Napi horoszkóp (11. 10. szombat)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. November 10.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes társaságban indul útjára. A csillagok kivételezett napot ígérnek a Kosoknak. Szerencsét és boldogságot sugároznak. Hajlamos leszel a kibékülésre, az adakozásra. Bőkezűséged busásan megtérül. Valósággal megrészegedhetnél sikereidtől, legyen az szakmai vagy szívbéli. S hogy semmi jóból ne maradj ki, váratlan kalandban is lehet részed.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, ma jegyet váltott, és a Mérleg jegyébe lépett. Hiába piros a torkod, duzzadt az orrod, mindent ma akarsz megcsinálni. Tétlenség, szobafogság, teával, pirulákkal vacakolni – még a gondolatba is beleborzongsz. Lázas tevékenységed közepette arra sincs időd – hiába unszolnak –, hogy megmérd a lázad. Pedig még a kisebb nyavalyákat is felelőtlenség lábon kihordani. Te is száz meg száz képtelen szövődményről hallottál már. Végül csak győzedelmeskedik a „nyugodt erő”, kedvesed ágyba kényszerít.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy kisebb, szinte jelentéktelen nézeteltéréstől eltekintve egészen jól indul a napod. Ha el akarod kerülni egy nem túl kellemes rokon látogatását, idejekorán el kell hagynod lakásodat, és csak késő délután térhetsz haza. Kiváló alkalom ez egy hosszabb őszi kirándulásra. Mindnyájatoknak jót fog tenni a friss levegőn tett hosszú séta. Valószínűleg farkasétvágyad lesz utána, de ha lehet, valamelyest fékezd mohóságodat.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a vizes Skorpió jegyében lustizik. Lazíts te is, sehová sem vezet ez a nagy kapkodás! Ha ma egy kicsit könnyelműen, elhamarkodottan cselekszel. Ezzel hátrányos helyzetbe hozhatod magad – még akkor is, ha e kényelmetlen ténnyel nem akarsz szembenézni… Közvetlen környezetedben megbántasz valakit, és te jobban szenvedsz a dologtól, mint maga az érintett. Persze hamar rendbe hozod az ügyet, s ismét minden a régi mederben folyik. Ennek tudatában kiváló hangulatban zárhatod a napot.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, a kapcsolatok házából ragyog a Marsra és a Plútóra. Rokonlátogatásra, gyermeknevelésre nagyon is alkalmas az idő. Ne hajtsd magad túl, szeretteid vágynak a társaságodra, szerezz nekik örömet. Egy családi ebéd mindig jó lehetőség arra, hogy teli hassal, fehér asztal mellett oldd fel a hetek alatt felgyülemlett feszültségeket.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Plútóhoz kapcsolódik. Már reggel fejfájással ébredsz, de nem tulajdonítasz különösebb jelentőséget az ügynek. Pedig kellene. Lehet, hogy vírus támadott meg, de az is elképzelhető, hogy egy régóta benned lappangó betegség jele. Hívd ki orvosod, és mondd le minden programodat! Ha betartod az orvos utasításait, gyors gyógyulásra számíthatsz, és mindenben segítségedre lesz aggódó partnered.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, saját jegyében mosolyog. Újra itt a hétvége, a családi programok ideje. Igyekezz úgy szervezni ügyeidet, hogy minél több időt tölthessetek együtt, s minél nagyobb számban legyen együtt a család. Azon kevés alkalmak közé tartozik ez a mai, amikor nem azért kell összegyűlnötök, mert valamelyikőtök gondját kell megoldani, csupán azért, hogy élvezzétek egymás társaságát. A hangulat a vacsoránál tetőzik majd, amikor fontos bejelentést teszel.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, ma otthon szeretne maradni. Ez a hétvége a nagy elhatározások ideje. A csendes magányban végre számot vethetsz lehetőségeiddel, egyszerre több oldalról is meg tudod vizsgálni az alternatívákat. Gondolatban végigjátszhatod a szóba jöhető „partikat” is. Eddig felületes voltál, s ezért csalódások értek. A hideg logikát vedd most elő, s ne hallgass érzelmeidre.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes kapcsolatban van a Neptunnal, az eső bolygójával. A barátságtalan idő ma nem befolyásolja optimista hangulatodat. Nagy kedvvel teszel-veszel otthon, terveket szősz, intézkedsz. Szellemi munkát végző Nyilasok számára pedig kifejezetten nagy lehetőségeket tartogat a mai nap. Idősebb és egészen fiatal Nyilasok nátháját mára mintha elfújták volna. Korai volt az aggodalom, szó sincs influenzáról.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a Szűz jegyében, de a gondok házában áll. Hangulatodat erősen befolyásolja, hogy a tegnapi nap ragyogóan sikerült. Nagyrészt annak köszönheted ezt, hogy elnéző és megértő voltál. Semmi újba ne fogj bele! Ne utazz, ne költsd a pénzt, a fodrászt, kozmetikust is kerüld el! Ma magadnak és családodnak őrizd meg magad! Az elkezdett munkák végére érdemes pontot tenni, hiszen nálad rend a lelke mindennek.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód még mindig a Halak jegyében áll. Úgy érzed, eleged van mindenből, beleértve saját magadat is. Ez még rendjén is volna, ha nem lenne ott a gyerek. Szedd össze magad! Főzzetek együtt, menjetek kirándulni, menjetek vásárolni, nem baj, ha egy kicsit lefogy a pénztárcád, amúgy sem volt túl vastag. S végül egy lusta, kóborlós, bohém nap kerekedik a feje tetejére állított cselekedetekből. Az a fő, hogy jól érezzétek magatokat.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygódra, a Neptunra, még mindig haragszik a Nap. Kedvesedhez annyira ragaszkodsz, hogy minden nélküle eltöltött percet örökkévalóságnak érzel. Távollétét még akkor is nehezen tűröd, amikor annak oka magától értetődő és teljesen természetes. Titkon azt szeretnéd, ha mindig és mindenütt kettesben lennétek.

Exit mobile version