet, sokaknak mostanság) ez kevés, nem értik. Igazadat elfogadtatni egyáltalán nem könnyű feladat.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemes fényszögben áll a Holddal. Ma jobbik éned kerekedik felül, és így hamar rátalálsz a tépelődés, az önmarcangolás leghatékonyabb és – ami szintén nem elhanyagolható tényező – legjövedelmezőbb ellenszerére. Vajon mi más lehetne az, mint a munka. Természetesen te is csak erre gondolhattál, mert máris nyakig vagy benne. Azért csak óvatosan! Elég, ha ezt a szintet tartod. Még elsüllyedhetsz!

Exit mobile version