Napi horoszkóp (11. 22. csütörtök)

okle Németh Ágnes asztrológus | 2007. November 22.




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemetlen kapcsolatba került a Vénusszal. Váratlanul nehéz helyzetben találhatod magad a hivatásodban. Olyan ajánlatot kaphatsz, amely talán egy csapásra véget vetne anyagi gondjaidnak. Ez rendkívül jól jönne neked jelenlegi helyzetedben, mégis gondold meg jól, mielőtt elfogadnád a megbízatást, nehogy a feladat meghaladja az erődet. Ha aggodalmaid megalapozottak, ne kockáztass. Inkább várd ki azt az alkalmat, amely a mostaninál kedvezőbb neked.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatba került az Uránusszal. Fáradékony, ideges és egykedvű vagy. Szervezeted apró kis jelekkel figyelmeztet: változtatnod kell életmódodon, szokásaidon. Fordulj orvoshoz, a bajnak elejét kell venni, de a legtöbbet te teheted. Egészségesebb, rendszeres étkezés, szintúgy rendszeres testmozgás, felhőtlen kikapcsolódás – ezek a leghatékonyabb patikaszerek, és olcsóbbak is, egészségesebbek is, mint az orvosságok!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód kapcsolódik a harc istenéhez, a Marshoz. Nem lenne a legjobb megoldás, ha órákig nem beszélnél a gyermekeiddel. Ha ez így megy tovább, egyre jobban eltávolodtok egymástól, és félő, hogy a mulasztás soha többé nem hozható helyre. Változtass minél előbb! Lehet, hogy rengeteg olyan gondjuk-bajuk van, amiről sejtelmed sincs. Cselekedj mihamarabb!







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a Jupiterhez kapcsolódik. Ma új lehetőség csillan fel előtted. Mégse éld bele magad azonnal, maradj inkább bölcs és megfontolt. Szerelmi életedben is furcsán alakulnak a dolgok! Legyél e téren is óvatos. Ha mégis úgy gondolod, hogy belevágsz egy új kapcsolatba, ne hallgass másokra! A féltékenység és az irigység rossz tanácsadó. Legyél egy kicsit szabadabb, de ne szabadosabb! Nyűgös hangulatodnak – hidd el! – jót fog tenni a változtatás.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód éppen jegyhatáron áll a Skorpió és a Nyilas között. Keresztülhúzhatja számításaidat valaki, akit egyszer minden különösebb ok nélkül vérig sértettél, s ezért ő lepaktált az ellenséggel. Képes vagy szövetségest találni olyan emberekben is, akiket megvetsz, ha pillanatnyi érdeked úgy kívánja. De ahogy az elhajított bumeráng visszajön, úgy a megbántott ember is.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kapcsolatban áll az Uránusszal. Ne tegyél ma semmi fontosat, mert amit ennyire kedv nélkül teszel, annak valószínűleg nem lesz jó vége. Dolgozgass, intézgess, de semmibe se merülj bele a részletekig! Ez a hangulat nem igazán alkalmas arra, hogy elfogadd barátaid meghívását, bár igazad lehet abban, hogy ha mégis elmész, talán jobb kedvre is derülhetsz.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód ma kapcsolódott a pironkodó Uránuszhoz. Meglehetősen kimért, mi több, tartózkodó leszel ezen a napon. Úgy gondolod, ha mindenkivel megtartod a három lépés távolságot, nem érhet különösebb meglepetés. De ez mégsem kell, hogy ilyen viselkedést eredményezzen nálad. Ismerőseid nincsenek ehhez hozzászokva, s még zokon veszik.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódhoz közelít a Jupiter. Célszerű lenne sürgősen kideríteni, ki volt az áruló. Amíg a körötökben tartózkodik, és nyugodtan fülelhet, soha nem lehettek biztosak abban, hogy a következő pillanatban kihez jut el az információ. A gyanúsítás légköre sajnos megmérgezi a köztetek fennálló kapcsolatot is. Csak a logika mezsgyéjén haladva lehet felfedni személyét, ez a legegyszerűbb, a legbiztosabb és a leggyorsabb megoldás.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kapcsolódik a Holdhoz. Kezdd a napot fontos telefonjaiddal; egy közeli rokonodnak születésnapja van, egy üzleti ügyben a válaszodat várják, a harmadik hívás pedig komoly következményekkel járhat: ez esetben már nem csupán egy véletlen találkozásról és ismeretségről, hanem többről van szó. A kezdeményezés mindenesetre a te kezedben volt és marad is. Ahogy mindig.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód a Szűz jegyében áll. A halogatás taktikáját felejtsd el. Akkor leszel eredményes, ha mindent melegében elintézel. Munkanélkülieknek kedvező állást vagy átképzést ajánlanak, a lakáscsere-hirdetések között is találsz alkalmasat, de új munkalehetőség után is kutakodhatsz. Ha a felsoroltak közül semmire nincs szükséged, otthonodban végezz átalakításokat, hogy magad is megújulhass, s lásd be, ez a legfontosabb.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen kapcsolatban áll a Vénusszal. Ahogy közeledik a hétvége, ismét sötét fellegek marcangolják a Napot az égbolton. Tested-lelked rakoncátlankodik, levetné magáról a roppant terhet, hogy megpihenhessen végre. Mindkettő rászolgált! A lehetőségek itt vannak karnyújtásnyira, hagyd abba a szorongást, élj a lehetőségekkel.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód a házasság tengelyén áll, és kellemetlen vitába került a Merkúrral. Talán te is most hallod először a pletykát. Igen, egy jóakaród… Hogy a kedvesednek elege van belőled, hogy nem bírja tovább, és hogy te a végletekig kihasználod? Magad vagy a megtestesült hűség, odaadó ragaszkodás. Már magad sem tudod, hányadán állsz… Legrövidebb út az egyenes, kérdezd meg a hallottakról a kedvesedet.

Exit mobile version