Napi horoszkóp (11. 13. kedd)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. November 13.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, közelít a Neptun kellemetlen fényszögéhez. A napokban nem mondható el rólad, hogy mindig boldog vagy, mégis képes leszel a megelégedettség látszatát mutatni. Képes vagy arra, hogy életednek bármilyen titkát szigorúan száz lakat alatt tartsd. A titkaid a tieid, és azt teszel velük, amit akarsz. Ezek a titkok lehetnek valóságosak, vagy képzeltek, amelyekről még a hozzád legközelebb állóknak sem árulsz el semmit.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, saját jegyében áll. Szükségtelen megjegyezni, hogy nem egészen könnyű veled bánni, és aki kapcsolódik ma hozzád, nem lesz éppen könnyű dolga. Kissé féltékeny vagy mostanában, kedvesedet lakattal bezárva szeretnéd tartani (vagy tartanád, ha tudnád), ugyanakkor, amikor te magad szabad szeretnél maradni, hogy egyre többet fedezz fel a világból, és hódíts meg – ami rendszerint sikerül is neked.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, egyre beljebb bátorkodik a Skorpió jegyében. Érzékenyebb leszel a benyomásokra, melyeket másoktól kapsz, intuitív vagy, és mágikus vonzerővel rendelkezel, és a mások felett való hatalmad lesz a legnagyobb erőd és gyengeséged. Amikor a hideg, elvonatkoztatott, intellektuális és analitikus területekre lépsz, parancsoló diplomáciával tudsz uralkodik másokon. Sajnos aljas emberek könnyen behálózhatnak briliáns ígérgetésekkel, és az alvilág csavargói közé is leránthatnának magukkal.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, közelít a Plútó együttállásához. Népszerűségedet ez kicsit csökkenti. Van bizonyos méltóság körülötted, mely minden körülmények között megmarad, ahol érzelmeid nincsenek érintve, és ahol elismerést igényelsz. Nagyon büszke és féltékeny vagy a tekintélyedre, ha van ilyen, és tegyél meg mindent érte, hogy legyen, ha nincs. Amikor nem bonyolódsz bele valamilyen romantikus dologba (ami ritkán történik), rendkívüli koncentrációra vagy képes egy célért.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, a Skorpió jegyében kellemetlen kapcsolatban van a Neptunnal. Próbálj meg uralkodni az indulataidon, és megtapasztalhatod, hogy a világ milyen tökéletesen teljesíti kívánságaidat, ha teljesen ura vagy saját magadnak. Kevés érzéked van ma a tárgyilagossághoz és pártatlansághoz. Az elvek keveset jelentenek a számodra – az emberek, világi ambíció, világi javak, földi szerelem, gyűlöletek, féltékenységek, lelkesedések jobban számítanak most nálad.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Skorpió jegyében kapcsolatok nélkül áll. Nagy robbanás kell ahhoz, hogy egy kedvenc eszme kitörjön belőled, úgy látszik, azt gondolod, hogy ez személyes integritásodnak egy része. Könnyen végig tudod gondolni az okokat, hogy gondolataid miért helyesek, és nagyon rámenős vagy abban, hogy ezeket az okokat meg is védd. Keresztüllátsz másokon, és nagyszerű vitázó vagy, jobban érdekel a győzelem, mint az igazság maga.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód saját jegyében, a Mérleg jegyében áll. Szerelmi vonzerőd hatalmas lehet, és teljesen hatalmadban tarthatod a szerelmi partnereidet. Nagy adag önfegyelmet kíván tőled, hogy ne uralkodj mindazokon, akikkel kapcsolatba kerültél, mert az együttműködési szellem nem túl erős benned, viszont a hatalomvágy felerősödhet a személyes természetű dolgokban. Ha valakivel kapcsolatba kerülsz, és nem tudsz rajta uralkodni, harcolj vele, távolodj el tőle, de ne mondj róla kellemetlen dolgokat.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódhoz, a Plútóhoz, közelít a Hold. Ha odaadó szerelmed szilárd, képes vagy a végletekig menni a hűségben. De nagyon erős és tapintatos személynek kell lennie annak, aki magához tud láncolni téged, nagy adag hízelgést kívánsz, mert nagyon hiú vagy, és szereted, ha éreztetik veled, hogy te vagy a főnök – ami így vagy úgy, de általában az igazság. Ha olyan partnerrel házasodsz össze, aki büszke a saját jogaira (és tulajdonképpen utálsz mindenkit, aki nem ilyen), ez a tulajdonság valószínűleg rengeteg veszekedéshez és elváláshoz vezethetne.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, saját jegyében és házában áll együtt a Holddal. Erős érzéked van ahhoz, hogy tisztában legyél a saját egyéniségeddel és fontosságoddal, de ugyanakkor mások jogaival és privilégiumaival is. Elfogultan ítéled meg a barátaidat, és habár nem tehetsz az elismerő vagy elmarasztaló ítéleteik ellen semmit, hiszel az „élni és élni hagyni” elvben. Valahogyan rideg és szigorú vagy ma a helyes és helytelen megítélésében.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a változó Szűz jegyében áll. Bár látszólag türelmes vagy, a valóságban nem vagy az, a bírálat szigorúsága mindig aláfesti rokonszenvedet is. Segíteni fogod azokat az embereket is, akiket nem szeretsz, de nem engeded közel őket a szívedhez. Képes vagy távolságot tartani. Érzelmeidet nem kevered össze az ésszerűséggel, kivéve, ha mélyen vagy érzelmileg érintve, és ilyenkor nagyon ésszerűtlenné válsz.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, nagyon kellemes kapcsolatban van a Nappal. Nagyon jó véleménnyel vagy saját magadról. Senki sem lehet olyan fontos a te számodra most, mint tenmagad és az ambícióid, és ez az egomániáig fokozódhat. Elismerést szeretnél szerezni magadnak, vigyázz, ez rendszerint összedől, ha bizonytalan alapokra épül. Saját személyiségeden keresztül közelítesz az élethez, és még ha a legintellektuálisabb, a legelvonatkoztatottabb, a legelvontabb vagy is a gondolkodásban, minden megnyilvánulásodat aláfesti a személyiség kihangsúlyozása.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen kapcsolatban áll a Nappal. Van benned valami morbid érdeklődés a halállal kapcsolatban, a halottak sorsáról és a saját végzetedről. Hiszel a halál utáni továbbélésben, és valószínűleg okod van rá, hogy ebben higgy. Becsületes üzletember hírében állsz, ha egyáltalán belemégy valami üzletbe. De a legnekedvalóbb mégiscsak a szabad szellemi pálya, a művészet vagy a zene, mert egyéni önkifejezési formára van szükséged.

Exit mobile version